inne

Atmosfære zen zen hjem med en Zen dekorasjon

Zen atmosfære house lounge minimalistisk stil

Atmosfære Zen hjem er en livsstil, ikke bare en stilig interiør. Det er sant at å ha en fredelig atmosfære i hjemmet, må vi fremfor alt har en zen hjem dekorasjon.


Men dette er et resultat av en følelse, et valg basert på en indre overbevisning eller refleksjon og studier. Derfor må vi begynne mens det. Hva Zen følelse, hvor kommer behovet for en slik følelse?

Atmosfære zen huset: romslig stue

Zen atmosfære huset romslig stue

Atmosfære zen Huset er forankret i Zen holdning. Zen er en måte forårsaket av oppvåkningen født etter overvinne nød som er erfarne på grunn av åpningen av sansene og synet av en frustrert siden mistet verden. Avhør av virkeligheten i verden etter en omfattende observasjon av det fører til en smerte som man føler seg tvunget til å overskride eller overgå.

Zen huset Atmosfære: lys stue med enkle linjer

Zen atmosfære huset lyse levende enkle linjer

Den overstyring nød realiseres bare gjennom meditasjon, refleksjon eller hvis du foretrekker det, dyp og enestående jerndisiplin. Den disiplin og meditasjon er sammen og avhengige av hverandre. Atmosfæren zen hjem kan muligens hjelpe deg å finne den zen veien. Men det som virkelig teller er at du kommer til å finne uten tillit før utseende eller materialet miljøet.

Zen atmosfære og moderne hvite hus

Zen moderne hvite huset atmosfære

Zen atmosfæren kommer hjem når vi vedtatt en Zen holdning med sterk overbevisning om at denne veien er den eneste mulige måten. Man blir impassible liksom hans frykt og hans egen nød. Det er på ingen måte likegyldig til ulykker av andre, men etter en økning til et høyere nivå enn den forrige, får en til å se med tristhet visdom.

Kart Zen huset sett lever høyt

house map Zen sett lever høyt

Når adoptert denne atferden, innser du at ingen ville ha farge og lysstyrke for å gjøre hurrarop. Vi innser også at rotet hjemme, eller hvor som helst, er ikke en uoverstigelig fjellet. Snarere handler det om tid og organisering.

Zen huset Atmosfære: japansk stil dekorasjon

Zen japansk stil hjem innredning atmosfære

Jo før vi organisere for å fikse eventuelle feil i livet, jo mer vi raskt komme seg fra en situasjon, en sinnstilstand som vendte seg bort fra den aktuelle linjen av livet. Alt er selvsagt ikke lineær, men i utgangspunktet mellom to steder, uavhengig av det totale antall poeng, er det alltid en rett linje sammenhengende dem.

Zen huset Atmosfære: Separation Wall

Zen atmosfære husveggen separasjon

Siden det er mye snakk om gjensidig avhengighet, er det selvsagt umulig å leve alene i denne oppvåkningen spesielt når organisasjonen og tid er bekymret. For at opplysning er total og fullstendig solidaritet er viktig. Collective solidaritet er sluttstenen i Zen holdning.

Zen Interiør moderne hjem med piano

Inne Zen moderne piano huset

Atmosfæren zen huset bør bare være et resultat av denne Zen holdning.

Zen huset atmosfære med fin skillevegg

Zen atmosfære huset fint skillevegg

Du kan selvfølgelig ordne hjemme som du hører og omfavne atmosfæren zen huset som du ser. Men for å virkelig føle i ditt element og du virkelig under din stjerne, ville det være bedre å ha ufeilbarlig funnet, og følte at Zen element på forhånd.

Zen Interiør moderne hus med bord klar

Zen moderne hjem interiør tabellen klar

Ja, bare spør om en interiørdesign spesialist som i tillegg har noe å gjøre med Zen atmosfære huset for å bestille og store designobjekter hjemme. Men han ville svare lagringsplass til ditt syn? Dette huset du bor i, vil det være ditt hjem? Kan du gjenkjenne disse objektene rundt deg? Vil du vite hvorfor de er der? Ville du ikke altfor redd for å miste? Vil du ha smaken å sette pris på dem?

Interiøret moderne hus med Zen skillevegg

Zen innervegg som skiller moderne hus

Med andre ord, bør Zen atmosfære huset ikke brukes forfengelighet og en innlevering til de vakre tingene du finner positivt arrangert hjem. Stemningen Zen hjem er en fysisk reaksjon på hva du føler dypt inne i deg selv.

Zen innredning moderne leilighet eller hus deco inngang

Zen dekorere moderne leilighetskompleks oppføring

Troen på at alt er avgjort "med regelen" kan bli din. Du kan ta i bruk og bli ,, etterpå, sikker på at noen abstraksjon kan være målbare. Mindre de to punktene som vi kommer til å fikse begge ender er fjernt i tid og rom, enklere og mer effektivt du får til å finne ut av uføret som representerer denne abstraksjon.

Zen huset Atmosfære: moderne spisesal

Zen huset moderne spisestue atmosfære

Zen holdning er en refleksjon av en tilstand av sjelen som kan være fornøyd med alt og alt. En zen hjemme betyr ikke at du må leve i et tomt rom. Det betyr at den plassen du bor for å bli fylt med så mange objekter som du har et reelt behov. Hvis de ikke var til din disposisjon, vil du ikke føle deg mindre overveldet.

