Общая категория

Lyxbil: BMW Vision Future lyx

Lyx sportbil modell BMW lyx framtidsvision

Upptäck lyxbil BMW Vision Future Luxury, designad av tyska tillverkaren att bli en symbol för elegans, komfort och design. Denna vackra BMW utsattes för första gången år 2014 och anses vara den mest sannolika kandidaten till stjärna modell i stället för den nya Series 9.


Lanseringen är planerad till 2016.

Tyska lyxbil design: BMW Vision Future Luxury

BMW design idé

Detta moderna och slående modell skapades med en verklig besatthet för detaljer typisk särskilt för tyska och brittiska tillverkare. Det belyser de senaste trenderna inom teknik och tillverkning. De aerodynamiska och lätta material finns överallt, medan LED-lampor lyser upp cockpit med lätt rundade former och elegant.

Lyxbil göras med känsla för detaljer

lyx bilmärket BMW

Allt detta åtföljs av ett stort antal tekniska nycklar som är utformade för att utnyttja bilen och även confortablses resor och bekvämare. På denna nivå, iDrive-systemet från tyskt märke spelar en ledande roll. Den var avsedd att ta itu med en rad faktorer: det multimediatillbehör, radio, telefon, navigation och driftsparametrar samt information om själva bilen. I BMW Vision Future Luxury, denna intelligenta styrsystem fungerar också som ett medel för kommunikation mellan personer i bilen. Kort sagt, är denna nya BMW en lyx modell vars prestanda inte skulle böja sig för estetik och komfort. efterlängtad hans ankomst i 2016!

Lyxbil: BMW Vision Future

BMW framtidsvision lyxbil

Lyxbilar: BMW Vision Future Lyx

nouvell Bil BMW framtidsvision lyx

lyx sportbil

BMW lyx bilmodeller

BMW: sportbil och lyx

BMW lyx sportbil

Lyxbil: nya BMW

BMW lyx bilköp

Lyxbil Design BMW-modeller

BMW ny modell

bästa lyxbil BMW World

inrednings bilar

vacker lyxbil BMW Vision

BMW drömbil

vacker lyxbil bmw


About the author

admin