matsal

rum matbord – 4 fascinerande modeller

rum bord dining Jesse

Med popularisering av öppna ytor, tanken på att ha en exklusiv matsal bleknar mer och mer. Således gamla matsalen är ett skrivbord, ett spelrum eller hemmabio.


Denna förändring i inredningen har gett upphov till en helt ny stil för matbordet som passar nu perfekt med inredningen av den öppna livsrum. Idag presenterar vi matbordet modern med 4 snygga mönster Jesse.

Tabell modern matsal - månen modell

rum matbord månen Design

De första modellerna av bord som är konstruerade av Enrico Franzolini kallas "Moon" och "Moon Vetro" är perfekt för dig som vill skapa en liten matplats med begränsat utrymme. Dessa vackra tabeller kan enkelt ändra sina runda former i rektangulära och spara utrymme beacoup. Sockeln tabeller verkar vara inspirerad av silhuetten av den ikoniska Tulip tabellen som ger dem en tidlös charm.

Runt matbord konstruktion

room bord Elegant dining månen

Följande modell som kallas "Victor" med dess teleskopben massivt trä och elegant bas är en kombination av varmt trä och samtida estetik. Detta skapande av Pocci Donoli bär en traditionell touch av charm samtidigt som den är mycket modern. Äktenskap mellan massivt trä och modern bordsytan ger stor frihet i att dekorera utrymmet runt.

Matbordet "Moon" lätt ändrar form

rum matbord månen

Den andra modellen som vi kommer att presentera är bordsmodell rummet design Sesnsai av Decoma Design. Denna minimalistiska bord är perfekt för middagar som för kontorslokaler. Det är ett idealiskt val för dem som älskar modern elegans. Det senaste exemplet heter "Varför" är en perfekt matbord för unga par och de som skulle rädda ett litet bord i köket som skulle kunna fungera som ett bord för frukost på morgonen. Titta på alla dessa vackra tabeller bilder:

Samtida matbord med teleskopben

rum matbord Pocci Donoli

Matbord snygg design

trä matbord Pocci Donoli

modern matbord i vitt med Decoma Design

Modern matbord Decoma Design Design

Rektangulärt matbord med Decoma Design

Elegant matbord vit Decoma Design

Samtida matbord

Decoma Design modern matbord

Varför litet matbord modell

Varför äter modell bord

Varför Modellen används som ett arbetsbord

Samtida matbord varför

Varför modellen i svart

Varför svart matbord konstruktion


About the author

admin