belysning

Ljuskronor utforma vacker för innerbelysning

Inredning kronor belysning idé

Förr i tiden, att ljuskronor som drivs av ljus tända hemma hos rika familjer. Sedan dess har många saker förändrats med utvecklingen av moral och samhälle, så att fixturer av detta slag är nu tillgängliga för alla.


Och, naturligtvis, deras arbetssätt har förbättrats över tid för att garantera oss en mycket mer modern belysning, enklare och säkrare än tidigare tillgängliga!

utformning samling av ljuskronor anmärkningsvärd för innerbelysning

kök design kronor matsal deco

De moderna och modern design kronor återspeglar denna utveckling och de senaste trenderna inom inredning med, i synnerhet, mer abstrakta former och tillverkning med hjälp av material som inte kan förväntas inte nödvändigtvis. Låt oss vända sig till den underbara världen av invändiga ljuskronor som dominerar marknaden nu!

ursprungliga designen kronor: Cocoon av Romuald Stefanski

deco konstruktion moderna ljuskronor belysning

Cocoon Gloss av Romuald Stefanski är nyfiken, inte bara på grund av sin form, men också på grund av det sätt som det skulle komma i rummet. I själva verket var det utformats för att gå ner ganska låg, vilket inte skulle vara förvånande om det inte var så imponerande storlek. Så kombinationen av dessa två aspekter, dess utseende och dess installation, vilket gör denna pendelarmatur ett intressant objekt, troget upprepa som en kokong!

Ljuskronor designa för påkostade inredning: Matheny

Inredning moderna lampa ljuskronor

Matheny är en sådan konstruktion ljuskronor som inte vill flytta bort från det traditionella konceptet för denna typ av inomhusbelysning. Och det är just därför det är möjligt att dra vår uppmärksamhet: sin lyxiga och sofistikerad form påminner oss om de rådhus och salonger av 18th och 19-talen.

Ljuskronor design för bekväm och effektiv belysning: Charles

suspensions utformning belysning

Charles är en ljuskrona som tomt eftersom det innehåller 20 lampor, varav hälften är riktad mot taket och andra i rummet golvet. Med andra ord kan ägaren av denna armatur väljer att använda den på två sätt: för att producera omgivande belysning eller arbetsbelysning och fokuserat på ett föremål som ligger under Charles.

Modern kompakt utseende Ljuskronor konstruktion: Ike

Design kronor samtida inrednings fixturer

Den Ike suspensionen är en del av serien av produkter som tillverkas med hjälp av moderna och ursprungliga material. I detta fall är det den koppar och aluminium. Tack vare sin ringa storlek och dess raffinerad form, skulle det vara lämpligt att dekorera flera utrymmen i huset, till exempel en matsal, ett hörn måltid, en hall eller entré och, varför inte, en vinkällare !

Samtida ljuskronor design och sophististiqué: Cloud Seed

Belysning lampa designen modern design fjädring

Designen Cloud Seed kronor omfattar 112 knoppar gjutna i brons. Varje bud innehåller en liten droppe glas med LED-belysning. En underbar modell för utsmyckning av ett rum eller en modern stil lounge!

Ljuskronor design för lyxig inredning av Murano ljuskronor Rezzonico

konstruktion lampor kronor Baroque

Vissa design och moderna ljuskronor suspensioner inte distansera sig från sina föregångare. Vi tar som bevis vacker serie modeller som erbjuds av Murano ljuskronor Rezzonico. Rich ornament de inte dölja sin inspirationskälla är barockstil.

Moderna Ljuskronor konstruktion som antar de geometriska former: pavuk

Ljusdesign industriarmatur fjädring

Modern inredning i hög grad påverkas av populariteten av geometriska former och rena linjer. Den pavuk suspensionen är ett mycket bra exempel.

Pendelarmatur modern vintage-inspirerade Angelus

Inredning modern deco kristallkronor suspensioner

Finns i fyra olika färger, är Angelus ligger halvvägs mellan modern design och de ljuskronor klassisk stil.

Ljuskronor design för en anmärkningsvärd interiör: samling Iron Blommor efter Valentina Giovando

konstruktion lampor interiör deco hus

Taklampa för inredning inspirerad av barockstil

Inredning lampa upphängd armatur

Valentina Giovando ger oss en samling av modern taklampor vars produktion är baserad på metalljobb. Denna samling kallas "Iron Flowers" (järn Flowers engelska) och inkluderar bland annat Nodi, lampa gjord av organiskt material på tre nivåer, och Nudo, ljuskrona som visar upp skönheten i de råvaror åberopas.

delikat samtida suspensioner av Roberto Cavalli

hängande lampor modern skugga

Samtida suspenderade armaturer med geometriska former

idé armaturer och lampor'interieur

Om du vill att förvåna din familj och alla dina gäster, välja samtida suspensioner som består av små bollar av Roberto Cavalli.

Ljuskronor utforma vackra Liane av Emanuel Ungaro

Design kronor lampskärm deco interiör

Liane lampa Emanuel Ungaro har utvecklats speciellt för att pryda rektangulära formdelar, vilket sannolikt bestämda utseendet av fixturen själv. Denna suspension design är tillgänglig i neutral färg eller kristall bärnsten.

