inuti

5 inspira för en praktisk och originell design loft

kompakt design loft lite övning

den loft konstruktion kan mycket väl vara stora och rymliga samt liten och kompakt. Att utveckla en imponerande design för din loft anta ett kreativt förhållningssätt. Här erbjuder vi dig 5 kompakta loft inredningsidéer där utrymmet optimeras genom originella designlösningar.


De exempel som vi har valt är respektive 47, 58, 67, 85 och 97 m2.

5 idéer till original och praktisk design loft

kompakt design loft vardagsrum

Designad av Oneto / Sousa Arquitectura denna minimalistiska loft inkluderar ett stort sovrum, ett kompakt badrum, ett vardagsrum med en matsal och en kubisk kök. Köksön placeras framför väggen, medan resten av maten är dold sida av trappan. Den minimalistiska design och stora fönster bidrar till att få en rymlig utseende.

Det finns flera utrymme optimeringslösningar

diskret design loft trätrappa

Inredning minimalistisk loft

utforma minimalistisk vit inredning loft

Denna moderna loft på 58 m2 är designad av Grupo Promart. Den innehåller en säng, ett vardagsrum med matplats och ett kök. Badrummet och bakom köket nära ingången. Den vita inredning med orange knappar in kontrasten med golvet täckt med trä. Det är en estetisk och praktisk lösning för att bygga en liten lägenhet.

Håll med orange knappar i modern loft

apelsin vita möbler loft living

En kompakt loft utrymme: vit och orange interiör

Inredning orange vit loft

kompakt loft Dekoration

Deco orange brytning inom samtida loft

Loft med en spiraltrappa

samtida kompakta designen loft detaljer

Detta eleganta loft designades av Crea Projects. I vardagsrummet är avskilt från matsalen i ett bibliotek. Köket, sovrummet och matsalen har en ganska industriella utseende med tegel och metallrör. Interiören i vitt, svart, orange och trä är mer modern stil.

modern loft vardagsrum med metallrör

designer loft vardagsrum

Original loft Hantering Alternative

ursprungliga idén sovrum loft

moderna trämöbler designer loft

loft moderna vita badrum

Modern lägenhet i översta våningen har en storlek på 85 m2. De uppenbara tegel, träbjälkar och rundade fönster utgör en intressant och originell inredning. Taket såg visuellt smalnar utrymmet, men designers har lyckats att effektivt använda varje centimeter av rymden. De fick en vänlig lägenhet, moderna och mycket bekvämt.

loft levande industriell tegel

mocka trä loft living

sovrum loft vit inredning

Design arbete loft utrymme stol

Titta på den här magnifika New York loft med geometriska taket! Den är kompakt, men inte för litet. Vardagsrummet och trappan som leder till sovrummet separeras från köket med små trä skåp och bar. Arbetsytan är dold bakom trappan. Sovrummet har en plattform säng och en läshörna. Den vita interiören kompletteras av trä i svart och naturlig färg.

New York loft konstruktion svart vit

sovrum loft säng plattform

designer kök loft trä rostfritt stål

loft konstruktion svart vit deco


About the author

admin