hår

Shaded hår kort hår og langt hår skyggefulde hår

skraverede hår blond hår farve idé kort

skraverede hår skyggefulde kort hår eller langt hår hår? I dag, du opdager 40 ideer farvelægning billeder tendens skraverede hår, slips og farvestof, dip dye hår og sank.


Find inspiration og vælge den type farve, der bedst passer til din stil og din personlighed.

skraverede hår kort hår ser naturlige farver kvinde trend

I 2016 var det den periode Brondes og Broux. 2017 er året for den feje og to farve teknikker slips og farvestof og skyggefulde hår! I denne artikel vil vi fokusere primært på teknisk skyggefulde hår kort hår og langt hår. Ved at vise dig eksempler på billeder, vil vi forklare, hvad er forskellen mellem scanning, væger farvelægning, slips og farvestof og skyggefulde hår kort hår og langt hår.

skraverede hår kort hår langt hår idé kvinde

Et naturligt look, en stilfuld og komfortabel tøj, forbedre sin naturlige skønhed og unikke: Her er den store trend i frisørsaloner og mode, der invaderede catwalk modeshows og gader. Den moderne kvinde ønsker naturlig og sikker på sig selv. Hun bærer sit hår, da hun ønsker: lange, halvlang, kort- eller meget kort. Farvningen er ikke obligatorisk, men om ønsket, vælge en lys karamel eller venetianske skraverede, skraverede hår blond eller aske blond, brun skraverede hår, honning, kobber, brun eller rød.

skraverede hår kvinde langt hår trendy look

For at forynge ansigtet og en sunburst, frisører anbefaler at lysne håret med delvis farve, kendt af alle som skraveret hår. For kvinder teint og lyse øjne, vælge en mørk skygge og værdi man lægger funktionerne i hans ansigt. Det fremhæver hendes naturlige skønhed. Vi tænder gate.

cut-kort hår kvinde

Hvad er forskellen mellem de to farve teknikker: skraveret hår og tie-dye? Meget lig basen, disse to scanning teknologier har en subtil forskel. Ved foden i begge tilfælde mørke rødder og lysner tips. Med slips og farvestof lys-mørke kontrast er meget mere udtalt, mens den tekniske skraverede hår leger med tætte nuancer for at skabe en naturlig og behagelig stigning. Det skraverede farvelægning hår kort hår og langt hår ønsker naturligt, diskret og fornem få.

skygge-hår-tie-og-dye

Generelt tie-dye teknik til at kombinere to nuancer. Vi anvender en mørkere nuance til basen og en lys nuance til spidserne. En anden teknik de fremherskende farve er den ene er kendt som dip dye hår. Det er en blanding af to farver. Bruddet mellem de to toner er meget fremtrædende og klare.

tie-og-dye-og-tie-og-farvestof

På det seneste, ser vi et andet udtryk vises, den sank hår. Term stammer fra det skraverede hår, dette er faktisk en mere blid farveovergang og subtil. Forskellen mellem det skraverede hår og sank hår er fint. Dette er, igen, en overgang lignende nuancer, men mindre udtalt og mere homogen end det skraverede hår. Rødderne holder naturlig som tillader nem vedligeholdelse og altid ser fejlfri - selv efter tre måneder!

kvinde kvinde-hår-længde-hår-trend

scanning er en teknisk tilføjelse af subtile lys eller mørke nuancer. Hun involverer normalt lettelse af massen af ​​håret. Meget tæt på det skraverede hår teknisk, vedligeholdelse er let og kræver indgriben q'une frisør hver tredje måned. Scanning er ideel, hvis du ønsker at låne en pep til dit hår uden at tage for meget hoved. Dette er, hvad giver resultatet af to tekniske skraverede hår og tie-dye. Faktisk alle tre er baseret på en delvis farvning af hår. Den klassiske farvelægning behandler alle hår. Målet med scanningen er at bringe den glans og udstråling til håret. Hvad er så forskellen mellem scanning og låse i farver? Scanningen er usynlig og diskret, de rovings i farve: synlig og udtalt.

kvinde cut-kort hår

Hvilken farve til at vælge for dit skyggefulde kort hår eller langt hår afhænger af din naturlige farve og dine ønsker. Har du lyst til at lysne dit hår farve eller lave en mørkere idé? Det er muligt at starte med en simpel scanning og progressivt, at uddybe dine valgte nuancer. Jo mindre aggressiv og mere naturlig farve, den smukkeste og sundt hår ser ud.

