skönhet

Finger Tattoo: idéer för en diskret och elegant tatuering

finger tatuering planet liten tatuering

Finger tatuering är liten, diskret och elegant. I över 25 år har tatuering har demokratis och idag pryder kroppen fler och fler människor. Detta ses som ett tecken på stil eller helt enkelt en önskan att vara annorlunda och modern.


Mycket ofta, vi väljer att bli tatuerad för att markera en punkt i våra liv av stor betydelse. Vi har redan diskuterat finger tatuering som ersätter vigselringar. I denna publikation kommer vi att utöka detta tema genom att visa vårt utbud av bilder av små tatueringar fingrar helt enkelt originella och söta.

Finger Tattoo: liten, diskret och elegant

little-finger-tattoo-tattoo-idé-minimalistisk

Fingrarna - vi använder den varje dag. Man skriver en fabrik, ett fångar saker, vi äter, vi klär ... vi verkligen använder dem hela temps.Voici varför, fingrar - är denna dyrbara! Att få en tatuering finger då innebär att vara alltid under ögonen. Detta område av vår kropp är lätt att tatuering, men innan du måste verkligen tänka noga utvalda för att tatuering, särskilt om det är permanent och därför, för livet.

ursprungliga tatuering liten tatuering finger

Komma igång med tatuering finger tatuering

Det är din första tatuering? Undrar om det är en bra idé? Om du är riktigt säker / e i ditt val, är svaret ja! Det är alltid bättre att börja sina första steg med en liten tatuering tatuering. Den valda platsen beror på dina önskemål du vill ha en diskret tatuering och några intima eller om du föredrar att vara synlig? Fingret tillhör kategorin av delar av kroppen synlig speciellt när din tatuering är på sidan av falanger.

finger tatuering hjärta romantisk idé tatuering

Tatueringar - en historia som utvecklas

Långa tatueringar var förknippade med brottslingar och sjömän. Fingrarna ryska brottslingar, är en mycket synlig del av kroppen, ofta tatuerade, till exempel. Tatueringen eras (och fortfarande tjänar) för att visa hans gäng och hans personliga historia - kompetens, tro, världsbild etc. Tatueringar har varit så länge i samband med avvikelse och brottslighet. Tja, inte längre! Tatueringen är nu ses av många som en konst och viljan att försköna kroppen med en fin original tatuering.

Betydelsen är ofta personliga och har ingenting att göra med den gamla tolkningar. Den kollektiva medvetandet har lyckligtvis utvecklats under de senaste åren. Vi är inte längre chockerad över att se en tatuerad person. Hurra! Det är fortfarande rekommenderas att du fyller i de gamla tolkningar av några tatueringar, särskilt om du tatuera en synlig del av kroppen. Vissa människor är alltid reserverade jämfört med tatueringar.

finger tatuering lite minimalistiska diskret tatuering

förutse retuschering

Den använder fingrarna varje dag och ofta tvättas med tvål och vatten. Så det är vettigt att även om tatuering bläck är hållbara, måste du regelbundet lämna bättra sessioner med din tatuerare. Vet att fingret är också ett av de områden i de mest smärtsamma kropps tatuering. Ju närmare huden är ben, desto mer smärtsamt det är!

finger tatuering diskret liten tatuering idé tatuering

Fråga innan att välja din tatuering - ett nödvändigt steg

En geometrisk tatuering, hjärta tatuering, en Viking tatuering, en tatuering blomma eller ett träd - alternativen är verkligen många. Hur man väljer din? Tja, väljer en tatuering som passar dina behov och din personlighet. Om du har äntligen beslutat om en permanent tatuering, kom ihåg att det är en helt du ska bära för evigt. Första tatuering? Börja med att välja en liten minimalistisk tatuering kommer du att utveckla successivt.

tatuering fingerhjärt idé

En geometrisk tatuering? Great! Cirkel, triangel eller fyrkant, medan geometrisk tatuering är modern, diskret och mycket elegant. den cirkel representerar oändlighet, fullständighet, cykellivslängden. liten-tatuering-cirkel-finger tatueringar

En triangel tatuering? Triangeln skiljer sig från cirkeln eftersom det har en orientering. Under hans ledning ändrar dess innebörd. Uppåt innebär det Mars, symboliserar den maskulina, faderskap, dynamisk. Placerad upp symboliserar den feminina, lugn, moderskap, passivitet. Finger tatuering på bilden nedan består av två små trianglar uppåt. Denna tatuering kan tolkas som en önskan att visa maskulin styrkan i hans sinne.

triangel-small-tattoo-finger-minimalistiskoriginal-tatuering-idé förbund-ringKänn dig som en tredje ögat?finger-tatuering-delta-eye

Trädet finger tatuering

är också mycket elegant. Varje träd har en annan innebörd. den palm, till exempel, symboliserar energi, sol, vitalitet. Vissa säger att det utgör också framgång. den tall Partners med vitalitet och uthållighet, är björk den himmelska, ek - majestät. Oavsett vilken träd du väljer, de har alla en sak gemensamt: de symboliserar den fantastiska naturen.
tatuering-fingerpalm idee

Vi gillar särskilt konstellation tatuering. Det är verkligen mycket vacker och diskret. Du kan naturligtvis tatuering du konstellationen av ditt astrologiska tecken.

tatuering finger konstellation ursprungliga

Ett hjärta tatuering? Mycket romantiskt! Du hittade kärleken i ditt liv? Tatuering du både en liten hjärta på fingret. Kärlek för evigt!

finger tatuering-heart-little-finger tatuering

Pilen tatuering är också mycket vanligt. Vad det symboliserar? Det är ofta förknippade med bågen för att dra. I själva verket, precis som liksom fören, är pilen en gammal symbol. Pilen har olika tolkningar. Hon ansluter sig till manliga, till helgedomen, kärlek, hastighet. En av de mest populära tatueringar är att ett hjärta med pil.

tattoo-pil-small-tattoo-finger ursprungliga idén

Den permanent tatuering skrämmer dig? Du ändrar ofta ditt sinne och tvekar om permanent tatuering för dig? Oroa dig inte! Du kan alltid prova en tillfällig tatuering och gå efter en permanent tatuering. Henna Tattoo, tatuering tatuering penna, tatuering klistermärke - det finns många möjligheter. Henna varar ca 5 dagar, medan de andra alternativen brukar pågå i två eller tre. Det finns ett par år, två kanadensiska hittat lösningen för att skapa en tillfällig tatuering som varar två veckor. Du kan välja mellan över 300 modeller och beställa online. Om tillfällig tatuering tält alternativet vi inbjuder dig att besöka deras hemsida / webbutik inkbox.

Tattoo ananas? Varför inte! ananas-tattoo-idé-finger-finger-tatuering

Solen och månen
tatuering finger original-moon-sun

Träd och ugglatattoo-axel tattoo-finger idé


About the author

admin