tilstand berømtheder

Aftenkjole elegant mand, moderne og afslappet: nogle ideer til ikke at gå glip af!

skjorte jakke mand aftenkjole

Hvad formelle påklædning mand vælge? Du er inviteret til en særlig begivenhed, og du vil have en perfekte outfit? Du kommer til det rette sted! særligt udvalg af nogle aften kjole ideer mand elegant og afslappet ikke må gå glip af!


aftenkjole dragt mand sommerfugl idé

Hvad er det aftenkjole ideelle mand? En, der er elegant og afslappet på samme tid! Feeling tryg (og sig selv) i hans tøj er afgørende for en god aften. I vores udvalg af aften påklædning mand af idéer, vil du finde nogen form for udseende: elegante, alvorlige, casual og inspireret af street style.

aftenkjole idé mand udseende

aften look afslappet mænds skjorte bukser briller

Festtøj klog mand, smart casual: hver begivenhed har sin påklædning

At vælge sin mand formelle slid, skal det først kende dress code af begivenheden. Hver begivenhed har en dress code! Det behøver ikke nødvendigvis sætte den samme outfit til en fødselsdagsfest og et bryllup. Nogle arrangementer kræver en jakkesæt og slips, andre - jakke og sneakers. Det afhænger af temaet for aftenen, samt dine egne ønsker. Flere og flere bryllupper ud usædvanlige og foretrækker alt for at være virkelig afslappet og lys. Brides ikke længere føler sig forpligtet til at bære en hvid kjole og hæle, mænd foretrækker at bære stilfulde sneakers i stedet for ubehagelige sko. Vi elsker stilfuldt sporty look på billedet ovenfor. Det er en perfekt illustration af beholdningen af ​​det moderne menneske afslappet aften.

mand slips aftenkjole jakkeformelle påklædning mand elegant vinter udseende

Vælg din aften påklædning mand afhængig af sæsonen

At have for varmt eller for koldt forkæle din aften. At tilbringe gode tider, være komfortable og nyde aftenen, er det vigtigt at vælge hendes outfit, afhængigt af årstid og sted. Er det en begivenhed udendørs eller indendørs ? Om sommeren, man lægger en enkel blød bomuld bukser og skjorte. Sommerfuglen og slips er altid valgfri. Vi kan tilbyde en lys jakke i sagen. Om vinteren kan vi vælge en jakke i uld og kombinere det med en lille, elegant tørklæde. Jakker og trøjer er ikke udelukket. Det skal stadig vælge dem. Den trøje "bedstemor" er snarere en dårlig idé. Vælg en trøje eller en blød uld eller cashmere cardigan.

Man-look-vinter trend-jakke-vestOpslag været-mand Remme-aften-kjole-kuponer

Denim i aftenkjole form, er det muligt?

Nå, ja! Ægte denim slutter sig mere sporty look, men i kombination med nogle fancy kjole elementer, kan det godt være en del af den menneskelige aftenkjole. denim jakke listen er ikke udelukket, at meget aften. Du kan vælge mellem følgende muligheder:

  • jeans og en stilfuld jakke (se perfekt til et forår eller sommer aften)
  • bukser med denim skjorte og jakke (ideel kigge efter et fald eller vinter begivenhed)
  • jeans og denim skjorte (dette kan være måske en smule for meget denim, men hvorfor ikke?)

formelle påklædning mand denim skjorte jakke

Remme: super elegant og perfekt til at holde afslappet aften!

Ah, seler ... de stadig fascinere med deres gamle verden charme. Shirt, bukser og seler - kombination for en perfekt aften kjole afslappet mand! Du kan vælge seler med eller uden årsag. Det hele afhænger af, hvis du ønsker at fremhæve eller rettere kampen til et andet element af dit outfit. De koster næsten ingenting, og derefter, hvis du ikke er for "bælte", stropperne er et godt alternativ. Du vil finde smarte stropper og lille pris Asos, La Redoute, River Island, Zalando, New Look, H&Mr.

Business afslappet mand stropløs aften bukser ser mand skjorte

Hvilke farver for manden aftenkjole?

Valget af farve afhænger af begivenheden og sted. Hvis dress code tillader det, kan du råd til lyse og friske farver. Hvis lejligheden er formelle, så er det bedre at satse på den klassiske sorte, brune eller neutrale farver. I lang tid så vi kun sjældent mænd bære pink eller lilla. Nå, ikke længere! Dette gør i nogle år, at nogle herrer besluttet at indføre disse farver i deres garderobe. Nedenfor tilbyder vi en aftenkjole idé (dans!) Meget afslappet og smarte, der kombinerer lyserød skjorte og lilla bukser med komfortable sko blødt læder.

look-kuponer-mand-beholdning-soiree-dansModerne-look-of-hold-Soiree-man-kuponer

Og årsagerne er tilladt for mennesket aftenkjole?

Ja, selvfølgelig! Hvis du ønsker at tilføje en lille pep 'til din aften påklædning, tør grunde! Fliser, blomster, ærter ... Et element med grunde nok til at tilpasse og gøre din virkelig original outfit. Du kan kombinere en helt sort outfit med farverige sko, for eksempel. Dette shoed en dejlig accent og energize dit look.

look-mand-soiree-jakke-dress-elegant beholdes til Soiree-man-kuponer-look-shirt-jakke

Den ruskind jakke - en god idé for manden aftenkjole?

Reaktion 100% positiv! Denne tidløse mode brik er så elegant og tidløs, at vi ønsker at bære det hele tiden, selv ved stranden. Hvis du også nyde det meget, og du har en i din garderobe, det er et glimrende alternativ til den klassiske jakke. Kombiner det med stramme bukser og brogues eller ruskindsstøvler til at fuldføre dit look smuk.

hold-til-soiree-mand-CASUAL-lookAsos-jakke-mand-look-moderne-soireehold-til-soiree-mand-stil-look-moderne

Skjorten - et obligatorisk stykke for manden aftenkjole?

Polo er en af ​​de store mode stykker bliver et must for mode elskere. Skjorten er ikke altid meget komfortabel. Nogle mennesker ikke føler sig godt tilpas med. Hvis du går til en forår og sommer aftener, skjorten er ikke nødvendigvis den bedste idé. Heldigvis Ralph Lauren polo permanent indført i garderoben mand og kvinde. Dette stykke er faktisk "ensartede" tennisspillere! Hvis du ikke er meget skjorte, polo er da for dig. Sats på en sort polo, brun eller grå. Kombiner det med bukser og smarte sko. Hvis begivenheden er formel, er det bedre at holde på den klassiske - skjorten. Polo snarere en del af casual stykker.

hold-til-soiree-mand-sommer-look-trendyhold-til-soiree-mand-look-lyserød bukser-shirt Man-look-stropper-look-kuponer-hold-soireehold-mand-elegant-look-trendy-soireeMan-look-Soiree-kuponer


About the author

admin