Brico

Hvordan man laver en bue og træ pile?

hvordan man laver en træ bue ideer

Det forventer alle ... udgivelsen af ​​den syvende sæson af serien bliver kult Game of Thrones ... Og vent, hvis du ønsker at teleportere dig til begyndelsen af ​​tid og den vidunderlige verden af ​​denne serie og alfer, behøver du fremstille en bue og pile!


Denne gamle våben var lang tid den eneste måde at køre bil og redde hans liv. Vi anbefaler ikke jagt og sandsynligvis du ikke behøver at redde dit liv, men du kan være sikker på, at når gjort din bue du vil være mere end glade for at opdage denne gamle sport.

Hvordan man laver en bue: tips og tricks

hvordan man laver en bue pile idé

Hvordan man laver en bue? Ser du, det er ret simpelt. Først vil vi præsentere de forskellige typer af bue, så jo mere vil vi tale om træsorter der anvendes til dette, og hvordan du vælger sin bue i form af sin rækkevidde og størrelse. Vi til sidst valgte bueskytter på nogle kultfilm.

hvordan man laver en bue pile DIY idé

Hvordan man laver en bue og pil?

For at gøre din bue til at skyde, vil du enten tjene dig en gren eller en træplade, derefter skæres. Det hele afhænger af dine behov - er du gør en kraftfuld bue til din talje og forlænger eller en simpel bue til at underholde lejlighedsvis?

De bue modeller

Der er fire eller fem forskellige bue modeller: langbue (Longbow på engelsk) recurve bue, barebow (Barebow) recurve (Også kaldet Olympic) sammensatte bue (Forbindelse). Der er andre typer selvfølgelig bue, hver med sine særlige. I denne publikation vil vi vise dig hvordan man laver en langbue og nøgen blottet for enhver tilbehør.

Hvordan man laver en bue og træ pile?hvordan man laver en bue til at skyde idé

Hvilket træ til min bue og pile?

Vi vælger et stykke drivtømmer, lang og tør. Nøglen er at vælge et stykke god træ højre, glat og fleksibel, Dette er meget vigtigt for udførelsen og kraften i din bue. Det skal være to meter lang og omkring fem i diameter. Hvis træstykket tilgængelig stadig er våd, for at tørre, kan du anvende lim og komme sig efter 24 timer. Lim accelererer tørringen af ​​træet. Det er selvfølgelig bedre (og grøn!) For at finde de døde og tørt træ.

hvordan man laver en bue og pile ideer

De forskellige træsorter til at lave en bue

Nedenfor er en liste over alle de træsorter, som du kan bruge til at gøre din bue. Vigtigt tip: nogle arter af træ er mere fleksible og derfor behageligt under fyring, når de hårdeste forbedre nøjagtigheden og aktualitet.

Den mest almindelige, de mest almindelige og nemmeste at finde:

 • hvis (italiensk hvis det er muligt)
 • elm
 • aske
 • hassel

Men stadig, listen er lang:

 • eg
 • valnød
 • citron
 • enebær
 • akacie
 • bambus
 • morbærtræ
 • rattan
 • teak

Den taks er ganske let at finde i Frankrig i regionen Bretagne, Normandiet og Vogeserne. Vidste du, at lange taks var et symbol på døden? Samme for elm, ask og hassel, er fundet i skoven i Frankrig, hvis man ser godt! Nøglen er at gennembore en fleksibel tømmer og modstandsdygtig over for begge.

Hvis: en af ​​de mest anvendte til fremstilling af arc træerHvordan man laver en bue og træ pile?

Størrelse og strækker sig til at gøre en perfekt og passende bue

Normalt skal buen være tilpasset til størrelsen af ​​den bueskytte. En lang bue bueskytte kunne fyre op til 12 pile i minuttet! derfor valgt sin bue afhængigt af dens størrelse og afhængigt af den ønskede effekt. Ja, i bueskytte sprog, siger vi "løgn". Udvidelsen er afstanden mellem akkord af hånden og pil hvile, når bueskytten er i skudposition og klar til at frigive rebet. Denne løgn er unik for hver. Det er derfor din størrelse vil bestemme længden af ​​din bue.

