läge kändisar

Hur att bära poncho att hävda sin stil?

hur man bär ponchon idé-Mode-trender-fall

Poncho är ett plagg som har utformats av folk i Amerika för att skydda den svala klimat och regn. Nu betraktas som en typisk tillbehör för kvinnor och infödda människor i Sydamerika, är det också mycket populär runt om i världen.


På grund av dess huvudfunktioner, ponchos är extremt bekvämt för säsonger av hösten och våren. Kläder trend par excellence, de är en del av garderober stjärnor som stilrena kvinnor som älskar den urbana och avslappnad stil.

Hur att bära poncho?

Poncho ersätter en rock eller en jacka under månaderna hösten och våren. Här är 8 sätt att bära det för stil uttalande medan hålla värmen under den här tiden på året!

Hur man bär poncho med jeans

hur man bär square-jeans långt hår poncho

I sin enklaste form är poncho ett slags päls. Den består av en bit tyg vid vars centrum ett hål. Denna sista funktion är att tillåta oss att glida ponchon över axlarna. Det är en typ av kläder trend som man lätt kan bygga själv!

kläder-woman-trend höst-poncho-Jean

Anpassad till säsongen av regn, är poncho ofta dekorerade med huva. Det tjänar till att föra oss extra skydd mot dåligt väder. Perfekt som ytterplagg för att bära med en klassisk jeans, är det lika imponerande när det åtföljs slitna jeans.

Hur att bära poncho med byxor eller jeans slim fit

how-wear poncho-Boots-trender-fall

Moderna ponchos är utformade för att skydda oss från färskhet. Trikå gjort, de är oftast gjorda av ullgarn. Deras specifika snitt gör det möjligt att framhäva den kvinnliga siluett och särskilt benen.

Carry-le-poncho-pantatlons-leather-stövlar

Det är just denna egenskap hos denna kvinna kläder som inspirerar vår andra svar på frågan hur man ska bära poncho. Kombinera detta träningsoverall med smala jeans eller göras med skinnbyxor. För att understryka dina ben, också välja stövlar på hälen!

Hur att bära poncho med en outfit i svart

hur man bär den svarta smycken-glasögon poncho

Den svarta poncho är en universell päls. Det är också en avslappnad chic look bara för en mer sofistikerad outfits. Så anpassar den också mycket varierande möjligheter. Om du gillar färgen svart, försök att följa din poncho med ett innehav av den färgen.

carry-le-poncho-black-dress-kort fall

Experimentera med smala svarta byxor eller en liten svart klänning. Båda lösningarna är mycket elegant och inte kräver någon ansträngning för att kombinera färger. Den ena är idealisk för kalla dagar, den andra är användbar för tider när vädret är fint.

Hur man bär färgad poncho vågad

idee-poncho-rosa-jeans-blue-krage rullar

Ponchon kläder är traditionellt tillverkade av organiska material. Sido färg poncho, folk i Amerika gynnade naturliga nyanser. Burgundy, brunt, beige och svart dominerar ponchos gammal.

poncho-kvinna-färg röd-orange-bpttes

Men idag, finns i en rad färger mycket rikare denna typ av päls. Rött, orange, rosa eller ljust gul lockar kvinnan poncho uppmärksamhet och aldrig går obemärkt. Så vi gjorde i fokus för hennes outfit, bär det med byxor av klassiska toner ... Eller ännu bättre, med en kort kjol och stövlar!

Hur man bär en poncho eller mjuka pastellfärger

hur man bär poncho idéer

Färgalternativ poncho moderna kvinnan är verkligen oändliga. Om du gillar pastellfärger, välja en träningsoverall i färgpaletten. Detta kan också vara dekorerad med mönster i pastell eller mörk färg.

carry-le-poncho-vit-etnisk-deco-vardaglig

Gör det ett tillbehör till en färgglad klänning eller ett komplement till din outfit i samma nyanser. Båda alternativen är möjliga, variera din personliga stil och beroende på önskat utseende. Ytterligare en fördel med denna idé poncho kvinna: det är perfekt för de grå dagar när du vill ha lite mer färg!

Hur att bära poncho med en kort klänning

hur man bär poncho färgklara-dress-fall-fjäder

Bär poncho med en kort klänning är ett härligt sätt att njuta av solen medan hålla värmen. Återigen, det beror på dina önskemål och sammanslutningar av färger du vill. I början av hösten och våren gynnar vi korta klänningar i ljusa färger. Så kombinerar också med modern poncho liknande toner!

hur man bär klä kort svart mönster poncho

Under kallare dagar, sätter vi på en liten svart klänning. I träningsoverall, bär du en poncho i samma toner. Och för att undkomma monotonin, försöker vi den svarta poncho med etnisk stil mönster.

Hur man bär poncho med lock

carry-le-poncho-Chappeau-boots-mode-fall

Bland folk i Amerika, är den typ av poncho päls ses ofta åtföljs av en hatt eller en keps. Denna idé att hålla som inspirerar kvinnor tenderar att försöka återskapa samma utseende.

carry-le-poncho-Bonnet-frukost väska

Så en bra idé för de som gillar att spela med olika tillbehör. Välj en hatt försedd med färgen på en annan tillbehör (stövlar, paraply, väska ...). Eller helt enkelt backa ut en klassisk mössa i svart färg. Vi vet: det par bra med alla mönster och alla nyanser!

Hur att bära poncho med hippie stil kläder eller chict

hur man bär stil-boho-chic-hippie poncho

Anhängare av hippie chic stil eller mode bohemiska faller under inflytande av typen poncho päls. I själva verket är det i hög grad tack vare hippierörelsen att kläder blev populär i västvärlden. Och med tanke på populariteten av denna stil i dag, är det inte förvånande att poncho återuppstått!

Hur poncho stark kjol-long-baskettes

För att lyckas chic eller boho hippie look med den här typen av rock, har du flera alternativ. En är att bära sin poncho med långa hippie klänning. I det här fallet, vi spelar med flera lager av färg, vissa mörkare, andra ljusare.

poncho-grå-Jean-style-hippie-chic stil

Jeans och hippie byxor kännetecknas av en klocktallrik. Typiskt för 1960-talet, är dessa byxor fördelen att försköna benen och ge oss en finare och mer elegant. Som poncho, kom de nyligen modet. Så mycket att njuta!

hur man bär ponchon fläta-Jean-stylettos

poncho stark-röd-svart-byxor-idee


About the author

admin