møbler

Møbler Ikea Besta: et modulært opbevaringssystem

Besta ikea møbler idé stue opbevaring

den IKEA møbler BESTA er en samling af lagerenheder, der passer perfekt med væggene. Dørene tæt blødt takket være "blød lukning".


Enkeltheden og rene linjer i udformningen af ​​dette møbel bruges til at dekorere og give dem meget forskellige interiør stilarter. Du kan placere hvor som helst i dit hjem møbler BESTA. Det er muligt at bruge som TV-stativ, møbler til at gemme dine børns forretning eller sengetøj eller møbler eller opbevaring bænk. Flere måder eksisterer for at tilpasse disse stilfulde møbler og give dem med indretningen af ​​dit værelse. Her mere end 33 ideer, hvordan man kan integrere dem og dekorere dem i bryggers og størrelser ...

Ikea Besta kabinet ideel til at spare pladsBesta ikea møbler opbevaring indgang stue idé

Den BESTA systemet er et modulært opbevaringssystem opløsning meget funktionelt. Denne møbelkollektion er ideel til at indrette og organisere dit ophold, din spisestue, din indgang eller dit soveværelse elegant. TV kabinet buffet køkken, kan du vælge fra en bred vifte af forskellige kombinationer for at oprette din egen opbevaringsløsning, der passer til dit værelse. Gennem BESTA planlægningsværktøj, kan du i første omgang gøre det online. BESTA er skalerbar i henhold til dine skiftende behov og den plads, du har. Selv hvis når de er installeret, kan du modulere As. Valget af brug er dit!

Besta Ikea møbler anbragt i input

Møbler Ikea Besta: et modulært opbevaringssystem

Ideel til stuen og spisestue og til soveværelset

Besta ikea møbler interiør skandinavisk design

Hvis du har et lille rum, kan du placere BESTA væggen for at spare plads og nyde en stor lagerplads til dine sko, dit tøj eller nogen form for objekt, som du ikke ved, hvor de skal sætte. Dette møbel vil passe alle cravings, enhver smag og alle dele.

Du kan placere den i din stue eller post

Besta ikea møbeldesign idé bar post

Adskillige mennesker integrere enkle Ikea møbler BESTA som TV-stativ. Dette giver også en opbevaringsplads under tv-closet dvd'er, bøger og andre. Dens slanke og stilfulde design nemt matcher alle stilarter interiør.

Ikea Besta En af møbler bruges som et TV-stativBesta ikea møbler idé deco loungen

Som du allerede ved, den store svenske virksomhed IKEA er i toppen af ​​billige designløsninger. Alle deres møbler er designet efter reglerne i skandinavisk design - moderne, slanke, funktionelle. Møblerne Besta gør ingen undtagelse. De er universelle og meget praktisk takket være deres modulsystem. Gennem hele vores liv, er vi nødt til at ændre stemningen og indstilling af vores stue. Møblerne samling Ikea Besta er udviklet netop med denne idé - det kan udvikle sig og ændre funktioner, når og hvis du har brug for dem.

Møbler ideel til indgangen til husetdeco møbler ikea Besta post hus

På stedet af IKEA linje, der er to kategorier af møbler Besta: TV møbler og kabinetter. Priserne for disse møbelserie fra 85 euro til 600 euro og meget mere. Der er en bred vifte af farver, størrelser og modeller. Endelig er nogle Besta møbler ikke virkelig sat i bestemte kategorier. Ideen er at bruge dem i alle rum i huset, hvis det er nødvendigt. Et stort flertal af de møbler af denne samling universelle, som vi allerede har nævnt. Den Ikea Besta indgangen møbler kan nemt passe en dag i børneværelset, for eksempel.

Eller for din læsning hjørne ...Besta ikea møbler stue dekoration idé

Hvordan vælger og skabe hans møbler Ikea Besta? Overvej først overflade, hvor du ønsker at placere det. Baseret på dette det vælger sin bredde og dybde. Derefter vælger vi opbevaring struktur, farve og tilbehør - skuffer, hylder, vinduer, døre osv Den farve og størrelse, er ikke endelige. Hvis du flytter den til et punkt i et andet rum i dit behov, kan du nemt ændre dens farve og fjerne nogle enheder, hvis nødvendigt. Ser: stue møbler!

