Deco jul

land ægteskab: 81 originale udsmykning idéer

Ægteskab land indretning til sig selv

Der er to typer af kvinder i verden - dem, der siden barndommen altid har drømt om at have en stor glamourøs og elegant bryllup og dem, der foretrækker at have en lille land bryllup diskret.


Hvis du er en af ​​dem, der ønsker at gøre en "tilbagevenden til oprindelsen" og fejre dit bryllup i en traditionel stil og ikke-prætentiøs, i denne artikel vil du finde masser af ideer og tips til organisering af din bryllupsfest.

Land Bryllup med romantisk dekoration

rustikke romantisk bryllup deco objekter

Temaet for land bryllup og rustikke straks fremkalder billeder af gården og ikke-prætentiøs modtagelse, afsluttede de gode detaljer - jam gryder, bark og et par behagelige flade sko bæres med din brudekjole. Men du behøver ikke at gøre dit bryllup på en gård i at lave en smuk rustik indretning. Enhver kvittering kan blive til smuk fe land med lidt fantasi.

Blomster dekoration til bryllup rustik

Bucolic rustik brudebuketten

Qu-kan et land bryllup? Land-stil kan have virkelig mange forskellige fortolkninger, og det er grunden til at så mange par vælger det. Den rustikke stil er et meget bredt begreb, der kan betyde et traditionelt bryllup, bryllup i naturen eller endda en vintage stil bryllup. Ofte gift organisere meget elegant, rustik ceremonier inkorporerer mange personlige elementer i indretningen.

Tabel dekoration rustik chic bryllup med Jute

bondebryllup deco lærred jute

Der er andre steder, hvor du kan gøre dit bryllup bortset fra gården og laden. Den rustikke bryllup kan virkelig tage mange forskellige former. Du kan gøre dit bryllup i bjergene eller i en vingård, men også i en ferie villa eller på stranden. En rustik bryllup kan gøres selv i en bypark i en storby, for eksempel!

Borddekoration land stil bryllup

rustikke bryllup dekoration ideer til bordet

Der er virkelig ingen dekoration regler for ægteskab af rustik stil - mulighederne er uendelige. For at tilføje et centralt land for din bryllupsdag, du har brug for at indføre elementer, der afspejler, hvor du gør dit ægteskab som grankogler, syltetøjsglas og vaser varierede. Honning, marmelade, kiks og chokolade er gode måder at takke dine gæster til at komme.

Deco ideer til land stil bryllup

land bryllup deco-modtagelse

Landet indretning er perfekt til udendørs som til indendørs brug. En af de nemmeste måder at dekorere din reception indendørs er at inkorporere elementer af naturen. Birch bark, de grønne og de tørre blade er meget gode muligheder. Og når man blander med grønne guirlander og Jute duge, vil du have en smuk rustik indretning.

Kreativ idé om indretning land bryllup

land deco bryllupskager

Brug den naturlige skønhed af sted forlade dit bryllup indretning til at supplere i stedet for at forsøge at gøre en tilsyneladende kontrast. Lad stedet og omgivelserne diktere din indretning og farver af brylluppet. Husk, blomster, kogler, duge og servietter Jute, kan blonder og grønt bliver din bedste allierede i dekoration ægteskab.

blomsterarter bryllup dekoration idé

land bryllup deco blomster bord

En original idé er at lave en dekorativ tegn, der viser placeringen af ​​dit bryllup. Dette er en billig og meget effektiv måde at supplere din indretning. Alt du behøver er en bestanddel af træ og maling.

Sådan opretter improviserede tegn for sit land bryllup

Bryllup-Peasant-eksteriør dekoration-idé-fetere

Lav dit præg ved at skrive beskeder eller retninger på træplanker. Denne idé er nyttigt, især hvis du har en improviseret mødelokale i en lade eller udendørs. Tegn vil indikere til dine gæster, hvor man kan finde de hjørne bryllup gaver, rummet dedikeret til fotos, gæstebog ...

Rustik dekoration til bryllup

country bryllup dekoration ideer

For at fuldende udsmykningen, dekorere formændene for dine gæster ved at lave en dekorativ sløjfe med lærred bare i stedet for at bruge en masse prætentiøs i tekstiler og dekorationer alle lavet.

oprindelige kage til land-stil bryllup

Bryllupskage Deco CHAMPÈTE

Du kan også improvisere ved at oprette en tabel over desserter lavet af vintønder som en base med en træplade på toppen.

blomstret borddekoration til land-stil bryllup

rustik blomster deco bryllup

Hvis dit bryllup er om sommeren, kan du tjene kolde drikke i små krukker af marmelade i stedet for smarte briller. marmelade krukker kan også bruges som lysestager eller som improviserede vaser til din blomster tabel centerpiece.

originalt tilbehør til en bryllupsfest rustik indretning

Bonde Wedding-lanterne dekoration-bord eksempel

For at oprette en virkelig original ferie bordet, overveje dekorative usædvanlige løsninger. Tag glas lanterner og fylde dem med blomster. De kan tjene som land bryllup bord midtpunkt og har etiketter med antallet af tabeller.

Idé bryllup rum dekoration i en have lysthus

#decomurexterieurjardin #decomurexterieur #decojardin #wallart #outdoorwallart #outdoordecor

Kampagnen-stil bryllupssalen er ofte et åbent rum. I foråret og sommeren, sat på strukturer åbne uden: markiser, telte og haven dorne. I de køligere måneder, du vælger de beskyttede områder af regnen venlig atmosfære.

