Deco jul

Til udsmykning af julen – DIY kranse

Farverige jul krans DIY

Allerede ideer til julepynt?

Hvis du allerede har en idé til din juledekoration, men du er på udkig efter nogle detaljer til at færdiggøre disse ideer til DIY kranse vil måske hjælpe dig.


Det er meget nemt at skabe den atmosfære i dit hjem til ferie. Hvis du spekulerer på, hvad du kan føje til dit hjem, måske de guirlander er svaret.

Til udsmykning af julen - prøv at gøre dig selv originale guirlander

Juledekoration farvede krans DIY

Nogle af disse DIY kranse er lavet med meget lille indsats og materialer-papir, nål og tråd vil være nok. Andre kræver lidt mere, men resultatet er det værd. Efter alt, investere tålmodighed og fantasi vil bringe dig glæde for de kommende helligdage. Så du ville guirlander til at hænge, ​​at suspendere eller sætte rundt om træet. Det vigtigste er din beslutsomhed.

papirkugler krans DIY rød og hvid

Juledekoration krans DIY

Papir guirlander

Vi starter med en række strenge, der kræver enkle materialer til flotte resultater. For julen krans bolde du vil se i de billeder, du har brug for papir, reb og saks. En runde slag vil hjælpe dig til at gøre grin punkter lettere. Hvis du vil vide, hvordan du tilslutter, se Kidspot.

Det er meget nemt at lave jul kranse, du bare brug for lidt fantasi

Juledekoration smukke krans DIY

Du kan gøre underværker med strimler af papir. Inspireret af forløbet af The Cheese Thief, er denne krans vævet papir bold lavet af papir, bånd og snor.

Du kan se detaljerne for at gøre 3-D bolde, du ser på billeder på Hvordan Om Orange.

Papir Sne Flaskerne er magisk. Men du behøver ikke alle skåret i hånden. Mini daisy papir sne flaske er designet af Evita af The Green Butterfly. Med tykke papir, tråd og en særlig dorn sne flaske, dette krans er overraskende.

Sne flasker vi går til blonder papir guirlander. Vores næste forslag kommer fra Kjerstis via Lykke To Be Charmed. Som du ser, er spidsen papir, der bruges igen, men denne gang for at ændre den traditionelle koncept papir guirlander.

Inviter sne derhjemme med denne smukke hvide krans

Juledekoration krans DIY flasker

Garlands inspireret af naturen

Hvorfor ikke bruge naturen som inspiration? For DIY krans du har brug for kirtler malet med håndværk maling. Og selvfølgelig lidt varm lim og snor og voila. Du kan forlade denne krans som dekoration i hele vintersæsonen. Instruktioner er på Julep.

En anden krans du kan gøre med objekter, som du finder i din have er den blomsterkrans grankogler. Pine kegler, perler, maling og endda et par ting, og du har en smuk natur krans. Tak i to nuancer af pink for ideen.

Smuk og original måde papir daisy blonder

Juledekoration DIY blonder blomsterkrans

Vores næste anmodning krans af perler, en glitrende bånd og hoved pins. Det bedste er, at denne kæde kan placeres på en krans i grønt, som vil gøre endnu mere magisk indretning. Find oplysninger om kærlighed Maegan.

Guirlander fra håndværksmæssige brevpapir

Vores endelige serie af guirlander er formet af små-skala brevpapir. Garland cheerleader er farverige og let at fremstille. Alt du behøver er pomponer, en nål og sejlgarn. Den komplette lektion om Oh so pretty

Bliv inspireret af naturen til at gøre din julegave kranse

Jul dekoration DIY Garland kirtler

Den næste krans er lavet af bugter og koniske ligesom strimler hængte flag. Du har brug for Styrofoam bolde, bånd, nål, tråd og saks. Kig Funkytime om, hvordan det skal gøres.

Med fremkomsten af ​​et åndedrag mynte, snoet krans gør os ønsker at spise det. Du vil blive forbløffet over den lethed at gøre dette guirlande- det tager bare lidt syning og det er det. Den Strik Bee blev til formål at finde ud af hvordan.

meget oprindelige natur Garland

Julen dekoration æbler krans DIY

Lamperne på Christmas-det gøres. Den Regalo det gøres godt. Indretningen af ​​Noel- her er en kreativ. Den er lavet af DIY lys snor LED lyser, fordi de varme op meget mindre. Og det er meget vigtigt, hvis vi sætter dem på et bånd buket. Lad ikke denne krans på alt for længe vi siger på DIY Studio.

En elegant guirlande, der også kan placeres på gran

Juledekoration krans DIY perler

Vi vil slutte med juvelen blandt vores guirlander. Garland spejl og det hvide lys ansøgning er fremstillet af en aluminium stang, en krans spejl, og selvfølgelig hvide lys. Alt om tilblivelsen af ​​dette mesterværk, du finder på Apartment Therapy, der forklarer, hvordan denne geniale idé bliver en kunstinstallation til ferien.

Dette lys streng er en kunstnerisk mesterværk

Julen blomsterkrans DIY dekorative aluminium

LED lys, farvede bånd og din krans er klar Deco Christmas lys snor DIY

Deco jul slik krans DIY

Juledekoration krans DIY poms

Deco jul krans DIY flagDeco jul kreativ DIY


About the author

admin