inde

20 moderne nautiske inspirerede Trapper

Paddle reb marine dekoration

Også et temmelig vigtigt stykke moderne trapper er en del af den meget specielle hjem og kræver meget opmærksomhed. Med eller uden gelænder, metal eller træ, design eller gammel, de gør landskabet og fuld af ideer til den bedste.


Med lidt kreativitet, en tankevækkende stil og omhyggeligt udvalgte tilbehør, er det nemt at dreje den simple overgangssted på gulvet i marine måde trapper, der minder om havet og store skibe. Nedenfor ideer til inspiration.

Moderne trapper kræver meget opmærksomhed

gamle trætrapper

Indret moderne trapper er stil til dem, venstre ud af huset. Stilen valgt vores Roundup indretning til sommer: Marine dekoration. Det bringer friskhed og godt humør i huset. Klædt i hvide og blå farver, de vækker den sande bro af skibet. Hvis du er udsmykning din strand hus eller bare at tilføje til dit interiør hav knap, en nautisk trappe er en ideel variant - ikke for prangende og temmelig let at gøre.

Trapper maritimt inspirerede ikke blot hører til havet af huse

blå stribet nautiske trappe

Naturtræ er ideel, fordi det minder om en båd dæk. Du kan male det blå og hvid - blot et par ridser vil være tilstrækkelig. Du kan også opdele trappen to kontrasterende dele af de samme farver. Omdan moderne dine trapper vil gøre dig føle, at du er på en rigtig båd! Rampe lavet af et reb er en meget original idé og er så let at gøre! Få mere inspirerende ideer nedenfor!

Blå og hvid er farverne på valg marine

blå trappe båd reb

Tilføj skaldyr til marine friskhed

Skaldyr dekoration inspireret hav

Mal dine trapper, mens blå eller tør ridser

Lyseblå dekoration nautiske trappe

Prøv forskellige nuancer af marineblå

navy blå farve trapper

Koøjer minder både vinduer

Trappe måde båd

Trætrapper bare kræve nogle blå striber
Trappe navy striber Paddle dekoration trappe klare blå trapper hav Rope marine trapper Striber blå marine trapper moderne padle Trapper dekoration Trapper inspirerede moderne skibe marine design Trapper Moderne Blå Trapper moderne båd dæk trapper vejs gamle båd Trapper Vand Moderne Trapper


About the author

admin