Zen innredning moderne hjem eller leilighet: kjøkken

Zen moderne kjøkken leiegård dekorasjon

Noen trenger mer, andre trenger mindre. Men uansett, Zen sinnstilstand vil tillate deg å raskt tilpasse seg en annen livsstil. Tilpasningsdyktighet og fleksibilitet er de to kvaliteter som kan tjene deg i enhver situasjon i livet.

Zen huset Atmosfære: kjøkken innredning

zen atmosfære husmannskost dekorasjon

Manøvrerbarhet av humøret eller evnen til å tenke store og små, bred og smal - og alt på samme tid - hjelpe deg å nyte situasjonen som den er, med eller uten nevnte objekter. Dette er hva som menes med å være godt med seg selv og med verden rundt deg.

Zen innredning moderne leilighet eller hus ryddig kjøkken

Zen dekorasjon moderne kjøkken ryddig hus leilighet

Det er heller ikke å være tåpelig glad i en trist verden, eller bære en verden av ulykke på skuldrene. Det er å ha forståelse og en visjon av verden full av visdom.

moderne kjøkken: Zen huset Atmosphere

Zen huset moderne kjøkken stemning

Stemningen zen hjem du oppdage bildene er en smart oppbevaring av gjenstander nesten alle rette linjer. Du ser et minimalistisk interiør, strengt bestilt, dvs fine og Chino-japansk eller kinesisk stil japo. Merkelig som det kan høres, stilen er delt. Det kinesiske motiver og japanske motiver.

Zen innredning moderne leilighet eller hjemme: marmor kjøkken

Zen moderne marmor kjøkken leiegård dekorasjon

Uten å gå veldig langt i andelen delingen av blandet stil, kan vi si at atmosfæren zen huset bare den ledige plassen mellom møbler, hovedsakelig arrangert mot veggene. Derfor er det ingen farger som skjerpe sansene og ingenting vil tilsløre ubehag oppfatning.

Zen innredning moderne leilighet eller hjemme: stilig minimalistisk kjøkken

Zen leiegård dekorasjon moderne minimalistisk stilig kjøkken

Ingenting ubrukelig rot ledig plass og ingenting forlater inntrykk av at noe mangler. Sentimental kan finne at det ikke er liv inne i huset, men atmosfæren zen hus (eller leilighet) krever at det ikke være noe mellomrom eller moralsk, eller maskinvare.

Zen innredning moderne hjem eller leilighet: smart kjøkken

Zen leilighet dekorasjon moderne hjem kjøkken type smart

Du ser at tabellene er alle lagret sammen. Konsentrasjonen av farger og følelser de vekker plasseres på formålet nærheten av døren. Når du skriver inn et mellomrom med atmosfæren zen huset, la følelsene til side. Vi må bli kvitt så og forblir uberørt, urørlig. Dermed er de fortsatt installert og du også hvile.

Zen huset Atmosfære: spisestue

Zen atmosfære hus spisestue

I en atmosfære Zen huset må være ubelastet vekt på følelser. Ikke bli ansvarlig for en dekorert følelseshistorie. Med andre ord, må du tømme overskudd. I tillegg er atmosfæren zen huset en stilig minimalisme og skjønnhet i det minste vil hjelpe deg å se mer tydelig.

Zen huset Atmosfære: kontor rom

Zen rom hjemmekontor atmosfære

Er klart syn på evnen til å reagere umiddelbart på dilemmaet presenterte seg selv og må veies eller problem som krever en godartet løsning.

Zen huset for å installere hans kontor Atmosphere

Zen huset for å installere kontor atmosfære

Den gradvise lagring i et rom med atmosfæren Zen hjem er viktig. Den økende eller avtagende rekkefølge av lagrede gjenstander og huske at i naturen alt er planlagt på en lignende måte og motstykke.

Zen moderne hjem interiør: office

Zen moderne hjemmekontor interiør

Du har sannsynligvis merke at det er objekter som brukes til først å ingenting fordi de er tomme, men ikke glem at bak den tilsynelatende tomrommet er det en forklaring, en leksjon, en visdom. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Du lurer kanskje på om det er noe i naturen som skyldes tilfeldigheter, fordi det finnes teorier i denne retningen.

Zen moderne hjem interiør: en tabell

Zen interiøret moderne hus tabellen

I Zen filosofi og liv, har alt en mening. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, med unntak av hva man kan la gå bare i tilfelle.

Zen huset Atmosfære: hvit rom og tre

Zen atmosfære hvite hus tre rom

Det er ikke noe farlig i det ringvirkninger av bonsai trunk med lamper på nattbord er imitasjon. Bøyde form eller helningen ligger i en reaksjon, en overlevelses instinkt.

Zen innredning moderne hjem eller leilighet

Zen moderne hjem dekorasjon leilighet

Alt er forklart av behovet for å overleve. Survival er svaret. Men hvorfor er det liv?

Zen innredning moderne hjem eller leilighet: soverom

Zen innredning moderne hjem roms leilighet soverom

Zen huset Atmosfære: Rom med tre motiv

ambiance zen trehytte mønster rommet

Zen innredning moderne hjem eller leilighet: soverommet

Zen moderne hjem dekorasjon roms leilighet

Zen moderne hjem interiør: entry

Zen interiøret moderne hus inngang

Zen moderne hjem interiør: dekorativ vegg

Zen interiøret moderne hjem dekorativ vegg

Zen Interiør moderne hjem med garderobe og dressing for klær

Zen interiør huset moderne garderobe skap klær

Zen moderne hjem interiør: Bad

Zen moderne hjem interiør bad

Zen huset Atmosphere: Bad

Zen atmosfære hus bad

Zen huset plan tre dimensjoner

Zen huset tre D kartet


About the author

admin