køkkener

Udtrækkelig arbejdsplan for at optimere det indre af køkkenet

optrækkelige idé køkkenmøbler køkken bordplade

den arbejdsplan optrækkelige er en ideel løsning for dem, der ønsker at optimere deres indendørs køkken og gøre det mere funktionelle idé.


Uanset størrelsen på dit køkken, vil denne form for opbevaring af møbler gør ethvert interiør mere praktisk og vil spare plads. I denne publikation præsenterer vi et udvalg af 10 optrækkelige køkkenbordplader og design.

Kort over optrækkelige og arbejde glidende træ

optrækkelige bordplade køkkenbord forlængelse idé træ interiør

Bor i en lille stue gør os kreative. Find intelligente løsninger til at optimere dets indre bliver nødvendigt for vores komfort og velvære. Køkkenet er et af de vigtigste rum, hvor du bruger en masse tid hver dag. Hvis du leder efter optimering løsninger til dit køkken, vil vi gerne invitere dig til at opdage nogle billeder køkkenbordet ideer og arbejdsplan, som let kan lagret, når den ikke er i brug.

Plan arbejde og optrækkelige glidende at optimere dit køkken

køkken træ blok glidende aftagelig bordplade

"Vi kan godt lide træet" er mottoet for virksomheden Team 7. Kombination af naturen, design og teknologi, Team 7 designere skaber salgbare løsninger til den moderne interiør alt naturligvis lavet af træ og øko miljøet. Nedenfor ser vi en af ​​deres design køkkener med udvidelse bordplade placeret under ovnen. Dette er en meget praktisk løsning til at færdiggøre forberedelserne, før du starter hans skålen i ovnen.

optrækkelige bordplade og glidende installeret under ovnen, Team 7 Design

optrækkelige bordplade design idé køkken design sparer plads

Denne type af optrækkeligt udvidelse, installeres under ovnen, kan også tjene som yderligere skærebræt. Nedenfor ser vi et moderne køkken med den samme type flytbar bordplade den tidligere træ designet af arkitekt Dan Hisel tegnestue og fotograferet af Eric Roth.

Forlængelse praksis, Design Architect Dan Hisel, fotografering af Eric Roth

optrækkelige design køkken bordplade forlængelse idé praktisk køkkenmøbler

Optrækkelige værdipapirer løsninger er også praktisk, fordi de kan gemmes og skjules, når den ikke er i brug. Som det er tilfældet med denne udvidelse til den glidende lukning:

Idé køkkenbord med optrækkeligt udvidelse design af Arclinea

moderne indretning træ køkkenbordet forlængelse idé

I det lille køkken fuldt foldbar forlængelse er velkomne. Når pladsmangel i sit indre, optimering og denne type af dias-er ved at blive meget praktisk, hvis ikke - det er nødvendigt.

Inspiration køkken pladsbesparende design af Schmidt Køkkener Palmers Green

køkken bordplade design idé ø køkken træmøbler

Det optrækkelige køkkenbordet er perfekt til at maksimere plads i et kompakt køkken, der kan være helt lukket og skjult, når den ikke er i brug. Som det er tilfældet i denne vidunderlige moderne køkken designet af den italienske designstudie Scavolini:

Idé designer køkken med optrækkeligt udvidelse design af Scavolini

træ køkken køkkenbordet bar møbler idé

Der er også løsninger som extension skuffer, der hjælper dem sætte nogle af sine køkkenmaskiner og samtidig holde dem let tilgængelige. Hvis du vælger at overveje en sådan løsning til dit køkken interiør, sted - lidt højere som er vist på billedet nedenfor. Dette vil give dig mulighed for at lagre flere objekter:

Inspiration køkken design NEFF Chicago, fotografering af Norman Sizemore

køkken kabinet design idé træ køkken bordplade

Overfladen af ​​bordpladen lavet af rustfrit stål er stort og giver masser af plads til at forberede og tilberede i komfort.

Idé inspireret køkken med optrækkeligt udvidelse, Pedini design

designer køkken forlængelse køkkenbord praktisk idé diy aftagelig bordplade

I denne all-hvide køkken, designet af tegnestuen Architology, er plads begrænset i bredden. For at gøre det mere funktionelt og at vinde plads, har designerne fundet den bedste løsning: køkkenbordet forbliver helt skjult, og usynlig, selv når den er gemt.

Køkken pladsbesparende løsning, der kan være helt skjult, design Architology

køkkenbord forlængelse køkkenmøbler pladsbesparende idé

Køkken med udtrækkeligt bordplade, design af Team 7

køkken bordplads idé møbelforretning


About the author

admin