køkkener

107 ideer centrale ø venlig og funktionelt køkken

107 ideer centrale ø venlig og funktionelt køkken

Synonym med funktionalitet og komfort,central køkkenø er et element, der åbner op i rummet og gør det straks varm. Det gør det muligt for hele familien til at deltage i udarbejdelsen af ​​måltidet.


Den centrale ø fylder mere end én funktion. Han bliver den strategiske hjertet af køkkenet eller åbne rum til stuen. At designe deres køkken ø, en præcis beregning af konfigurationen og størrelsen af ​​dine køkken behov. Tjek vores galleri af mere end 107 ideer centrale ø og semi-central moderne køkken.

centrale køkken ø: hjertet af din bolig

107 ideer centrale ø venlig og funktionelt køkkenø design idé køkken opbevaring

perfekt plads til at forberede en god parabol til flere eller en drink med venner, vil center ø bliver fokus for brugbarhed i din bolig. Borte er isoleringen i køkkenet! Ved udarbejdelsen middagen kan dine venner sidde og holde dig selskab.

centrale ø træ køkken design Laurel Feldman

centrale ø køkken laurbær Feldman

Med sin strategiske investering, den centrale ø letter bevægelsen. Der er mange designmuligheder den foreslår. Du kan enten udstyre skuffer og hylder, enten installere en håndvask for at skabe en praktisk vask station. Det bedste er at samle vasken og opvaskemaskinen for nem vask. Du kan også inkorporere kogepladen og ovnen ved capping emhætte.

holm central oval form og design køkken

center ø køkken ovale

Omkring denne centrale ø, er forberedt og delte måltid eller du tager en drink i godt selskab. Først skal du vælge det rigtige design udvikling. Opt du mere for et køkken eller et lukket køkken? Hvis du vil oprette en lukket køkken, den mindste anbefalede størrelse er 15 kvm til at installere en ø og lette den frie bevægelighed. Det åbne køkken er et valg, der vil gøre dit køkken ø omdrejningspunktet for din stue. Han blidt markerer adskillelsen mellem tilstødende lokaler: alt vil blive let, og vil afslutte din isolation, når du er madlavning!

Semi-centrale ø køkken design

centrale ø semi-centrale køkken

Islet størrelse afhænger af størrelsen af ​​dit køkken, og de ønskede funktioner. Øen kan være kvadratisk, oval, rektangulær eller endda en anden oprindelige form. Det er muligt at skabe forskellige niveauer placere hjørnet over eller under overliggeren. Den sædvanlige højde under installationen af ​​en ø normalt varierer mellem 85 og 90 cm. For en harmonisk udvikling, er det vigtigt, at den centrale ø er proportional med størrelsen af ​​dit køkken. Ideen om en central ø er den pladsbesparelse. Dets vigtigste funktion er at gøre rummet funktionel og bekvem transport. Den korrekte dimensionering og andelen er af allerstørste betydning for dig at føle sig godt tilpas i køkkenet.

holm ultra moderne køkken

107 ideer centrale ø venlig og funktionelt køkken

Stort træ køkken107 ideer centrale ø venlig og funktionelt køkken

Husk mønsteret af aktivitet trekant. Øen er opbygget omkring tre hovedområder: forberedelse og madlavning, vask og det, som kaldes den kolde zone. Optimeringen af ​​rummet er et emne til at tænke igennem, hvad de prioriteter under installationen af ​​øen. Den mest kendte konfiguration er, at den klassiske centrale ø. Der er også de såkaldte semi-ø eller ø på kolber. Hvis du har et lille køkken, og du ikke har mulighed for at få clearance nødvendig for omkring en central ø, kan du placere den langs en væg. Dette vil tillade dig at optimere rum, lette overgange og gøre din lille venlige køkken uden at isolere den.

center ø marmor køkken design

Billede familie køkken centrale ø ultra moderne køkken

Lad os nu gå over til nogle køkken interiør med moderne design og ø.

holm funktionelt køkken i hvidtcenter ø moderne designmøbler køkkenemhætten

Billede ultra moderne centrale ø i sort og rød

Semi-centrale ø køkken design sort rød vedhæng lys

Valget af farver til et levende rum ofte forekommer vanskelig. Vi har alle vores foretrukne farver. Nogle kan lide varme eller kolde farver, andre omfatter kun sort. I de fleste tilfælde, at forstå, hvilke farver en person er vild med, et blik på hans klædedragt. Dette fører til den konklusion, at vælge nuancer at klæde interiøret er nemt. Men denne opgave er ikke let. Vores bolig er et sæt af andre små ensembler. Det er ligesom en LEGO spil til at bygge. Heldigvis, køkkenet er et af de områder i huset, hvor vi alle har råd til. Denne dynamiske rum huser den hvide samt rød, sort og gul. Dette er et af de mindst krævende dele i form af farver, og på samme tid, en af ​​de vigtigste for vores velbefindende.

