børneværelse

Den teen værelse – en fornøjelse og en udfordring til at dekorere

Børneværelse med skateboards

Den teen plads til at være dekoreret, men du mangler ideer? Ikke let at flytte fra en planteskole til en teenager værelse ... Vokser op, dine børn sandsynligvis vil ændre, og ikke har de præferencer, de havde det for nogle år siden.


Lagerplads at rydde basar, en tendens eller option deco makeover, vi vise dig vores ideer til at skabe deres smukke rum, intet for dem. Soveværelset af teenageren bør udpeges med samtykke, og derfor nødvendigvis dialogbaseret politik. Under alle omstændigheder skal du ikke forsøge at få ham til at acceptere frisen med Mickey eller Minnie, Tinkerbell eller Spiderman ...

Den teen værelse i alle dens muligheder

Væg opbevaring design til teen værelse

Udvikle en teen værelse kan være mere kompliceret end det ser ud ved første øjekast. For piger, skal man undgå pigen side, der begynder at trætte din teenager og samtidig bevare en feminin og delikat værelse. The Liberty, gulvmåtten molletonneux og metal cribs er din vigtigste allierede. For drenge, er de små biler kollektioner fjernes og vælger en hems eller industrielt miljø. Endelig det resultat, du leder efter, er, at dine teenagere føler sig hjemme i dette rum med flere funktioner og flere krav.

Tal med dit barn om hans dekoration

Bibliotek til teen værelse

Den indretning, det giver også teenagere. Glem dukker og legetøjsbiler! Unge vil have et værelse med stil! Her er nogle ideer til et moderne rum, hvor de føler sig trygge.

Den meget enkle og praktiske møbler er ideelle

teen værelse med himmelseng

teenager soveværelse visualiseret af Franco Geraci

Mezzanin soveværelse af'adolescent

Moderne teenage værelse per Shumer

grøn og behagelig tæppe til værelset

Rummet kan også være meget enkel

slanke teen værelse

Datter af værelser har ofte pink og sommerfugle

teen pige værelse

Hjerter er rigelige i rummet piger

Stilfuld teen værelse

Sats på de lyse farver

farverige Chamber'ado Værelse med musikalsk Deco
teen pige værelse
appelsin til teen værelse Deco rebel af rummet dreng Dekoration'une chambre de fille Stort vindue til teen værelse Opbevaring til drengens værelse flerfarvet tæppe teen værelse
Afdeling teenagedatter i pink appelsin piges værelse


About the author

admin