cut-kvinde-hårfarve nuance

Foråret er allerede ankommet, har naturen allerede vågnet op, og vi ønsker at ændre hovedet. Det skraverede hår teknik er perfekt for dem, der ikke ønsker radikale ændringer af farve. Denne type farvning er ikke kun trendy, men også mindre aggressiv for hår. Vælg produkter med naturlige og nærende ingredienser er vigtig. Valget af en radikal hår farve, der går fra brun til aske blond, frarådes kraftigt. Det kan beskadige håret og gøre dem kedelige.

kvinde-hår-farve-aktuelle ideer

Enhver kvinde har brug for at skifte fra tid til anden look. enhver ændring sker ofte, at det første ved overgangen til en ny skæring og / eller farvning af hår. Husk Jeanne d'Arc og sin skål haircut? Det symboliserer den nye begyndelse. Kvinde med langt hår, drenget klippe den tilpasser at vise sin vilje og styrke dens væsen.

kvinde-idee-skæring skygge-farve-trend

Snittet repræsenterer vores stil og vores måde at være der. hårfarve ændres eller skæres til at demonstrere en ændring inden for. Eller bare for sjov?

kvinde skygge-hår-stil-kvinde hår

Under kort hår har sin charme. Har langt hår også. kvinde skygge-blond-hår kort-idee

Den vælger også sit snit i henhold til dens sociale miljø på arbejdspladsen og i hverdagen. Damer, valget er dit!

idee-langt hår-tie-og-dye-og-skygge-hår

Det skraverede hår farve teknik velegnet til alle naturlige hårfarve (brun, sort, brun, blond, rød). Mange frisører siger, at 2017 er året for den brune farve og alle dens variationer med lyse eller gyldne højdepunkter. Den blonde var altid populær og betragtes som en feminin farve. Hvis din naturlige hårfarve er brun eller mørk blond, så kan du råd til en blond farve. For damer teint og lyse øjne, kosmetologer anbefaler også en blond gylden glød uden farve. For dem med mørk hud og mørke øjne, kan fokus på nuancer af brunt, kastanje og endda tillade sig levende nuancer, såsom mahogni og chokolade, for eksempel. kvinde skygge-hår-idé-hår kvinde

Hvis du har rosenrødt teint og lysebrune hår, vælge en varm brun eller rød med smukke kobber højdepunkter. Dette vil fremhæve dit ansigt og farven på dine øjne. Den meget udtalt klarhed, fair forvitret eller aske, ses lidt chic i år. Hvis du er rød, er du heldig! Faktisk er rød er en af ​​de mindre almindelige hårfarver i verden. Hvis du er en af ​​de heldige orange blomster, kosmetologer råde dig til at fremhæve din unikke selv hårfarve, vælger blonde og røde varianter.

Hår stil korte moderne hår kvinde

Hvad er forskellen derefter mellem farvningsteknikken tie-dye farvning og væger? I to tilfælde var der en kontrast synlige og markante toner. Med slips og farvestof ryddes ikke, eller det er mørkere end enderne. Mens låse farvelægning begynder med rødderne ned til spidserne.

trend-hår-kvinde-cut idé

Når forskellen udvalgte nuancer er synlig og udtalt, så er dette tie-dye farvningsteknik.

skygge-naturlige-hår kvinde

På billedet nedenfor ser vi en kvinde med langt hår brun farve og lys brun, der valgte den tie-dye farvning teknik, da pausen mellem de to nuancer af brunt og blond er meget udtalt.Kvinde-stil-idé-breaker trend

Endelig sublimere sin naturlige farve og vælge en farve, der bedst passer til vores stil og vores udseende, her er den store trend farve i år, opkaldt skyggefulde hår eller oversat, gradient farver på fransk. Denne farve er baseret på tre farver. Nogle fagfolk siger, at denne farvning teknik er ikke kun ikke meget krævende med hensyn til vedligeholdelse, men aldrig gå ud af stil. naturlig-look-naturlig-kvinde-trend-breaker ideer

