inde

Hvilken farve korridor: design tips, belysning, dekoration og billeder

hvad farve til en hall tæppe design gulv lysestage stol gul tæppe gulv

Hvilken farve korridor? Salen er telefonkort i ethvert hjem bebuder atmosfære inde. Så snart modtage gæster, indgangen er det første rum, de besøger.


Dette er grunden til den valgte farve af vægge, møbler og indretning er vigtige korridor. Alle disse elementer er ment harmonisk og unimposing at skabe en Zen stemning generelt. I denne publikation kan du finde ideer, hvordan man opbygger og dekorere din entre så praktisk og æstetisk.

hvad farve til en korridor

Hvilken farve korridor?

Farven er en designelementer af de vigtigste interiør. Den har beføjelse til helt at forvandle et rum. Hvid, sort, beige, lyse farver eller bløde farver - vælg den rigtige farve til korridoren er vigtig.

hvad farve til en grøn kanal

Hvilken farve til en lille entré?

Tja, hvis din entre (indgang) er lille og har ingen vinduer, så brug en lys eller klassisk hvid. Det er bedst at undgå meget mørke farver, som de gør din sidste visuelt endnu mindre plads end den faktisk er. Den hvide farve har også magt til at gøre alting lysere rum. Som du godt ved, de fleste af gangene har ingen vinduer. Så det vil ikke skade at have hvide vægge og lyse, ikke?

Hvilken farve til møbler deco hallway gulvtæppet

Hvilken farve til en stor hal?

I store farver næsten alt har råd til. Men vær forsigtig, ophold moderat i at vælge farver, møbler og indretning. Du nyder en stor kursus rum, men det betyder ikke, du skal lægge alt for meget! Hvis din gangen er meget stor, kan du give ham to funktioner - indgang og lille omklædningsrum, for eksempel.

Og farverne? Farven afhænger af dine behov og forbrug, du foretager. Hvis du ønsker at adskille de to enheder (indgang og dressing room), er det muligt at male væggene i to forskellige farver til klart at adskille de to rum. Og hvis du foretrækker at blande det med resten af ​​det indre af dit hjem, skal du vælge den samme farve som væggene i stuen eller en lignende nuance.

korridor-kabinet-dør deco-coat

Du forstår, er det første spørgsmål, du skal besvare, før du begynder at designe dit rum, der er: hvad farve til en hall?

entre møbler - med praktiske ideer og praktisk

Du kender allerede, vi ved Designmag, den ene er en fan af minimalistiske løsninger. I hvert værelse, vi er tilfredse med et absolut minimum af møbler til at holde det funktionelle rum. Når du har for mange genstande i ét rum, det bliver hurtigt besværligt. Vi må ikke glemme, at de fleste af de møbler, du har, jo mere vedligeholdelse være påkrævet.

Farven er ikke en plads i egentlig forstand. Det er snarere en udvidelse af et andet rum - stue, spisestue eller påklædningsværelse. Der er ingen grund derfor at overbelaste møbler. Et skoskab, en elegant kommode, en træbænk eller en knagerække er mere end nok til at gøre din entre en praksis plads.

Som vi allerede har nævnt, hvis størrelsen af ​​korridoren tillader det, kan du forvandle en del i forbinding.

hvad farve til en korridor

Hvad Deco til min entre?

I 2017, det går grønt. Den grønne farve (inklusive blå) har været på toppen af ​​de foretrukne farver klassificering alle. Ingen stykke undtagelse! Man kan med held integrere farve i alle rum i huset uden tøven. I farve, det snarere indført dem som dekoration. Du kan dekorere med rammer, fotos, små puder, et tæppe eller planter. Igen, være moderat i valget deco gangen.

hvad farve til et tæppe deco gangen gangen

Ridser på væggene - er det en god idé for min entre?

Hvem aldrig bære en stribet frakke? Indført i high fashion af den franske modeskaber Jean Paul Gaultier, striber kjole i nogen tid ikke kun vores krop, men også vores boligindretning! Hvis du tøver mellem to farver til din entre, er ridser inkluderet moderne. Husk deres optisk effekt: lodret eller vandret, striber forstørre eller reducere den plads.

Vi elsker den smarte retro-look i sorte og hvide striber - en klassiker inden for mode og interiør design!

stribet væg-hvad-farve-til-en-korridor

kabinet-entry-kontor automation-idé-deco-væg entre

Hvad lys for min hal?

Hvis du er heldig nok til at have et vindue i din farve - jo bedre! Det vil være meget let at finde den rette belysning. En lampe fod eller en elegant ophængt armatur vil gøre. Af ulemper, hvis du ikke har nogen vindue i din vognbane, skal det først malet hvide vægge og vælge et godt lys eller endda til et par stykker.

korridor-enhver-farve-til-én-lane-deco

Installer et spejl til visuelt udvide rummet

Et andet trick, velkendt for visuelt forstørre et værelse er at sætte et spejl. På denne måde kan du også tage et kig på dit udseende, før du går ud! Nogle mennesker selv klæde alle deres vægge med spejle. Det er meget Alice i Eventyrland!

korridor-moderne-house-design
tapet til væggene i min entre?

Er det en god idé at pynte væggene i gangen med tapet? Hvis du ønsker at gøre - det er selvfølgelig en rigtig god idé! Wallpaper ikke kun klæde dine vægge i stil, men det vil indføre en smuk deco effekt. I stedet for at dekorere væggene i dit entre med rammer eller fotos, hvorfor så ikke vælge tapet? Vælg et design, der går med resten af ​​interiøret. Vi elsker kombinationen af ​​tapet med mønstre af blå ænder i dyr og dets kontrast til den bløde gule af hoveddøren. Meget sød!

hvad-farve-til-en-gangen-design-deco

enhver-farve-til-én-lane-møbleret

Planter - altid en god idé for alle rum i huset

Forestil - du kommer hjem, og det første, du ser, er en lille (eller stor) alle grønne planter, der velsigner dig med sin friskhed. Planter lever en fabelagtig indretning. Her er derfor, det virkelig gør en rod. Værd at vide: Hvis din entre ikke drage fordel af naturligt lys, kan du altid sætte sukkulenter. Det er rigtigt, at de er normalt meget modstandsdygtige og kræver hverken meget sol eller en masse vand, men husk, at disse er levende organismer. Vi råder dig til at placere dem på et sted, hvor de kan nyde det naturlige lys mindst en gang om ugen.

portmanteau-træ-seng haven-træ

idé-Extension-hal-pude-parket-møbleret-entree

korridor-kabinet deco-bøjle-indrettet bænk

hvad-farve-til-en-hal-møbler-deco

lane carrier-coat-farve-coloir

entre-design-hvad-farve-til-en-korridor

enhver-farve-til-én-lane-deco-ideer

enhver-farve-til-én-lane-deco-væg


About the author

admin