modus kjendiser

Bag 2016 trend og hvordan å gjøre det riktige valget?

Chanel bag trend i 2016 idee

Den vesken er tilbehøret som definitivt kan regnes som den beste venn av kvinnen. Posene hjelpe oss å bære med oss ​​alle våre hemmeligheter og alt vi trenger å føle seg bra uansett hvor vi går.


Mange psykologer mener at utseendet av posen til en kvinne virkelig kan si mye om hans personlighet. Dette er grunnen til at vesken må velges svært nøye og med stor forsiktighet, hensyntatt sin farge, form og materiale som det er gjort. Så med denne artikkelen, håper vi å hjelpe deg med å velge din fremtid bag 2016 trend å være moderne og føler vakrere.

2016 trend bag tre interessante ideer

bag trend i 2016 ideer

For vinteren 2016, skaperne kunngjøre en boom i pels poser. Nå vil dette materialet brukes overalt - i klær, i tilbehør og vesker. I de nye samlinger av de mest kjente designere, den bag 2016 trend Pelsen er til stede i mange forskjellige former, mer eller mindre sofistikerte. Alle varianter av vesken dekorert med pels kan sees i samlinger av Ferragamo, Proenza Schouler, Dolce & Gabbana, Thakoon, Balmain, Ralph Lauren, Louis Vuitton, Fendi eller Rochas.

Original veske Modell i tre farger

bag moderne trend i 2016

Det er ikke så veldig lenge, vi pleide å velge posen i henhold til de skoene vi slitasje. Men i løpet av det siste sesongen, opinionsskapere endret seg dramatisk, og nå sier de posen er en separat tilbehør. Fargen og materialet må være forskjellig fra de på klærne våre. Men så hva vi observerer i moteshow? På alle show, posen ble likevel alltid matchet med farger og mønstre av klær dukker. For eksempel, Marc Jacobs og Chanel tipse oss posen med pels og store modeller, Valentino - vesker med trykte torg, mens Robero Cavalli - dyr temaer.

trendy vesker for våren 2016

2016 trend bag Dolce Gabanna

Variasjonen av design og modeller presentert av skaperne av fashionistas gjør livet mye enklere fordi vi alle vet at posen er ikke bare et sted hvor vi arrangerer våre saker, er det også en måte for å uttrykke oss selv. Som moderne kvinner, fører dette en veldig travel hverdag og er sett veldig godt i valg av våre klær og våre tilbehør. Tatt i betraktning alle de ulike behovene til moderne kvinner, har designerne tilbys et bredt utvalg av design og modeller for å ha kan velge hva som passer oss best. Det kan inneholde ryggsekker av Kenzo, romslige arbeidet Celine vesker og hobo poser Altuzarra.

Veldig original veske fra Louis Vuitton Model

2016 kvadrat bag trend

Og snakker om de ulike modeller og design, kan man ikke overse firkanten veske som vises på alle moteshow rundt om i verden. De er alle forskjellige størrelser og farger, for eksempel minis kobling eller store reisevesker. Man kan beundre disse kreasjonene i samlinger av Alexander McQueen, Chanel, Mary Katrantzou, Louis Vuitton eller Dolce & Gabbana. Til slutt, etter detaljert analyse av trender i sekker i 2016, gjenstår det for deg å velge modell og farge som du liker best. Se på denne vakre samling av eksempler:

Liten svart og hvit veske fra Louis Vuitton

Louis Vuitton bag trend svart hvit 2016

Veske trend i 2016 av Louis Vuitton

bag trend i 2016 liten idé

Liten elegant rød bag med Dior

Dior bag trend i 2016

moderne veske med gullkjede i

2016 kjeden bag trend

Originalt design bag av Valentino

Valentino veske 2016

veske metall kjede i 2016

handbag Dolce Gabanna

elegant veske 2016

elegant veske fendi

pels veske Marni

veske frynser 2016

Prada veske idé

Valentino veske off

bag moderne hånd Ana Hindmarch

Modern Chanel bag hånd

Moderne elegant hånd bag

Fendi bag moderne hånd

Moderne bag Louis Vuitton

bag oransje hånd idé

liten veske Valentino

Valentino veske våren

Chanel handbag trend

Chanel svart veske trend

vesken moderne trend i 2016

Valentino veske trend

Chloe veske fløyel

lær pose trend i 2016

floral bag trend i 2016

pels bag trend i 2016

bag trend i 2016 stort skinn

bag trend i 2016 opprinnelige ideen

2016 Lanvin bag trend

Louis Vuitton bag trend 2016

bag trend opprinnelige 2016-modell

flerfarget bag trend i 2016

opprinnelige bag trend i 2016

2016 trend bag liten svart

bag trend i 2016 våren

Valentino pose trend i 2016 våren

bag trend ideer hånd


About the author

admin