Navnet stammer fra det franske skraverede hår skygge. Denne farvning teknik var faktisk populært i 1990'erne af sangeren Aaliyah. På det tidspunkt havde hun sit hår farvet med en farve gradient. I første omgang skyggen var at blande forskellige nuancer af samme farve. På et tidspunkt, hun gav også vej til fading og tilføjer toner, som ikke er en del af den samme farve som den blonde og brune, for eksempel. Derefter ikke-naturlige nuancer som blå og lilla, blev indført. Det vigtige er, at der er en reel glidende overgang af farver. Vi tør at blande flere nuancer, men i sidste ende, vi søger altid den samme effekt: skabe en original farve og naturlig leder.

mørke blonde hår lange kone
Den delvise skraverede hår farve, slips og farvestof, og den simple scanning, tilpasse perfekt til genveje, semi-kort, firkantet og offentlig Fremryk. Den genvej er tilbage i nogle år, og mange kvinder tør og slid med elegance. Kort hår kræver også mindre produkt farvelægning og vedligeholdelse. Den korte snit er perfekt til de varmere måneder af foråret og sommeren.

skygge-hår-hår kort

En gradient nuancer gnidningsløst: håret afbilledet nedenfor illustrerer perfekt overgang toner meget blød karakter til det skraverede hår teknik. En kastanje passerer blond solen med lethed og elegance:

dark-blond-kvinde-trend-idee-cutter moderne
skygge-hår-blond-kvinde-hår-trend ideer

Hvad snit og hvad farvning teknik vælger, afhænger af dig. Trends kommer og går, men nogle forbliver der og aldrig gå ud af stil. Vær naturlig, har en afslappet stil, slid lejlighedsvis rød til mørkerød eller lyserøde læber ... Det tager kun lidt til at føle sig altid smukt. Skønhed kommer indefra ... Alle har deres unikke hårfarve. De tre elementer, der bestemmer farven på vores hår melanin, eumelanin og pheomelanin. Sidstnævnte er faktisk ansvarlig for den røde hårfarve.

dark-blond-cutter moderne kvinde-ideer

Mennesker med sort eller brunt hår så have en større koncentration af eumelanin. Den lave koncentration af sidstnævnte vil give en blond hårfarve. Afhængig af koncentrationen af ​​pigmenter omfatter syv naturlige farver base. Disse syv farver: sort, brun, rødbrun, kastanje, brun, blond og til sidst hvid. Den mest almindelige farve i verden, er sort.

hår-farve kort kone-ideer

Hold sin naturlige farve, mens der vælger en let farvning tendens. Her i få ord, hvad fejende, slips og farvestof og skyggefulde kort hår og langt hår op.
skygge-hår-hår kvinde

Nedenfor ser vi en kvinde med langt hår, der satser på en skyggefuld farvning hår en skarpere idé:
skygge-hår-hår-kvinde-trend ideer-farvning

Dette er ikke tilfældet med det følgende eksempel. Vi ser, at kontrasten i billedet nedenfor, er mindre udtalt og homogen:

skygge-hår-hår longs-

Den scanning og det skraverede hår og slips og farvestof, giver et udseende til håret næret af den californiske solen. Meget ofte er det sagt, at feje var inspireret af surfer look. Disse tre farvningsteknikker genopfriske og forynge ansigtet. Perfekt til foråret og sommeren, når følelse fuld af energi og natur inspirerer os til at starte nye projekter.
hår-længde-hår-skygge-længde hår

I løbet af de varmere måneder af foråret og sommeren, du ønsker at rejse og opdage. Til dette er der fokus på en fordringsløs farvelægning som scanning. Foretag en scanning eller skyggefuld hår i starten af ​​sommeren, er det perfekt. Du vil kun vende tilbage til frisøren begyndelsen af ​​september for at give lidt gnistre til din frisure.

skygge-hår-hår lange koneskygge-hår-idé-kvinde-skæring

Nedenfor vil du opdage en rød scanning idé brunt og langt hår. Denne teknik er mere tænkt os at tie-dye som det skraverede hår. Kontrasten ses mere udtalt:

naturlige hår skygge-hår-langt hår

Shaded hår kort hår firkantet
skygge trend-hår-hår-trend

Shaded hår kort hår blondcut-kort hår-skygge blond

For endnu mere hår farve ideer tendens, følg dette link.


About the author

admin