arkitektur

Økologisk hus bygget med bambus, sten og ler

Økologisk bambus stenhus

Dette er muligt takket være initiativ af den vietnamesiske kulturelle centrum for kunstnerisk og holdbar konstruktion H&P arkitekter, der beskæftiger sig med uddannelse på samfundet beliggende i byen Ha Tinh i Vietnam.


den økologisk hus er udformet i form af flag fra lokalt tilgængelige materialer og ved traditionelle byggemetoder.

Eco-ind i huset fører til en smal sti mellem to strukturer åben til det indre af den centrale gårdspladsøkologisk ler sten bambus hus

Den økologiske hus byggeprocessen er baseret på deltagelse og interaktion af de berørte personer, mens håbet om at tilkendegive fordelene ved godt design plus en mere hensigtsmæssig tilgang ekspertise i konstruktion. Sitet har en grøn hjem med et arrangement hytter indsamlet i løbet af en gård, der udgør omkring pavillons.L'entrée fører til en sti mellem to strukturer muligvis åbne mod indersiden af ​​banen.

Pavillonerne er bygget af traditionelle metoder

smal sti indgang mellem to strukturer

Udformningen af ​​øko-hus i form af pavilloner viser off eksempler og beskrivelser inden for aerodynamik (ventilation), lysspredning og biologi (planternes fotosyntese). Alle disse løsninger har bevidsthed mission, ændre og forbedre holdninger til en fremtid, hvor miljøet er mere grøn og miljøvenlig.

Please follow & like us :)

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Random Posts