Hvordan til at dekorere et land stil bryllup tabellen
deco bord bondebryllup

Tabellen eller rustikke land bryllup er ofte lavet af træ. Man kan endda overveje at bruge borde eller lignende møbler i massivt træ. Ellers planlægge et dekorativt brik i dette materiale.

bondebryllup bordløber med Jute

land bryllup deco borde

Burlap er et stof, der kombinerer landlig stil og rustikke bryllupper. Få en god mængde af dette stof, og brug af det til at fremstille forskellige dekorative elementer. En bordløber, skind til din tabel tilbehør, add-ins til de gaver, du planlægger at tilbyde dine gæster ... disse er blot et par måder at bruge Jute til at tilpasse din indretning.

bryllupsreception udsmykning ideer uden for eller inde afhængig af sæsonen og endoit

land borde bryllup dekoration

Som vi sagde, det land indretning er uhøjtidelig og naturlig. Bliv inspireret af sæsonen, og hvor du vil fejre din fest til at opfinde temaer og billige tilbehør.

rustik elegante dekoration idé bryllup bord med blomster

land bryllup centerpiece

I foråret, gå en tabel centerpiece rigt udsmykket med blomster af sæsonen. Til denne plan til at plante denne sæson - vil være billigere at bestille, og du kan lige så godt give dig en rig blomsterdekoration. Tulipaner, påskeliljer og hyacinter er en stor mulighed for perioden fra det tidlige forår.

Dekoration bondebryllup tabel havet inspiration

deco bondebryllup bord

I sommeren du er vært for en fest på havet? I dette tilfælde skal genskabe det marine atmosfære på dit bord og i dit festlokalet! Vælg nuancer af beige og lyseblå og lokalisere skaller, søstjerner, stumper af træ flød ...

Bryllup Centerpiece med blomster og marokkanske lanterner

land borde bryllup center

En anden god idé til et land stil bryllup i sommer: fra Middelhavet tema eller dets versioner (græsk, marokkansk). Middelhavet indretning er kendetegnet ved sine rige ornamenter og stærke kontraster mellem hvide og blå. I tilfældet med den marokkanske stil, men vi vil tilføje mere lyse farver og selvfølgelig, lanterner på Arabian Nights.

Bryllup Centerpiece blomster orange nuance til efteråret

Bonde Wedding deco chic

I efteråret er det inspireret af farverne i det ydre er taget op og gengivet i hendes bryllup indretning. Så vi spiller med nuancer af rød, gul og orange. Et par dage før arrangementet, det er en gåtur til at indsamle naturlige dekorative tilbehør: kastanjer, kogler, efterårsblade.

Land Bryllup festlokalet dekoration til vinteren

Bryllup dekoration rustik bord

Om vinteren vil vi se til varme indretning ideer til at imponere dine gæster. Vi bruger fyrrekogler, gran kviste og mistelten, typiske juleborde, og tilføje deres strejf af hvid og rød for at gøre en indbydende rum festlig og indbydende.

Sød lille sider bærer alliancer med rustikke tilbehør

Bryllup-Peasant-idee-organisation Børn

her er et par ideer i billederne. Kig på dem, og du vil finde masser af originale og interessante måder at dekorere dit bryllup rustik landlig stil. Der er også fuld af idéer, der følger, som vil hjælpe dig med at omdanne dig ind i din bryllupsdag uforglemmelig!

blomsterdekoration kampagne stil bryllup indretning

rustik blomster deco bryllup idé

land stil bryllup: Interessant indretning ideer

land bryllup deco bord

vintage og romantiske stil af dekoration til bondebryllup

land bryllup dekoration idé

Idé oprindelige dekoration til bondebryllup

land-bryllup-gave prompter

Rustik Candle Centerpiece

originale bryllup tabel centerpiece

Borddekoration desserter

rustikt interiør deco bryllup

Blomsterdekoration af bondebryllup

bondebryllup opsats

blomsterarter bryllup bord center

deco udendørs bryllup ideer

deco bryllup udenfor

deco hvid bondebryllup

deco elegant bondebryllup

deco bondebryllup Natural Elements

bondebryllup deco udvendige

deco rustik bryllup blomster

bondebryllup deco interiør

deco rustikke strand bryllup

deco bryllup bord dessert

bondebryllup blomst dekoration

bryllup bord dekoration boigies

Bryllup dekoration idé blomster

Bryllup blomster borddekoration

dekoration elegante bondebryllup

blotte dekoration idé bryllup

Bryllup dekoration dessert bord

bryllup borddekoration center

deco bryllup bord fyrrekogler

deco bryllup bord, land-stil

idé bryllupskage

Oprindelig Bryllupskage

idee deco bryllup tabel centerpiece

idee dekoration mariaque rustik chic stil

deco bryllup værelse idé

bryllup bord deco idé

rustik bryllup invitation idé

rustik bryllup deco ideer

land stil bryllup invitation

rustik trækasse bryllup

land table Bryllup center stearinlys

rustik træ deco bryllup

rustik træ deco bryllup blomster

land bryllup deco stole

Original land blomsterarter deco bryllup

rustik oprindelige deco bryllup

land bryllup dekoration bryllupssalen

land bryllup deco bryllupssalen

deco landdistrikterne rustik bord bryllup

rustik Jute deco bryllup

land uden deco bryllup

land bryllup kulørte lamper

bondebryllup omdrejningspunktet idé

country bryllup dekoration idé borde

country bryllup idé deco borde

land bryllupskage idé

country bryllup deco ideer

originale rustikke bryllup ideer

deco appelsin dug bryllup bord

Bonde bryllup-buket-brude-blomster-sæson


About the author

admin