Brico

Sådan laver du en palle bord til barn

DIY palle tabel indretning

I denne uge besluttede vi at tale om de paller af træ. Og vi har masser af originale idéer, som du vil elske! Hvorfor ikke gøre hylder, knagerækker, biblioteker eller lille bord rækkevidde, at dine børn vil elske?


Det er nemt, se!

Der er nogle, der kan lide at holde gamle materialer på loftet, selv om de ved, de vil aldrig bruge dem. Der er andre, der beslutter at bruge disse martial til at gøre ting, der tjener dem. Hvis du også foretrækker at gøre noget nyttigt af disse ting, så det er en god idé - at gøre en palle bord til dine børn. Så du kan lade dine børn lege, som de ønsker på bordet uden at bekymre sig, de kan beskadige den. Og du vil gøre plads i dit loft!

barn palle bordet - en original idéDeco idé palle bord

Her er et par, der brugte træpaller til at lave en tabel palet for deres dreng. De brugte en grundlæggende ramme og stykker af træ til benene på bordet. Når disse samles materialer, parret begyndte at slibe overfladen, der var i en mørk nuance og malet dem hvide fødder.

Resultatet er fremragende, og det er sikkert, at deres barn vil elske denne palet bordet. De tilføjede også et par stole, der blev også malet hvid for at holde trit med den smukke DIY bord.

Det er virkelig en meget let og nyttigt projekt, hvis du har børn og gammelt materiale liggende rundt på loftet. Shoppe rundt og måske kan du finde de nødvendige for at gøre denne søde lille bord materialer. Personligt er jeg en fan af denne idé, og jeg vil forsøge at gøre det samme derhjemme!

Smuk bord palle til børn hvid palle bord

En anden idé Tabel Børn DIY tabel-hvid barn

DIY idé hvordan man laver et spil bord tabel-spil-paller

Bureau barn træpalle tabel palle-barn


About the author

admin