Deco jul

Man Halloween makeup: 12 video tutorials, der imponerer

halloween makeup ideer mand-tutorial-video-makeup

Efter vores videosamling helliget Halloween makeup ideer kone, vender vi os nu til de menneskelige makeup muligheder for fest af vampyrer og zombier.


Ved denne lejlighed, har vores redaktionelle' udformet en original rekord på 12 video tutorials opmærksom på kolleger, der ønsker at gøre en virkelig spændende udseende til 31.

Emnet for Halloween makeup mand forårsager altid en vis tilbageholdenhed.

Og det er ikke det, fordi Halloween makeup er kun forbeholdt piger; men snarere fordi drengene tvivler på deres evner til at passere en kompleks mand Halloween makeup. Det er her, de video tutorials er virkelig i praktisk, fordi de viser os hvordan vi kommer videre skridt for skridt. Lad os uden yderligere forsinkelse 12 tutorials pågældende!

Halloween Makeup Man - kraniet

halloween makeup mand head-of-død-tutorial

Den klassiske Halloween makeup mand ønsker skræmmende og udtryksfuld. Det er inspireret af tanken om, at partiet den 31. oktober markerer en særlig aften i året. Ifølge gamle traditioner, aftenen var, da ånder den afdøde kunne vende tilbage blandt de levende.

halloween makeup mand video-tutorial-head-of-død-kranium

Det er derfor ikke overraskende ikke at se Halloween makeup mand låner motiver billede dødsfald. Den udsatte kraniet eller kraniet er et eksplicit eksempel. Denne Halloween makeup til mænd er ikke meget vanskeligt, og det kræver kun to farver: hvid og sort. Men for at være virkelig vellykket, skal den have en spil af skygger, der kræver lidt mere tid.

Denne Halloween makeup idé for mænd kan være forbundet med forskellige kostumer afhængig af humør. Fra afslappet tøj til skelettet trop, afhængigt af tid og ressourcer, vi ønsker at investere i sin Halloween kostume. Kig Halloween makeup tutorial ovenfor for at se alle stadier af denne makeup kranie!

Halloween Makeup let mand - vampyr

halloween makeup let man-vampyr-tutorial-video-ideer

Hvis heksen og Djævelen er de klassiske Halloween makeup muligheder for kvinder, vampyren i en for mænd. Da Hollywood spillefilm Interview med Vampire, har vores opfattelse af sine uhyggelige væsener ændret. Og det er en tendens, der fortsætter i de seneste år med serie som The Vampire Diaries.

makeup mand Halloween kostume vampyr-video

Pludselig Halloween vampyr makeup mennesket blev en rigtig populær idé, som, ud over at være bange, er også noget glamourøs og sexet. Heldigvis vampyr makeup er ikke meget kompleks; det kræver endnu mindre indsats end vores første tutorial. Hovedparten af ​​transaktioner sker i tre faser.

For det første dækker huden i en lys nuance, der minder om bleg hud af vampyrer. Dette trin er vigtigt, fordi det er meningen at fremkalde tanken om, at disse skabninger ikke støtter dagslys. Så vi bevæger øjnene er fremhævet med nogle mørke øjenskygge. Endelig er det sidste touch tilføjede: blod på læberne af Mr. vampyr!

Halloween makeup mand - tutorial varulv

halloween makeup mand varulv-idee-tutorial-video

En anden mytisk væsen hentet fra europæisk folklore: varulv. Denne gang er han ikke længere et væsen, der skræmmer os, fordi han er en levende død, men fordi han har en splittet personlighed, så at sige. I de fleste historier, dette er en mand, der bliver til en ulv vild nat (eller fuldmåne).

halloween-makeup-makeup-mand-suit-varulv-tutorial

Under alle omstændigheder er han en mand Halloween makeup idé lige så skræmmende. Den makeup selv tjener til at gengive dyret hud på det menneskelige ansigt. Alt dette, med henblik på at skabe et look halvt menneske, halvt vildt dyr. lys farvede linser vil helt sikkert bidrage til den mystiske udseende af en sådan skabning.

Hvis denne Halloween makeup idé for mennesket appellerer til dig, se den video tutorial ovenfor. Det vil vise dig, hvordan du anvender de forskellige lag af makeup for de bedste resultater.

