Lighting

Shade kurv DIY: vakkert og enkelt å gjøre

DIY lampeskjerm hengende kurv

Å gjøre dette kurv lampeskjermer DIY ikke komplisert også. Det er en måte å spare på når du innser ting selv! Du vil sikkert smake noe som gjør det ved å følge våre råd.


Denne kurven tøylamper DIY dekorere veldig godt alle rom. Det er et dekorativt objekt som ikke er dyrt, men kan bli viktig som en lyskilde.

Materialene som trengs for å gjøre dette til DIY lampeskjerm kurv

nødvendige materialer produserer søppel DIY lampeskjerm

En vakker anheng lys er som "glasur på kaken" i innredningen av et rom. De materialer som trengs for å gjøre dette DIY lampeskjerm kurven er: en vevet papir kurv, til en enkel ramme holde skyggen, en lett montering og saks. Instruksjonene for denne lampeskjerm kurv DIY er enkel. Skjær et firkantet hull i bunnen av kurven.

Skjær et firkantet hull i bunnen av kurven

kurv nedre kant snitt hull

Hullet bør være i sentrum og er stor nok for en lett montering. En metallstang gjennom sentrum av kurven må installeres for å gjøre det robust. Hullet bør være liten nok til å passe den øvre ring av rammen av lampeskjerm komfortabelt. Gjør lyset er slått av, og skru av pære.

En metallstang gjennom sentrum av kurven

metallstang gjennom søppel sentrum

Ta den nederste halvdelen av belysning enhet og har pass gjennom hullet i handlekurven. Til slutt, fø fiksturen gjennom den større ring av skyggen og deretter inn i den lille ringen. Og erstatte den nedre halvdelen av enheten for å sikre din DIY lampeskjerm er på plass. En omgivende atmosfære er tilveiebragt ved den lille lys lekkasje fra rammen. Til slutt, selv lagre gjort det til slutt ved hjelp av kompakte fluorescerende lyspærer til lavt forbruk.

Den øverste ring av rammen av lampeskjerm

øvre ring ramme lampeskjerm

Den skrudd tilkobling

se montering skrues

Bringe kontakten gjennom hullet

angi gjort passende gjennomgående hull

Erstatte den nedre halvdel av anordningen

erstatte nedre halvdel enhet

Kurven tøylamper opp DIY

DIY lampeskjerm kurv Place

Kurven lampeskjermer kan installeres på nok mynter

lampeskjerm kurv installeres deler

De dekorative kurv lampeskjermer

lampeskjerm dekorativ kurv


About the author

admin