Central køkkenø i industriel stil

centrale ø af beton køkken og hårdttræ industrielt design willi bruckbauer Werkhaus

Den centrale køkken ø er kun ét stykke en del af det hele. Ikke desto mindre må vi ikke glemme, at det kaldes "central". Hans æstetiske rolle er i centrum for begivenhederne. Vi har valget mellem en ø, som blander sig med den omgivende indretning eller en ø i en distinkt farve til vægt.

holm Afrundet oprindelige design køkken

center ø køkken moderne oval vedhæng lys rustfrit stål

Rød og grå køkken med ømoderne Snaidero køkken semi-centrale ø

Farven rød er ofte til stede i køkkenet, ledsaget af grå, sort eller hvid. I tilfælde af den åbne ovenfor køkken, røde væg kontrast til den semi-centrale ø grå. Dette interiør fascinerer med sine usædvanlige former og dekorationer.

Flot moderne køkken ø centrale ø hætte skuffe opbevaring vask køkken bar

Et hvidt køkken med en ø, også i hvid? Hvorfor ikke! Hvid er en sand "beroligende". Det er perfekt som en dominerende farve til rum dedikeret til hvile: soveværelse, badeværelse, meditation værelse. Hvis din yndlingsbeskæftigelse er at teste nye spændende opskrifter og eksperimentere i køkkenet, er det din meditation værelse! Faktisk madlavning er en aktivitet, der slapper af og gør os lykkelige - i forberedelsen og især under smagningen! Se denne alle hvide og grå køkken skinner og indbyder os til at forberede lækre retter nyder al komfort:

Køkken ø med komfur og emhættemoderne køkken komfur emhætte centrale ø

En tom indeni Køkken og designinde hvidt køkken center ø emhætte ovn komfur

Klæd al sin hvide køkken er en interessant idé. Den hvide køkken lys bade dit interiør. Derudover vil du føle transporteret til en verden af ​​elverne i filmen Lord of the Rings, hvor alt er hvidt og skinnende.

Harmoni i Whiteoval ø hvidt designåbent ovale design hvid køkkenø

Ikke at gøre alt for "alf", er det stadig muligt at male en af ​​hans køkken vægge i en anden farve. Køkkenet nedenfor er et godt eksempel, hvordan man indføre farve i en all-hvide rum. Den grå væg og den smukke billede gøre hele indretningen. På denne måde, det fra hinanden, visuelt til stede, koncentreret på ét sted af delen. Dens placering er praktisk og ikke gider at trafikken rundt om øen.

hvidt køkken med grå vægåbent ovale køkkenø køkken

Den centrale ø indeholder de vigtigste elementer i køkkenet - arbejdsplan, komfur, vask, skabe etc. Det er i sig selv et lille køkken reduceret til ét stort stykke inventar. I dag serverer vi kun meget få elementer i køkkenet: madlavning komfur, ovn, vask, bordplade, redskaber. Alle apparater bliver mere funktionel og nem at opbevare. foodprocessor blev opfundet Thermomix som ikke kun tager meget lidt plads, men bringer 12 funktioner i sig selv. Dybest set har vi ikke brug for 12 køkkenmaskiner, men én. Her er hvorfor og hvordan den centrale ø gør os hver dag - du kan gøre alt der. Det er stedet for forberedelse og tilberedning af måltidet, og det har en bar - stedet for vores morgenmad, snack, drikke ...

blok opbevaring tømmer åbent køkkenvask

For at oprette en optimal beboelsesrum, vi ser for designløsninger kondenseret sagt. Snarere end at udvikle et køkken plus et center ø, det installerer kun blokken. Endelig har du ikke brug for to arbejdsplaner, ikke? Et sådant rum er også lettere at vedligeholde.

hvid indvendig og træ
minimalistisk køkkenø

grøn køkken citron, grå og hvidø køkken emhætte design

Det siges ofte, at tilstedeværelsen af ​​vegetationen i køkkenet er blevet et must. Hvis du ønsker en moderne interiør nordisk inspiration, bør planterne være en del af dit interiør. Potteplanter, urter, lodret have, køkkenhave - en af ​​disse er nok til at invitere naturen. Og hans tilstedeværelse er nok til at forskønne og gøre dit køkken liv.

