Общая категория

Pokemon kake til en bursdag bare flott!

kake pokemon creation-sukker Round

Og hvorfor ikke en Pokemon kake for fans av Pokémon-universet der alt begynte med etableringen av et spill som ble solgt av millioner over de siste tjue årene.


Pokémon kult har blitt en realitet, siden de små skapningene har pocket monsters dukket opp i anime, manga, samlekort, TV-serier, etc.

kake pokemon skapninger-plastisk

Pokémon-universet omfatter ca åtte hundre små mennesker som har krefter, for noen, ekstraordinære, og andre mer vanlig. Pokémon er skapninger som ikke lever i den menneskelige verden, men de får vel skjønt sammen med mennesker. Noen av disse utrolige karer har lært språket av mennesker.

cupcakes pokemon-tegn-runde aldre

Det er Pokémon som kan puste ild, andre som genererer elektrisitet, etc. Dette er pocket monsters, derav navnet, som har kvaliteter vi mennesker har tilskrevet imaginære og mytiske skapninger gjennom hele livet for å forklare verden rundt oss.

pokemon ISSUED kake-box

I utgangspunktet er det atten typer Pokémon organisert i en logisk stein brann saks. Hver Pokémon kan ha funksjoner som oppfyller en eller flere typer (ild, vann, Flying, stål, insekter, planter, Ice, Fighting, Poison, jord, etc.).

kake rund blå pokemon

En Pokémon kan transformere fra en type til en annen type. Vi møter her logikken i Divergent film der mennesker tilhører kastene, og kan, på et tidspunkt i livet, velger du en ny kaste. Det er også sprikende med ulike kvaliteter.

kake rektangulær-White pokemon

Pokemon verden er en syntese av våre myter og legender som genereres i menneskehetens historie på alle kontinenter. I denne gjennomgangen, finner vi all frykt og drømmer om mennesker mot der de kjempet og som de er lansert. Dette er en historie for barn som voksne kan lese dem med glede, der alle til slutt oppdager utrolig fantasiverden av mennesket.

pokemon kake rund-blå-drage-sittende

Det touch av geni her er at man kan få tilgang til denne Pokémon verden. Faktisk, kan mennesker bli involvert i deres univers fra tiårsalderen, lære å tegne små menn og sende dem i kamper eller i kamper for dem å konkurrere.

Pokemon kake en-mot-en-verden-representant imaginær

Hvis kampen eller kampen ender dårlig, trenger Pokémon ikke dø. De kan sendes til medisinske sentre når det virkelig går galt for dem der sykepleiere omsorg før de fullstendig helbrede.

kake Pokemon universet barnebarn karer

Det er sju generasjoner av Pokémon-spill, serier og alle slags oppfinnelser som passer for alle typer mobiltelefoner eller tabletter for underholdning av barn og selv voksne. Derivater er også på markedet, som t-skjorter, leker, bursdagskaker, etc.

Pokemon kake rund-blå-gul-lyn

Pokémon kake: rike valg

Bursdagen tema Pokemon er moderne for noen tid. Barn velger en Pokemon kake for deres bursdag dager fordi de er en del av denne rikt univers av karakterer og historier. De identifiserer seg med sine favorittfigurer og dra på Pokemon verden der de innlemme samme dag av ferien.

kake pokemon to etasjer rundt brann-Sea

Bakere gjør sitt beste for å tilfredsstille ønsket av barn og deres foreldre, alle oppslukt i Pokémon tilbedelse. Å skape den beste Pokémon kake, konditorer ta varsel av denne nye verden og små pocket monsters som bebor den.

Pokémon kake: en verden fra hverandre

kake pokemon verdens-univers-Ile-beboere

Enhver form for kake kan tiltrekke barnas oppmerksomhet eller hans foreldre, som ofte velger det ukjente barnet med ideen om å overraske ham på hans fødselsdag.

kake pokemon hoved-karakter

Ferdighetene til baker i saken er viktig, sin kompetanse er avgjørende fordi det er for det første svært viktig å vite Pokémon bevegelse, men det er den andre, enda mer viktig å vite hvordan du oppretter kaken som passer best med ideen om representasjon av verden av hans skapninger av deres.

kake pokemon to etasjer-rektangulære

Lag en Pokemon Pokemon kake er et spørsmål kanskje, men gjør en kort stund kake er en kunstnerisk affære. Det er interessant å vite at det finnes barn som kaken skal fortsatt være rundt. Voksne kan muligens akseptere ideen om at plassen kaken er også veldig trendy akkurat nå.

pokemon rektangulær kake dekorasjon-minimalt-stylee

Det er kunder som ikke aksepterer kake én etasje. Fester rundt en kake fjellet til to eller flere etasjer, er et spørsmål liv eller død. Imponer deg selv og gjestene er det som teller mest for mange av oss.

kake pokemon verdensster-imaginære skapninger, merkelig

Alle detaljer har en rolle når det gjelder å imponere noen. Størrelsen på kake, dets utseende, sukker eller plast tegn som vil bli plassert på kaken, kaken farge, form, etc. Valget er rik, kunder er krevende. Alt er å forvente, alle må være fornøyd!

kake pokemon to-etasjes blå

Bestill en kake kan være en kostbar initiativ. Har ingen anger hvis du ikke ønsker å bruke en formue for en Pokemon kake fordi du kan ha, enkelt lage din egen kake!

Pokemon kake: det som teller mest er din kulinariske talent

For det første kan kaken godt være en klassisk bløtkake, og du kan legge til senere, små plastfigurer Pokémon å tilby en deilig dessert til barnet og hans gjester samtidig som det gir små gaver til alle.

pokemon-dekorert kake-ikke-plastleker

For det andre kan du kjøpe prefabrikerte former for å lage en Pokemon kake som ville på ingen måte mer annerledes enn for mestersjokolade. Ja, deres ferdigheter vil være viktigere enn din, men hvem vet om en master chocolatier ikke gjemmer seg i deg også? Intet våger, intet vinner, er det ikke det de sier likevel?

kake pokemon to etasjer-lyn-karakter

Endelig er Pokémon verden en parallell verden. Det er i realiteten barnet og barnet ditt er en av dem. Bursdagen er en dag som er knyttet til feiring og bursdagskake med tente stearinlys. Trenden er Pokemon i dag kan bli i morgen eller Frosne Star Wars, etc. Med andre ord, det som teller det var, er og vil være smaken av bursdagskake! Så satse på smak, ikke på gadgets på det!

Pokemon kake-sjokolade-sukker tall


About the author

admin