Hvis du er 160, så vil din bue vil have en højde på 66". Hvis du er 175, så vil din bue vil have en højde på 68". Her er en tabel, der vil tillade dig at få øje på og nemt vælge størrelsen på din bue og udvider præcist, det er meget vigtigt for sine præstationer og din egen komfort:

Børn og voksne:

For en udvidelse af 24 "
1,25 m - højde 54 "
1,35 m - højde 58 "
1,50 m - højde 62 "

For en udvidelse af 25 " til 27 "
1,60 m - højde 66 "
1,75 m - højde 68 "

For en udvidelse af 28 " til 30 "
1.85m - højde 70 "

Effekten af ​​stævnen lemmer er i poundshvordan man laver en bue bue forlænger idé

Hvilket reb til min Bue?

Du skal også bruge rebet. Du kan vælge mellem et par forskellige muligheder:

 • ledning
 • fint nylonreb
 • Hamp reb
 • fiskesnøre, selv eller bomuld
 • snor

hvordan man laver en bue pil bue gøre idé

Hvordan man laver en lang og recurve bue med en gren (langbue)?

Det ideelle materiale til at lave en bue er træ italiensk taks. Dette er meget sjældent i disse dage, selv om der på det tidspunkt var det den mest populære materiale til at lave en bue. Idet der til produktion. Det er meget simpelt. Alt du skal gøre er at skære to hak i hver ende af buen. Hakkene bør være ca. midtvejs krumning bør være omkring 2,5 cm fra hver ende af buen. Tilsvarende skal indsnittene være på den modsatte side af buen inden i naturlige kurve af grenen. Dette vil hjælpe, hvis den størst mulige vinkel. Disse hak vil blive brugt til at holde stævnen op snor, når de anvendes.

hvordan man laver en træ bue bue gren fremstilling idé

Fremstilling af pilene til sin bue

Nu er turen pile, den vanskeligere at fremstille faktisk!

Pilene kan udføres enten med en gren eller med en trædyvel. Wooden dyvler foretrækkes, fordi de fungerer bedst. For pile grene er der et ekstra skridt DIY du kan springe, hvis du har besluttet at tjene dig træ pinde.

idé om, hvordan man laver en bue pil making

Pile lavet af grene

hvordan man laver en bue og pile DIY idé

Føj fjer til at pile præcist

Hvordan man laver en bue og træ pile?Robin Hood-film fotografi skudt i 1938bue til at skyde træ robin hood idé at lave pile

Bue og bueskytter berømte film

En kultfigur kendt for sin bue: Robin Hoodtræ bue Robin Hood idé at lave bue pileYgritte Game of Thronesbue-spil-troner-Ygritte-bue Game of Thrones: Arya Stark lærer bueskydning med The Brotherhood uden bannere Game of Thrones Arya Stark langbue bue skydningEn anden karakter i Game of Thrones er kendt for sin dygtighed med bueskydning: BlackfishHvordan man laver en bue og træ pile? Na'vi science fiction-film Avataravatar bueskydning'arc arc idée naviscience fiction film avatarThe Chronicles of Narnia - Susan Pevensie
hvordan make-en-bow-pile-narnina-regnbue karakterHvordan man laver en bue og træ pile? Jennifer Lawrence film Catching Firemake-en-film-fange regnbue-brand-jennifer-lawrenceOrlando Bloom i rollen som nissen Legolas Ringenes Herremake-en-bue-idé-Legolas-herre ringeFilmen The Avengershvordan make-a-Bow-pile-film-hævnereOg en regnbue tatovering med pil, du siger? Se det er elegant: hvordan make-en-bue-pile-tatovering-en-regnbue-skyd idébue til at skyde lille sløjfe gør idé

Og en anden video Begynd bueskydning:

Hvis du vil vide mere om taks og hvor man kan finde det.


About the author

admin