Halloween Makeup enkelt mand - eller udøde zombie tutorial

kostume-man-halloween-zombie-makeup-tutorial-etaper

Efter vampyr og varulv, lad zombier og udøde. Som vampyr, zombie er et væsen, der i modsætning til logik, ikke forsvundet fra verden efter hans død. I stedet han genopliver at sejle blandt mænd og til at angribe dem, der forblev i live.

makeup-halloween-zombie-mand-tutorial-video-let

Blev kendt efter serie som The Walking Dead, zombie eller zombie skræmmer os, fordi det er næsten urørlig. Fordi, ja, i de fleste tilfælde, dræbte udøde har evnen til at genoplive hele tiden,. Og selv efter at være blevet udslettet flere gange!

Ud over referencepunkter film meget moderne sidst, denne mand Halloween makeup idé har to store fordele. Den første er, at han er en simpel mand Halloween makeup at opnå. Det betyder groft to trin; den ene er der dækker hendes ansigt med en lys skygge; den anden til at understrege hans øjne, ligesom vampyr makeup. Den anden fordel er, at denne makeup kan bæres med en meget simpel outfit. Dette er helt sikkert den måde, det repræsenterer zombier lige nu!

Halloween Makeup mand - revet hud lynlås

idé-make-up-halloween-til-menneske-hud-dechireee-close-eclair

Drenge, der ikke ønsker at blive til en skræmmende præcis karakter kan simpelthen vælge et dybt sår look. Også her det kommer til Halloween makeup mand bange og inspireret skader vist i film og populære tv-serie.

tutorial-makeup-mand-halloween-kostume-skræmmende-idee

Halloween version af makeup til mænd, vi valgte efterligner udseendet af et dybt sår i ansigtet. Huden vises revet y eller, mere præcist, åbnes med en lynlås.

Ideen til Halloween makeup tager nogle indsats for at efterligne en succes så blodigt ansigt. Heldigvis er operationen udføres på et areal på det alene. Gennemgå trinene i videoen ovenfor!

Halloween Makeup skræmmende mand - mumien

mand-makeup-Halloween-idé-let-tutorial-video

Mumien er magen til de levende døde i, at det er et dødt indkomst blandt mænd. Men i modsætning til vampyrer og zombier, er det ikke en tegnet væsen af ​​folklore. For i fortiden, mumificering (egypterne eller andre steder) var simpelthen en proces, der bevarede kroppen efter begravelse. Alt fordi gamle mennesker troede på menneskets udødelighed og ønskede hans krop for at lette overgangen til livet efter døden.

halloween-makeup-mand-mumie-idee-makeup-let

Det er igen med i biografen, at ideen om genoplivet mumier, der angriber mænd voksede. Så det i dag, de er en del af den traditionelle landskab af horror film!

hallowee-makeup-mand-idé-video-trin-for-trin

For at lykkes en mumie look og skræmmende Halloween makeup, skal du flere farver, men også strimler af tyndt stof såsom gaze. Deres funktion er at efterligne udseendet af klud strimler lagt på ligene af mumier.

For huden, vil det ikke tjene som lyse farver, men nuancer af blå eller grøn. De formodes at gengive udseendet af huden pakket ind i et klæde i en længere periode. Du kan se, hvordan man anvender denne Halloween makeup mand i tutorial ovenfor.

Halloween Makeup mand gruopvækkende - Jokeren

skræmmende halloween makeup-joker-tutorial-video mand

Med denne idé mand Halloween makeup, vi bevæger os ind i en verden af ​​imaginære figurer inspireret af film og fjernsyn. Ikke mindre skræmmende end zombier og vampyrer, er nogle af dem kendt verden over og er en af ​​de mest frygtede skurke. Dette gælder især for Jokeren.

halloween makeup frygtindgydende mand-the-wild-batman-tutorial

Jokeren er en fiktiv karakter, der bor i Gotham City verden. Batman nemesis, Jokeren er ansvarlig for forfærdelige forbrydelser og har en skræmmende ansigt.

Hvis du kan lide rystende karakter forsøger idé om Halloween makeup mand, se selvstudiet ovenfor. Det vil vise dig de skridt til at kopiere sin karakteristiske makeup. For at fuldende dit look, planlægge en midlertidig farve spray til dit hår grønt. For ikke at nævne den holder karakteristisk for den legendariske skurk af Gotham City!

Makeup mand Halloween Viking inspiration - Floki

idee-halloween-kostume-mand Viking-video

Følgende Halloween makeup model er inspireret af serien vikinger. Det giver dig mulighed for at gøre en mand til Halloween makeup enkel, men imponerende ligner Floki. Til dette formål replika Viking tatoveringer, denne karakter bærer på hans ansigt.

