møbler

originella och nyskapande möbler av Design Veega

Original trämöbler tyg blå inredning tillbehör room design

Veega Tankun är en ung engelsk designer som just har lanserat en helt av innovativa och moderna möbler för inomhus Veega Design. En examen från University of Brighton beslutade designern att basera sin verksamhet på området för City of London, England.


Specialitet område Veega Design: Produkter av organiska material handgjorda. Framför allt kommer det att möbler, belysning och en rad tillbehör för interiör gjorde att använda tekniker helt original. Nedan några bilder av den första serien av originell och nyskapande möbler varumärke.

Tillbehör och originalmöbler av modern design: flätat blå fåtölj med träram

ursprungliga möbler trä stol tyg blå vardagsrum möbler designidéer

Efter en lång period som präglades av att dekorera med färdiga att sätta stil tillbehör i våra hem, är det dags att återvända objekt handgjorda. Med utnyttjande av denna fortsatta trend inom inredning, bestämde Veega Tankun att röra sig mot produktion av naturliga möbler, originella och unika.

hantverk och tillverkning av naturliga prydnadsföremål och originella tekniker

blå ursprungliga möbler schäslong stolar fläta inredning

Möblerna i den första samlingen av hennes varumärke kännetecknas av sin lekfulla, modern och vågad. De roliga färger i kombination med ursprungliga former framkallar positiva reaktioner i någon som upptäcker denna samling av produkter. Samlingen mål är att återuppfinna traditionella tekniker textilarbete, samtidigt som de utvecklas för att passa den moderna livsstilen. Således vad som verkade en rad av möbler och tillbehör med vävda träram.

Modern fåtölj med sits och ryggstöd textil och ljus träram

fåtölj modern kreativ inredning idé trä

Denna ursprungliga möbler väcker uppmärksamhet genom sin spännande form som belyser alla principer nyskapade varumärke: tillverkad i plysch textilier, betonar det att använda gamla tekniker, samtidigt ge dem en glad och modernt utseende. Lätt konstruktion i ljust trä kontrasterar fint med färgerna som valts för stolsitsen.

ursprungliga möbler modeller: stol flätat i två versioner med dekorativa gula och trästrukturen

flätad textil trä stolar moderna loungemöbler idé

Stolen finns även i en version med stickad sits som belyser den naturliga sidan av denna samling.

Game of färger och kontraster för en rolig och modern atmosfär av vardagsrummet, matplats och modern arbetsplats

Original designmöbler gul och blå modern chair

Den engelska designer gillar att leka med färger och kombinera ljusa färger, som visas i denna bild av en detalj av stolen.

Exempel på ursprungliga möbler: Scandinavian inspirerad stol med säte i gult och lila flätat fil

moderna möbler klädsel vistelse fläta deco objekt
Denna stol i naturmaterial är en annan typisk produkt av varumärket. Den har en sits gul flätad son och fäst vid en träkonstruktion som liknar den skandinaviska stolar.

Detalj av stolen med träram och sits gul son

modern fåtölj gul och blå möbler

I detta projekt ännu, Veega Tankun visade en originell metod som kombinerar den gula färgen av sonen som används för att sätet med en flätad lila mapp son.

Modern design stol modell för ursprungliga inredningen i vardagsrummet eller matsalen i ljusa färger

trä stol moderna designmöbler deco rosa och gult

Och slutligen, erbjuder vi en bild av en tredje intressant skapandet av samma märke: ett flätat stativ i toner av grått och gult (nedan). Inspirerande, strålande och mysiga, denna första kollektion Veega Design innehåller produkter som tilltalar förmodligen alla de som älskar den ursprungliga designmöbler.

Idea ursprungliga inventarier: upphör tills vidare flätad grått och gult för hemmiljö modern stil

naturlig möbeldesign inredning tillbehör

Bilder och design av Design Veega


About the author

admin