reser

En motor ombord för att göra elektrisk surfing

motor elektrisk surfbräda ekologiska

Aquila är ett spanskt företag som utvecklar motor styrelser att göra elektrisk surfing. Varje kort är avsedd för olika typer av surfing.


Dessa tekniskt avancerade surfbrädor har en jet framdrivningssystem med inbyggd motor. Den elektriska surfing är miljövänlig och bra för naturen eftersom det finns ingen buller och producerar inga emulsioner. Brädorna är en modern och originell design i ljusa färger som är typiska för surfare. Priset är cirka 3000 euro.

Manta Den elektriska surfbräda för débuteurs Electric surfa på manta styrelsen

Boards elektrisk surfing styrs av en trådlös handhållen fjärrkontroll. Varven är enkla och är med vanlig surfbräda - precis ovanför vattnet. Dessa självgående elektriska skivor finns med olika framdrivningssystem att välja mellan. "The Manta" är för nybörjare, eftersom den är konstruerad för att surfa vid låg hastighet på ytan av vattnet. Då styrelsen "The Carver" är för den äventyrliga och inte gå till en hastighet av 71km / h. Den sista, styrelsen "The Blade" är avsedd för extrema prestanda och adrenalin forskare - är det perfekta valet för freestyle. Titta på videon och bilderna nedan för att veta mer om dessa fantastiska skivor!

Styrelsen motor Carver för den äventyrslystne modern surfbräda Carver

Denna surfbräda är miljövänlig eftersom den inte föra oväsen och inte emulsionsprodukt ekologisk idé Electric surfing aquila

Detta forum är lätt att navigera electriuqe modern surfing ombord idé

Surfbrädan är en handhållen fjärrkontroll surfbräda elektrisk ficka fjärr

modern design surfingbräda surfbräda har elektrisk idé motor Aquila

Board motor Aquila elmotor moderna surfbräda


About the author

admin