Golv och mattor

Den laminatgolv: en praktisk golv och billig

laminatgolv elegant lounge

Vi brukade kalla det laminatgolv laminatgolv. Det är sant att trägolv och laminatgolv är mycket visuellt rally, men de är mycket olika i verkligheten.


För det mesta laminatgolv härmar parkett, men med avancerad teknik som det finns en laminatgolv marmor eller granit imitation.

inredning idé med laminatgolv

laminat deco idé

Den laminatgolv är på sina styrkor och svagheter, men skiljer sig mycket från de hos trägolv. Till skillnad från trä, laminerade plattor har minst fyra eller fem skikt. Lagret under är tillverkad av vattentätt papper, som har en stabiliserande funktion och ger stabilitet åt strukturen. Det andra skiktet består av träpartiklar. Detta skikt följs av ytterligare ett lager av papper som dörren denna gång färgen på golv. Detta lager behandlas med speciella behandlingar för starkare anti -rayures t ex. Den tunnaste skiktet nedan är ett laminerat skikt och det är detta som ger namnet på laminatgolvet.

Modernt kök med laminatgolv

laminat våningen kök deco

Många tror att laminatgolv är mycket billigare än trägolvet som är delvis sant. Den andra stora skillnaden mellan parkett och laminat - den slitna trägolvet kan sedan skrapas, målade eller ton flera gånger. Detta kan inte göras med laminatgolv. Det används i 5-8 år och måste bytas. Ja, laminatgolv inte stanna för alltid, men det kommer att ge dig möjlighet att byta ofta dekorativa. Exempel på laminatgolv:

varm inredning köksgolvet med imitationer trägolv

kök deco eleganta laminatgolv

Laminatgolv i mörk nyans

modern laminatgolv elegant

Kok design med laminatgolv ljus skugga

våningen kök laminat ljus skugga

Trä köksgolvet med träimitation beläggning

deco laminerade golv kök

Traditionell Deco kök med laminatgolv

modernt laminatgolv kök

moderna och eleganta laminatgolv

deco matsal golv lamin

deco idé laminerade golv

bottenbeläggning trälaminat imitation

beläggnings våningen modern laminat

mysigt vardagsrumsgolvet lamin

våningen sovrum läggdags stratifierat

laminatgolv vardagsrum utformning


About the author

admin