Eller gøre det til en TV-stativ ...Besta ikea møbler opbevaring skuffer design idé tv-shows spejl ramme

Nedenfor ser vi et stykke af møbler Besta små hvide fire tavse lukning skuffer. Det blev installeret i indgangen til huset og sandsynligvis fungerer som skab til sko. Normalt undgår placering af store møbler i indgangen. Hvis du har en masse sko, tænk så på opførelsen af ​​et påklædningsværelse.

Temmelig dekoration, der matcher møblerne BestaHvid træ møbler plante design idé Deco idé bord billede opbevaringsskab skuffer

Her er møblerne BESTA suspenderet installeret i et barns værelse. Det tjener som et opbevaringsrum, men også læsehjørne udstyret med puder. Dens slanke design er perfekt til børneværelset, fordi det er kompakt og har ikke håndtag, der kan være farlige for små børn.

Besta kabinet suspenderet i hvid og træ i børneværelsetBesta ikea møbler i træ skuffer design dekorative væg maleri hvid mat

En anden lignende model i lyst træ Besta ikea møbler opbevaring idé korridorer table væg hylder design

Vi ser mindre tv i dag. Alligevel nogle mennesker holde det hjemme til at se film eller spille videospil. Den Besta kabinet er ideel til opbevaring af din Playstation, for eksempel.

Besta Møbler lignende design i stuen træ møbler plante tv lampe design idé parket tæppe stuegulvet træmøbler tv ikea

Et input multifunktions bænk? Den Besta møbler nemt forvandler bænk og skab i posten. Det vil sikre den nødvendige komfort, når du sætter dine sko ud!

Alt hvid, alt elegant overflade med marmor effektBesta ikea møbler design møbler design levende ledere opbevaring design lampe rammer

Dens slanke design skal også det faktum, at det ikke har nogen håndtag. Hans tavse lukning er den revolutionerende kabinet. Han er frataget alle former for unødvendige tilbehør. Living minimalisme og skandinavisk design!

Besta kommode i soveværelset skandinaviskmøbler ikea Besta idé soveværelse billige opbevaringsskab

Læseområde og opbevaringsplads til små Besta møbler kid værelse opbevaring idé puder hylder skuffer design

Skandinavisk stil læsehjørne Besta ikea møbeldesign læsning hjørne puder deco moderne anlæg design idé

Besta møbler i mørkeblåBlå mørke træmøbler design idé moderne interiør opbevaring parket træ deco lampe design objekter

diskret design møbler

Besta ikea møbler opbevaring idé armatur suspension buket blomster deco rammer

Sammensætning af nogle møbler Bestanedhængt armatur design stue træmøbler Deco design ikea spisestue lysarmatur suspenderet

Besta ikea møbeldesign belysning stativ suspension suspension design træ parket idé deco

Besta ikea møbler træ design idé blomst design gulv mat puder

ikea træ opbevaringsskab design tv idé deco vase tæppe plante timber stearinlys løs jord

Besta ikea møbler træ design bord væg hvid mat sammensætning sofabord Besta ikea møbler opbevaring idé deco levende plante væg

ikea Besta opbevaring tømmer designmøbler hvid sofabord stol puder plante deco ramme væg

ikea møbler storagesystem rammer sammensætning mat sort stol træ parket

Besta ikea tv stå design træramme vægge hvid lænestol plante Deco bord

Besta ikea møbeldesign stue opbevaring pladsbesparende stolehynde grå trævæg indretning

dekorative træ møbler stue bord gulve plante hvid deco

ikea møbeldesign træramme væg hvid lænestol pude idé plante stearinlys

ikea Besta møbeldesign stol rammer sammensætning opbevaring skuffer runde tæppe

ikea møbler opbevaring idé entre stue pladsbesparende opbevaring hylder bøger

indenfor sort og hvid dekorative væg møbler armatur suspension ramme Besta

ikea møbler opbevaring design hvid træbord stol deco vægrammer

moderne indretning ikea møbler opbevaring idé stearinlys moderne trægulv boligindretning

Besta ikea møbeldesign dekoration idé tv stå Opbevaring

ikea TV-stander træ deco design flower design idé opbevaring rammer

Besta ikea møbler opbevaring timber design idé loungemøbler tv deco virksomhedslederne

Besta ikea møbeldesign idé gangen opbevaring bænk sort fliser og hvid træ parket

Besta ikea møbler idé soveværelse skab


About the author

admin