Shade sent för innerbelysning av zen Llandro

Design kristallkrona belysning lampor inne

Mer än bara en armatur är upphängd lampa med fjärilar Llandro en sann arbete av samtida konst. Förutom att återskapa en ljus och romantisk, skulle detta innekrona passar mycket väl med en Zen deco stil på grund av sin form igen förstärker utseendet på vindspel.

Foto upphängd lampa modern stil blomkruka

Modern design inredning takbelysning kronor

Säljs i en rad olika färger, skulle konstruktionskronor för Flowerpot vara ett trevligt komplement till en modern interiör belysning som är enkel men imponerande.

Ljuskronor design i kombination i en ursprunglig fjädring: Under kurva boll

inrednings designen Ljusdesign kronor

Under kurva boll är ett konstnärligt skapande består av flera individuella lampor av en skulptural utseende. Föreslagits av tillverkaren i olika storlekar, kan Kurva Under Ball användas ensamma eller i kombination med andra fixturer.

Taklampa reproducera effekten av en punktbelysning: Fade

Industriell belysning inredning

Taklampa Fade är utformad för att tillåta användare att rikta ljuset av en delikat och effektivt sätt, genom att återge effekten av en plats.

Original design kronor för insidan: Flask av Tom Dixon

designhus interiör deco kronor

innerbelysning samling av modern stil med Tom Dixon

Modern inredning kronor

Kolven utsedda konstruktionsljuskronor uppfanns av Tom Dixon. De är inspirerade behållare flaska slag man använder i laboratorier. Dessa taklampor är en del av en samling av armaturer med cylindriska former, sfäriska och koniska som kan användas tillsammans för att skapa en riktigt intressant effekt.

snygg taklampa Natur Deco: Papper Foresti

Foto belysning inredning ljuskrona

Paper Foresti är en modern inomhus ljuskrona som verkar ha inspirerats av den naturliga inredning och i synnerhet genom uppkomsten av ett träd med tät vegetation. Denna fina och originella lampa påminner oss om papperet avbrytas midsommar ljus som vi har ägnat denna publikation.

modern ljuskrona för boutique interiör: Living ljusstake från Koket

moderna ljuskronor lampor'interieur

Vintage stil är mycket populär bland nutida designers och husägare och det är förmodligen därför Koket fick idén att marknaden levande ljusstake en ljuskrona som förkroppsligar en harmonisk balans av element vintage och modern stil.

modern belysning och sfärisk formad utformning suspension: Bubble ljusstakar

inre belysning moderna suspensioner

De armaturer Bubble serien ljusstakar finns i en rad olika former och mönster som tolkar på olika sätt den sfäriska formen. De vackra bollar som är i hjärtat av den karakteristiska utseende av denna suspension kan anpassas med hjälp av en guld- eller silverskikt som skulle ge denna lampa ännu mer speciell luft.

Modern tolkning av inre ljuskrona sfärisk Giotto Burst

modern design taklampa belysning

Giotto Burst ger oss möjlighet att se en annan kreativa och ovanliga ljuskronor tolkning består av flera sfäriska fixturer.

Inhängda lampor för egen design belysning Mod Shakuff

modern belysning ljuskrona inne tillverkare

Mod är en del av designkronor säljs Shakuff. Består också i flera områden, och hjälper dig att välja sitt utseende genom att individuellt justera höjden på vart och ett av dessa element.

inredning ljuskrona för högt i tak utrymmen av Iacoli & McAllister

armaturer'interieur eclairage LED

Iacoli & McAllister skapade denna vackra samtida hänge metall de avser att villaägare med högt i tak.

eleganta tak fixtur barock inspirerade Ondine

Baroque ljuskrona belysning inne i hemmet

Om du gillar spel av ljus och skugga, kan du skaffa Ondine, stjälkar en delikat ljuskrona i vitt fäst till en struktur med 12 små lampor formade ljus.

hängande boll lampa Chandelier Spirit för stora öppna invändiga utrymmen

modern interiör suspension lampskärm

Bollen är upphängd vid namn Spirit ljuskrona. Från en mycket märkligt, skulle hon gå in väl i synnerhet i ett stort öppet rum där hon kunde lysa i all sin glans.

eklektisk konstruktion kronor till tabell inredning dining Michael McHale

Samtida hängande ljus matsal

Taklampa av Michael McHale berättar att design prydnadsföremål kan kombinera flera stilar och på ett framgångsrikt sätt. Det skulle vara en bra tillbehör för inomhus eklektisk design.

Suspension med kristall, ett idealiskt komplement för rum med lyxig inredning

belysning matrum taklampa kristall

Lyx innerbelysning och känsla av strålande lyster *

modern inredning deco lyx kristall

Den lyxiga inredningen bygger på fantastiska utseende tillbehör. Med sin magiska närvaro, design ljuskronor med Swarovski kristaller är verkligen värda en sådan roll.

Moderna lampor kök inredning: Strinh H0 av Rotaliana

moderna köksinredningar inne belysning

Avstängningar och magnifika ljuskronor utformning: Crystal Palace av Tom Dixon i samarbete med Swarovski

Foto Taklampor skugga inne

* Inomhusbelysning design med Swarovski kristaller


About the author

admin