Halloween kostume-makeup-idé-mand-Viking-tutorial

Blandt fordelene ved denne tutorial let Halloween makeup, er der også det faktum, at det kan bæres med en frisure trend og mand med skæg. Så en god idé for alle på udkig efter en idé om makeup med skæg, der er ideel sig for 31 oktober!

Universet af vikingerne inspirerer dig? I dette tilfælde spille spillet til ende og planlægge et menneskehår og passende tøj. Side makeup til Halloween mand, se videoen ovenfor fra 00:33 min. !

Skræmmende Halloween Makeup mand - klovnen

Halloween kostume-mand-skræmmende-klovn-makeup tutorial

Siden offentliggørelsen af ​​den nye Det af Steven King i 1986, og filmene er baseret på det i de følgende år, vores opfattelse af klovne er aldrig den samme. Ingen overraskelse da, at klovnen Halloween makeup er en af ​​de mest skræmmende muligheder makeup 31.

tutorial-makeup-mand Halloween klovn-skræmmende-videoer

I modsætning til hvad man kunne tro, klovnen makeup til Halloween er ikke særlig let at opnå. Det kræver bl.a., den præcise tegning af linjer omkring øjnene og munden; de skal efterligne udseendet af et smilende ansigt. Disse træk derefter forstærket og skræmmende aspekt understreges af skarpe tænder. Videoen nedenfor viser de skridt til at følge for at gøre denne Halloween makeup menneskelig egenskab.

For at fuldende det, vil vi tænke på en egnet tøj, en rød paryk, blå eller grøn og en klovn næse, selvfølgelig!

Idé Halloween makeup enkelt mand - Spiderman

idee-halloween-make-up-mand-tutorial-spiderman-let

Efter karakteren af ​​det, vi vender os til en verden af ​​superheros med to makeup tutorials til Halloween nemme og meget genkendelige. Den første tager et par minutter og kræver tre farver: rød, sort og hvid.

dress-halloween-mand-idé-spiderman-tutorial-makeup-let

Koncentreret i området omkring øjnene, kan det ned lidt ned eller efterligne simpelthen en domino maske. Under alle omstændigheder vil det være let genkendes takket være farverne og lærredet typiske edderkop Spiderman makeup. Her er hvordan man tager denne idé om makeup til 31. oktober:

Halloween makeup simpel mand - Wolverine

makeup-Halloween-tutorial-simple-makeup-mand-superhelt

Ligesom tegneserier og film tilpasninger, men du har allerede prøvet det Spiderman se? I år, gå videre og bliv inspireret en anden Marvel karakter, Wolverine!

idé-make-up-mand-halloween-let-video-wolverine

For at gøre dette, gå til de typiske farver hans ansigt, gul, blå og sort. Som Spiderman Halloween makeup, er det Wolverine koncentreret i området omkring pande og øjne. Alle stadier af denne idé om makeup til Halloween mand er beskrevet nedenfor.

Bemærk også: de sidste to eksempler, der af Spiderman og Wolverine, er også velegnet til børn og teenagere. Selvfølgelig vil de være endnu mere imponerende, hvis ledsaget kostumer tilsvarende superhelt!

dress-halloween-kostume-teen-superhelte-mand-model

Halloween Makeup simpel mand - forklædning popkunst

makeup-Halloween-kostume-mand pop-art-video-tutorial

Vi slutter vores serie af Halloween makeup til mænd med en tutorial makeup af pop-art. Denne egenskab og trendy makeup mål er at fremhæve ansigtstræk at give det en komisk tegning effekt eller lignende. Til dette er en mørk skygge bruges som sort.

halloween-kostume-mand popkunst tutorial

Den sorte farve anvendes på visse områder af ansigtet, der bringer sine generelle træk. Eksempler på disse områder er læber, øjenbryn og kindben. For at understrege det tegn komisk effekt, kan en fond anvendes på hele ansigtet. Dette bør være en tæt op af ansigt farve.

Man Halloween makeup: 12 video tutorials, der imponerer

Endelig er det gratis at tilføje unikke effekter på en del af ansigtet, såsom for eksempel geometriske dekorationer i farver. Makeup Pop Art kræver ikke en særlig Halloween kostume. Dog vil det blive fremhævet af en rig farve afholdt, ligesom dem, der er typisk for popkunst i 1950'erne og 1950'erne.


About the author

admin