hjem tips

Indretning lille lejlighed 31 billeder

indretning af små moderne lejlighed tegnestue

Indretning af lille lejlighed er en vanskelig opgave. Her er nogle ideer til indretning af en lejlighed.

Hvornår skal installere en lille lejlighed, er du nødt til at tænke på at dekorere og organisere møbler.


For at gøre dette må vi lære at prioritere og overveje formålet med hvert værelse. For eksempel, hvis du arbejder hjemme, du har brug et uafhængigt kontor eller i det mindste et rum, der passer til vores forretning. Så det er altid nyttigt at have en plan af lejligheden til at maksimere den tilgængelige plads.

Det indvendige design af lille lejlighed: et rigtigt spil

interiør lille studio lejlighed deco lille område

Tænk over, hvordan du bruger dine møbler. Mobile møbler kunne bruges til at adskille rummet. For eksempel kan en sofa i midten af ​​rummet oprette to uafhængige rum. For at adskille soveværelset fra køkkenet, skal du bruge et bibliotek eller køkkenbord. Opt åbne dele adskiller løsninger og undgå de besværlige hegn og møbler.

arrangere forsigtigt dine møbler

interiør møbler lille lejlighed køkken idé

Der er et par måder at skjule den seng i en lille lejlighed. Du kan arrangere et gardin eller et andet emne, der adskiller rummet giver en uafhængig rum. Udviklingen af ​​et hjørne er også en måde at skabe plads til hvile eller arbejde. Den Murphy seng giver dig mulighed for fuldt ud at optimere dit studie. Tidy væg, du ledig plads, og kan bruge det til andre aktiviteter. Samme for køkkenet - hvis sidstnævnte er lille, arrangere det med et klapbord og / eller en flytbar køkkenø.

Opt for væg eller vægseng klapsengudvikling inden for lille møbleret lejlighed pladsbesparende seng

Når du planlægger din lejlighed velkommen til at fusionere visse områder: adskillelsen kan undertiden inspirere en følelse af snæverhed. Hvis du flette, du har en lille plads, men åbne og multifunktionelle. Tag for eksempel rummet nedenunder: stue, køkken og arbejdsområde er omhyggeligt indrettet til at maksimere plads.

Fusionere forskellige dele

interiør lille lejlighed væg separation stykke

Til indretning af lille lejlighed er det vigtigt at bruge alle tilgængelige plads. Hjørnerne af delene kan bruges som kontor, opbevaring eller læsning Krog. Vend vindueskarme eller hjørne balkoner at spise eller forestille omklædningsrummet som et kontor.

Idéudvikling lille lejlighed med grøn fløjl sofa Indretning lille lejlighed

Der er virkelig ingen grænser for valget af farver til vægge, loft og gulv. I år er de mest moderigtige farver er blå og grøn: blå påfugl, blå og grøn olie, blå ænder. Disse farver passer meget godt med alle indvendige stilarter - fra det moderne til mere traditionelle. Så snart den grønne eller blå er til stede i et rum, installerer det en Zen stemning og har en meget flot energi. Hvis dit studie er meget lille, er det altid bedre at bestille lyse farver til vægge og loft. For gulve, kan du råd til en mørkere nuance, hvis det ønskes. Tag for eksempel rummet nedenunder, det er lille, men meget lyse og Zen takket være hvide vægge og tilstedeværelsen af ​​grønne områder.

Brug ledige hjørner

Indretning lille lejlighed

En plan omhyggeligt udformet af dig selv eller af en professionel ville give dig mere præcise ideer om den optimale anvendelse af den tilgængelige plads. Også konsultere en specialist kan inspirere mange løsninger, som du ikke har nødvendigvis tænkt. Derfor anbefaler! Hvis ikke, arrangere et lille rum kan være en sjov udfordring, det er ligesom en del af Tetris, hvor hvert møbel har sin plads, og hvordan det vil blive rettet ind i rummet. Mange geniale løsninger er resultatet af behovet, så prøv at kombinere funktionalitet og æstetik.

Moderne køkken i en lille lejlighed med grøntIndretning lille lejlighed køkken

Den grønne er en af ​​disse dekorative elementer, uden hvilke det er umuligt at installere en Zen stemning i et rum. Her er hvorfor det gør særlig opmærksom på planter. Du er velkommen til at installere anlæg i alle hjørner af din lejlighed: soveværelse, køkken, spisestue, opholdsstue. Der er mange arter af planter nemmere at vedligeholde. Der er ingen grund til at være en erfaren gartner til at have planter i hjemmet! Husk at sætte en potteplante i dit arbejdsområde, vil dette stimulere din kreativitet, din koncentration og vil hjælpe dig med de-stress dig. I køkkenet, tænke på at skabe en havemur. Under urter og et par cherrytomater i hjemmet er altid meget behageligt.

Idé soveværelse lille lejlighedoriginale ideer lille lejlighed møbler

Kog i en lille lejlighed er ikke altid indlysende. Lugt fra køkkenet hurtigt invadere alle dele. Heldigvis, takket være ny teknologi, vi opfandt hætten! Der er emhætten modeller * meget kraftige, specielt konstrueret til små lejligheder og små åbne køkkener. Stadig, for at forhindre madlavning lugt løse i dit soveværelse rum, for eksempel overveje at installere et gardin eller glidende panel.

Arkitektoniske detaljer for indretning lille lejlighedinteriør lille lejlighed løsninger

Installation af en køkken bar er et perfekt kompromis for den lille lejlighed. Det fungerer som en kile til at forberede og tilberede, men også en spiseplads og smager fantastisk.

Optimering af succesfulde ruminteriør lille mini lejlighed køkken

Tag følgende eksempel: et lille studie, hvor køkkenø fungerer som spiseplads og undgår man at skulle installere noget spisebord.

Dekoration ideer til små lejligheder

lille lejlighed udsmykning idéer

Alt hvide, alle meget stilfuldt og slankt. Eksemplet med en lille lejlighed nedenfor er ideel til at definere, hvad der er moderne beboelsesrum skandinavisk stil. lyse trægulve, træmøbler, grønne områder, komfortabel sofa i mørkegrå som kontrast til resten af ​​den hvide møbler - det er helt sikkert vores favorit inde!

venlig indretning til lille lejlighed

møbler-lille-lejlighed-ideer

Coin moderne skandinavisk stil arbejdeIndretning lille lejlighed

Indretning lille lejlighed - åben dressingindretning lille lejlighed

Interiør lille hvide lejlighedinteriør lille studio lejlighedLille beige og hvid studioudvikling studio praktiske ideer

Indretning lille lejlighed - køkken og soveværelse adskillelse idélille lejlighed design ideerModerne badeværelsebadeværelse ideer lille lejlighed

Deco lille studio lejlighed

møbler lille moderne studie hems

optimere'espace petit appartement déco moderne

Deco møbler små studie ideerSeparation med bibliotekhjørne værelse lit naturligt moderne lejlighed

optimere plads lille moderne lejlighed køkken

lille seng lejlighed hems design træmøbler

optimere'espace petit appartement open space

Træ møbler lille svensk stil lejlighed

coucjer moderne værelse lille lejlighed

interiør lille lejlighed ideer

interiør lille lejlighed originale ideer

inde lille hems lejlighed udvikling

interiør lille lejlighed rådgivning

Seng indre væg

* Tips til at vælge sin hætte


About the author

admin