Deco jul

Halloween kat makeup 20 ideer: let at lave og super søde

makeup kat Halloween kat kostume halloween idé

Du ønsker at forberede sig i god tid til Halloween fest, eller du er inviteret til en kostume fest? Lofts for kat makeup Halloween lykkedes, let at lave og super søde.


den kat makeup er ideel for alle, unge og gamle!

halloween makeup makeup kat pige kat kostume

Cat Halloween makeup: mere end 20 nemme ideer til at gøre og super søde

Alle elsker katte ... Sød, har finurlig, søde, disse små dyr invaderet alles hjerter, og vi ser dem overalt på nettet. Det vil ikke være forkert at sige, at lige nu nogle katte er mere berømt end stjernerne selv!

Hvis du også er en af ​​de mennesker, der elsker katte, er det ikke underligt, du ønsker at gøre dig til kat til Halloween. Denne makeup er ikke kun sød, men også let at lave og perfekt til en sidste minut idé.

kvinde makeup Kat makeup halloween oprindelige ide

Den gode nyhed - katten Halloween makeup er en af ​​de nemmeste at opnå. Vi indsamlede nogle inspirerende makeup ideer til dig og et lille udvalg af billeder mere video tutorials. Du kan finde Halloween makeup ideer kone og datter Halloween makeup. Alle ideer, der præsenteres her kan naturligvis bruges til drengen og manden op.

halloween makeup makeup idé kat kvinde

Simpel eller kompliceret kat makeup? Det hele afhænger af dine ønsker!

For at gøre en super enkel kat makeup, vil du kun brug for eyeliner, sort blyant, læbestift meget mørk farve (bordeaux, sort, brun). Der er naturligvis andre versioner kat makeup mere kompliceret. Det hele afhænger af dine ønsker og din makeup færdigheder. Det er også vigtigt at bemærke, at detaljerede makeup kat versioner (ligesom på billedet nedenfor, for eksempel) kræver mere makeup og derfor flere investeringer. Og dog, hvor smuk! se:

halloween kat kvinde makeup makeup halloween idé

Halloween makeup kat pige og dreng i forenklet udgave

Børn elsker Halloween fest og kostume! Hvis du har lyst til en sød og enkel makeup til din pige eller dreng, katten makeup er et ideelt valg. Vi indsamlede nogle kat Halloween makeup ideer simpel pige og dreng. Den ansigtshuden (især for børn) er meget følsom. Så det er bedre at undgå at lægge for meget makeup og vælge en makeup minimalistisk version af kat. Kombiner med DIY kat ører eller en sød kat trop. Dine børn vil være meget glade, du vil se! Meow ...

halloween makeup kat kat kostume idé

For at realisere den makeup på billedet nedenfor, vil du kun brug blyant, hvid og rød teint læbestift baggrund. Du kan også gøre det med en simpel Halloween Makeup Palette. Du kan købe en specialitet butik, online eller endda i supermarkedet. Hvis du foretrækker at forberede sig godt på forhånd, bestille de nødvendige materialer online.

makeup-Halloween-kat-let-idee

Og for endnu mere enkel, er det også muligt at gøre det super forenklet version af billedet nedenfor. Alt du behøver er en blyant til at tegne næse og knurhår.

Til kat ører, kan du bruge karton og en ørevarmere, f.eks. Vi finder også butikker for mindre end 5 euro. Men som du allerede kender, vi ved Designmag Vi elsker at gøre vores forklædning os!

makeup-girl-simple-idé-forklædning-kat

Tuto makeup kat øjne og mund simpel version

Normalt når vi står makeup, det begynder med fundamentet, så udgør de øjne og sidste - mund. Fundamentet er ikke påkrævet, er det mere et spørgsmål om præference.

For at realisere katten makeup, kan du vælge mellem eyeliner og blyant. Hvis du ikke er særlig god til makeup (som mig!), Sats på blyanten. Den eyeliner er ikke så let at anvende. Men dens store fordel er, at det er perfekt til at tegne øjne. Det gælder stadig om blotte øje (Uden foundation, pudder eller øje).

Vi begynder med at anvende en sort streg på øjenlåget falder. Så gjorde vi det samme på kanten af ​​det nederste øjenlåg. Du ender anvender øjenlåg (sort, grå eller mørk brun) som blev vist på billedet nedenfor.

Til munden, kan du bruge en Halloween Makeup Palette eller sort læbestift. Det sidste trin er at gøre med en sort blyant kinder og knurhår!

makeup-chat-halloween-let-datter

Nedenfor vil du finde en anden kat makeup tutorial. Etaperne i dens afslutning af den tidligere. Den eneste forskel er de falske øjenbryn, du kan erstatte mascara.

For spil, har denne smukke dame også serveres hvide fundament og læbe - rød læbestift.

makeup tutorial-cat-halloween-kvinde-makeup-letmakeup tutorial-cat-halloween

Her er en anden kat halloween makeup idé kvinde bære med sort pen: make-up-halloween-kvinde-cat-ideer

For en kat se på 100%, kan du også købe kat øjenkontakt linser. Det er fundet til 15 par.

makeup-halloween-kvinde-makeup-tutorial-chat-let

Det sidste minut kat makeup perfekt

Katten makeup er ideel til en Halloween makeup idé sidste minut. Hvis du er inviteret til en kostume fest eller du ikke har planlagt at fejre Halloween, vælge en kat makeup. Det var alt sort blyant, mascara og læbestift i hendes toilettaske!

For ørerne, eksperimentere med materialer, du har i dig. Pap, papir, klæde, pandebånd, elastisk ... De kat ører er super let at lave! Og for dit kostume, er du velkommen til at vælge, hvad du vil - nederdel, bukser, kjole shorts.
makeup-cat-girl-halloween-makeup-letkat-makeup-let-kvinde-ideer Leoparden er en stor kat! kat-kvinde-makeup-makeup-idé-letMakeup ekstraordinær panter! makeup-kat-kvinde-halloween-makeup-ideeVi elsker katten makeup på billedet nedenfor. Det er meget simpelt og elegant! makeup-cat-simple-idé-makeup-kvinde-let

Katten makeup, nedenfor, blev lavet med eyeliner.
halloween makeup-makeup-simple-let-konemakeup-kvinde-halloween-kostume-kat

Se videoen nedenfor for at se en kat makeup-version så enkel og alle faser af dens gennemførelse.


About the author

admin