inde

De interne komponenter: der er noget for enhver smag!

minimalistiske Foldeskodder

For nylig har vi præsentere dig for et udvalg af udvendige skodder. I dag er turen kommet til indvendige skodder du kan installere i ethvert rum for at tilføje karakter eller helt ændre hans humør.


Lofts billeder.

Interiør skodder naturtræ for en hyggelig atmosfære

interiør træskodder

De indvendige skodder er en fantastisk måde at pynte dine vinduer. Der er selvfølgelig de gardiner eller persienner, men skodderne har endnu en fordel: de kan skjule dit interiør og bedre lydisolering.

Børneværelse med indvendige skodder gå med vægdekoration

gul grøn interiør skodder matchende vægdekoration

De kommer i en række forskellige materialer, forskellige farver og stilarter. Der er noget for enhver smag, fra rustikke, moderne og minimalistisk, vil du være sikker på at finde din lykke blandt vores eksempler i dag.

De blå skodder skiller sig ud i denne badeværelse værdig en havnefront hjem

blå skodder hvid badeværelse

Vi kan godt lide badeværelset nedenfor og med god grund, det er en meget subtil kombination af rustikke og moderne. Det er ligesom virkelig i en dam eller andet sted i Italien, med forvitret træ skodder, der minder os en indstilling lige fra Venedig.

forvitret træ skodder for et look, der er både rustik og romantisk

rustikke farvede skodder

Nedenfor flapperne er også partition kontor. Ja, der er ingen vinduer, som de kan klæde sig som her, er to komponenter omdannet til døre til at adskille soveværelset fra badeværelset. Perfekt til at skabe lidt privatliv uden at vælge en solid dør!

Skodderne tjene som skillevæg mellem soveværelse og ensuite badeværelse

skodder som en indre skillevæg

Her er et eksempel på minimalistisk interiør, hvor interne skodder gå med den geometriske fliser. Laks lyserød pastel er en farve, der kan bruges til at blødgøre indretningen.

minimalistisk stil interiør med indvendige skodder pink laks

Interiør skodder lyserød laks

Oplev nu vores favorit: flapperne skåret i form af en flaske vin! skræddersyet til en restaurant i Prag, disse træ skodder er genial, ultra-moderne og de roterer at tillade lys. Deres æstetiske side beviser også godt lukket i åben position.

Indvendige skodder minder om formen på en flaske vin til restauranten Red Pif¹

originale indvendige skodder genial

Når vi taler om skodder, vi ofte forestiller vingerne, men her er et eksempel, som vælger i stedet for faste paneler, perfekt til mørkfarvning rummet. Træ er der også for at blødgøre væggene rå beton belægning.

minimalistisk stil træskodder

superb minimalistiske træskodder

Vi kan godt lide kontrasten, der vises i kroppen af ​​vand nedenfor. De sorte indvendige skodder, kombineret med den østlige suspension stå på en hvid baggrund. Et sort og hvidt bryllup par excellence!

Black Shutters kontrast til de hvide vægge

nutidige sorte skodder

Stykket Ovenstående udstråler en moderne look med et strejf af rustik som findes i tabellen og bjælkelofter. De grå skodder er en del af denne eklektisk indretning, hvor blege nuancer synes at dominere.

Moderne stue med grå skodder

grå interiør skodder

Her er et eksempel, der står i kontrast til den foregående: de mørke farver er fremhævede. Kun få pladser lade dagens lys, men vi elsker det interessant atmosfære i rummet, mellem gotisk og moderne.

Spil af lys i en mørk, men sofistikeret interiør

Foldeskodder mørke interiør

Her er en indvendig hvor den moderne stil er ubestrideligt. Designer væg Sconces, en trappe, der synes at svæve og dekorative skodder, filter dagslys. En dekoration arrangeret med subtilitet og smag for materialer.

Kombineret med væg Sconces, skodder giver karakter til denne ultra-moderne interiør

Design skodder tilføje tegn

Inde vi finder udmærker sig ved sin vippende flaps valnød. Skodderne pågældende fungerer som dynamisk skillevæg mellem soveværelse og stue.

Drejelige flapper valnød adskille soveværelse fra salon²

drejelige flapper mellem soveværelse og stue

De kan ses selv udefra og dermed gætte formen af ​​rummet gennem de store vinduer.

Vi kan også se disse halvåbne områder af haven

indvendige preview-drejelige flapper

Nu her er en smart idé til et barns værelse af vorden. Med disse dobbelte ruder, kan du lukke bunden for at forhindre, at barnet falder, og lad lys forlader den øverste åbne. Vi havde fortalt dig, det er meget genialt!

Børneværelse med minimalistiske skodder kan lukkes i halve

børneværelse med minimalistiske skodder

Du kan bruge skodder for at skabe kontrast i rummet som i posten nedenfor ...

sorte skodder for sådan et smart og moderne

retro interiør sorte skodder

Eller vælg komponenter, der blander ind i indretning som i den følgende udstilling. I begge tilfælde er der en deco beslutning, der kan ændre atmosfæren i dit værelse.

Farven på skodderne blev valgt således, at de passer ind

hvide skodder blend i indretning

Ovenstående soveværelse udstråler luksus og overflod af blå er for mange. Den varierede nuancer af blå og er enige om kombineres for at skabe en atmosfære, der forvandler den barokke.

blå skodder i et soveværelse barok

blå skodder barok indretning

De træskodder er mere traditionelle, men bare vælge en model, der glider at modernisere lidt ideen. Nedenfor skodderne glider afhængigt af behovene for beboerne.

Sliding skodder, perfekt til filtrering sollyset på kontoret

glidende træskodder

Vi konkluderer med et eksempel på indvendige skodder Atypisk der ligner små vinduer. Deres minimalistiske udseende og hvid farve, som de er en del af indretningen.

Atypiske skodder pointere dette kontor Amsterdam³

Atypiske små flapper

Foto af Raoul Kramer

Når man kigger nærmere, ser vi, at hver komponent er revnet flere steder for at tillade en aksel af lys ind på kontoret, selv når klapperne er lukket.

Og her er en detalje skodder, der har slots at filtrere lys

skodder med slidser

Foto af Raoul Kramer

¹ http://www.afarch.cz/

² http://www.saota.com/ og http://www.okha.com/

³ http://www.boreudler.com/prod/index.php


About the author

admin