Køkken med ø og kabinettertræ center ø køkken emhætte vask afføring komfur

Nu opdager resten af ​​vores indretningsarkitekt køkken galleri og finde inspirerende ideer:

hvidt køkken med stor øhvid indretning hængende lampe ø køkken hvidt køkken

køkken backsplash grøn Billedemoderne køkken ø hætteSuspenderet køkken lille plads
Flydende ø åbent hvid minimalistiske køkken

holm Wooden køkken med metal ben

center ø moderne design træ køkken

Køkken med træ interiør Laurel Feldman

centrale ø rustik hårdttræ træ køkken

centrale ø i hvide køkken

Semi-central ø hvidt køkken afføring layout design hængende lampe køkken

Design center ø køkken med spiseplads

Moderne moderne køkken center ø

centrale ø i grå køkkenlampe central køkkenø hængende hylde køkken storage bøger

centrale ø meget kunstnerisk køkken centrale ø nedhængt armatur køkken afføring rød mosaik kunst

autentiske stil køkken med en central ø køkken center ø autentisk stil vedhæng lys

Lille køkken center ø lille center ø køkken idé loft opbevaring

Lille køkken ø med en vask ø køkkenvask træstol

Meget lille køkken ø lille ø i det centrale hvide træ køkken

centrale ø blå og grønne køkken centrale ø grøn blå design oprindelige loft idé opbevaring

autentiske køkken med et center ø og emhætte ø emhætte køkken afføring granit træ hus

central køkkenø med vask køkken lagerplads center ø madlavning sort træ afføring

Island firkant i køkkenet designer køkkenskabe pendelarmatur afføring stol centrale ø køkken komfur emhætte Cooking center ø køkken lampe hængende stol spiseplads vask moderne interiør køkken vedhæng letmetal afføring vask træskab center ø emhætte køkken alrum forberedelse vask område center ø åbent køkken design ø emhætte køkkenø design idé centrale ø område funktionel praktiske forberedelse åben hvid træbord stol køkkenemhætten moderne åbent design køkken hætte træbord center ø rækkevidde emhætten stål åbent center ø køkken hætte hvid metal afføring kogeplader Design køkkenø formet træ yacht opbevaring ø bar stål kabinetter træ køkken køkken rektangulære træloft lagerblok blok rektangulær madlavning lille køkken semi-central opbevaring ø køkken åbent rum spise semi-centrale ø hvid interiør

køkken åben stue

designe center ø køkken vedhæng lys bar

centrale ø center ø køkkenvask køkkenemhætten

Parsonson Arkitekter køkken design

cuisin i rødt og hvidt åben centrale ø forberedelse vask

Moderne træ køkkenø

køkken emhætte åben centrale ø

Italiensk køkken ø

centrale ø træ køkken

moderne køkken interiør

centrale ø i et hus på landet

centrale ø køkkenvask grå appelsin ovn

åbent køkken lampe hængende ø

åbent køkken center ø bar ophold

moderne køkken med emhætte sort afføring kogeplader

Moderne afføring interiør lampe sort ø

køkken-ø-idé-taburet-deco lampe

moderne køkken ø afføring nedhængt armatur

center ø køkken lampe design afføring

emhætte center ø køkkenvask italiensk stil

venlig træstol træ køkken

central køkkenø lysarmatur hængende hvid deco køkken objekt vask design

centrale ø grå træstol design

ovn køkkenø integreret metal træstol

ø elegant vedhæng lys træstol træbord køkken

åbent center ø køkkenvask opbevaring skuffer afføring sort hvid åbent center ø køkken design vedhæng lys autentiske køkken emhætte central træ moderne køkken ø

køkken minimalistisk centrale ø hvid træ

køkken center ø træstol spisebord

center ø køkken emhætte sort stål hætte område

køkken centrale ø træ emhætte køleskab

sort ø opbevaring skuffer køkkenskabe

centrale ø træ køkkenvask nedhængt armatur hætte

ø hvidt køkken grå træbord afføring

åben praksis funktionelt center ø køkken

åbent center ø køkken afføring hvid åbent køkken ø design idé

idé ledelse nedhængt armatur køkken afføring træ måtten

industriel køkken stil lampe ophængt emhætte træ sink køkken åbent til levende ø udvikling

moderne køkken center ø emhætte træhylder centrale ø hvid emhætte rustfrit stål

ø ovale moderne køkkenskabe

centrale ø farve sort hætte afføring

åbent koncept centrale ø hætte gul farve opbevaring køkken

center ø køkken åben hvid lilla

køkken åben rektangulær oval central ø vask

køkken center ø hvid sort afføring kogeplader


About the author

admin