børneværelse

Holderen Baby træ og formet måne

krybbe til baby møbler træ palle

Hvis du forbereder at blive forældre, så du sikkert allerede har en liste over ting, der er nødvendige for dit barn. Fordi barnet har brug for en masse ting - tøj, en krybbe til baby, en klapvogn, en baby mad osv ... barn har brug for komfort og beskyttelse, og du er der for at give det.


Hvis du endnu ikke har besluttet, præcis, hvad seng du gøre for din fremtid barn, har vi en original idé, som vi gerne vil dele med dig. Dette er en baby krybbe meget søde træ og formet måne. Det vil helt sikkert hjælpe din baby sove bedre og føler komfortabelt. Det er en måneformet vugge, der svinger og sker i træpaller. Den er lavet så hånden og unikt design og udseende har en lille rustikke hånd leveres af træet. Med denne seng, vil din baby føler sig godt beskyttet og rolig. Og han vil sove bedre.

En barneseng udskåret træpaller i swinging forsigtigt

krybbe til baby DIY træ

Dette bed er et unikt møbeldesign meget interessant og godt på meget nyttig. Dens pris er 900 euro, dets dimensioner er 117 x 117 og vejer 27 kg. Levering tilbydes ren Frankrig det kommer allerede samlet, men der er omkring tre uger mellem levering og orden. Men det er det værd! Det er smukt denne baby i seng, ikke?

En barneseng med unikt design måneformet

DIY barneseng seng babymøbler

Hvis layoutet af gartneriet for dit barn allerede har opnået du betydelig udgift, hvorfor ikke prøve at lave en seng til dig selv din baby? Det ville helt sikkert være et spændende projekt for fædre afventer fødslen af ​​deres lille skat!

I dette design, behagelig seng din baby vil føle sig godt og beskyttet, og sove roligt barneseng træpaller

krybbe til baby oprindelige design
Baby træ vugge

træ vugge Baby måne


About the author

admin