kunst

Hvordan har moderne dine malerier på væggen

klassiske billede over pejsen

De stilfulde moderne malerier er smukke dekorative tilbehør til ethvert rum. Få en af ​​disse design malet borde og genopfriske din indretning.


Men vi alle vidste dette, at have i sine hænder et bord og spørge, hvad værelse hænge. Så det første spørgsmål, der opstår inden du hænger et billede er: Skal jeg nok og tilstrækkelig vægplads? Gå ikke i panik, der er enkle metoder til at optimere fastgørelse af et bord i et rum.

Det første spørgsmål er - Hvordan har moderne malerier på væggen

Moderne maleri med elefant

Du skal bestemme dimensioner af dit eller dine fremtidige moderne malerier, afhængigt af plads til at være besat. Undgå at stille for små malerier på vægge for store, da de ville blegne. Men i henhold til gældende udsmykning tendens, kan du sidestiller flere små borde for at skabe et galleri effekt på dine vægge, og kombinere dem i henhold til en farve enhed eller tema.

Vælg en temmelig stor mur, hvis du har flere tabeller

Tre moderne malerier i en vag billede

Bemærk, at den rigtige højde for moderne dine malerier er bestemt af sin linje i horisonten. Hæng dit bord, så dine øjne er placeret foran skyline. Ved at placere dit bord for høj eller for lav, kan øjet forvrænge billedet og proportioner. Et andet væsentligt punkt i fastgørelsen af ​​en tabel, er lysstyrken. Sats på naturligt lys til at afsløre den. Må ikke udsættes for direkte sollys, da de ville risikere gradvist ændre kvaliteten af ​​de materialer, der indgår heri.

Centrer bordet som et knudepunkt

Moderne kunst i stuen

Lys er meget vigtigt

Hvid sofa under en grå bord

Giv det til den eksisterende dekoration

lilla design med bord

Hvis tabellerne er små, kombinere

Små moderne malerier i stuen

Tænk på køkkenet vægge eller post

Væg maleri med jordbær køkken

Flot moderne maleri i en moderne hems

Væg maleri på loftet

Abstrakt maleri i stuen

Tabel design i stuen

Kombiner med væggen farve

Tabel på en grøn mur

Genoplive læsehjørne med et smukt billede

Tabel med maling for læsehjørne farve moderne malerier Moderne malerier, der gør en Moderne malerier, der gør et billede Moderne malerier på en sort væg Moderne malerier i en hvid stue Moderne malerier lilla Tre moderne malerier i en

Moderne Triptych i'entrée


About the author

admin