spisestue

Et stort spisebord til at rumme alle hans venner

spisebord Riflessi Club udvides

Det første billede, der kommer til at tænke, når jeg tænker på et stort spisebord, dette er filmen La Grande Bouffe, Marco Ferreri, men lighederne ende der. Fordi mad er en hyldest til livet, og fornemmelsen af ​​at spise sammen med venner eller familie, er en kraftig modgift mod de grå dage, hvor alt synes forgæves.


spisebord fejrer livet

spisebordet Leen Bakker

I et hus, der respekterer bordet ved topkvalitet er spisebord, et magisk sted, hvor de bedste aspekter af vores jordiske tilstand samles; bordets glæder, tilstedeværelsen af ​​mennesker, vi ønsker, livlige diskussioner, venlighed og god humor. Et stort spisebord også vært vigtige begivenheder i vores liv, fejring af en fødsel, en hyldest til en elsket en, da de mødtes med familien, påske, jul og endda fødselsdage. En smuk stor tabel er blot den pulserende hjertet af huset rundt, som vi alle mødes, kan vi endda sige, at det er selv de mest venlige af hjemmet sted.

det pulserende hjerte af huset

spisebord massivt træ

Med tiden, et stort bord var et væsentligt element, og det var moderne at installere i spisestuen en kæmpe massiv bord, der kan rumme store familier derefter. Spisestuen havde en noget repræsentativt rolle den sociale betydning af værterne, og fungerede som et udstillingsvindue til at sprede med deres status eller rigdom. Tænk på porcelænet tjeneste dekoreret med fine guld, og de enorme glas buffeter hvor mousserende sølvtøj, suppe terriner og sauce både til sofistikerede ornamenter. Så meget, at spisestuen var ofte adskilt fra stuen og var forbeholdt særlige lejligheder.

massiv bord af det syttende århundrede

antikke spisebord massivt træ

Situationen i dag har udviklet sig, ikke kun på grund af bortfaldet af mange familier, men også fordi designet af det indre af et hus, samt reducere interne dimensioner af boliger, har udviklet sig et stort åbent rum, hvor spisebordet definerer spiseplads. Bordet er unikt, det er for livet af hver dag, men også til særlige lejligheder, og tendensen er endda et bord med små dimensioner, der kan ligge, når det er nødvendigt.

en udvides bord til særlige lejligheder

modulær udvidelse tabel Pulcinella

Valget af et stort spisebord er et problem tendens til at vende tilbage til en søgen efter mening. Grænserne for vores livsstil fortaler individualisme tilskynde os til at søge at genskabe en livskvalitet, som er en smule tabt i midten af ​​frokost bakker taget alene foran fjernsynet. Ved at dele gode øjeblikke af kvalitet, med folk, der virkelig betyder noget for os, tilslut vi os til, hvad der giver mening, ægtheden af ​​følelser, og udveksling af synspunkter, som kan være forskellige, men at berige os hinanden.

en tabel med angivelse af en søgen efter mening

holder træ bord bukke

Et stort spisebord står som et stærkt element i layoutet af spiseplads. Det kan kombineres i konfigurationen af ​​webstedet som en forlængelse af blokken, i tilfælde af et åbent køkken, eller bruges som en permanent skrivebord, når antallet af medlemmer af en familie kan spise på anden ende af bordet. Og indeholder sin banket bord festlig rolle, når omstændighederne tillader igen at udnytte hele sin overflade. Hvem siger stort bord, ofte sagt god mad, solid og stabil, så fest i givet fald med i slutningen af ​​måltidet og før desserten, når festen er i fuld gang, og efter off-suit, nogle dans, hvorfor ikke? Og du, hvordan ser du din tabel?

en udvidelse af blokkentræ køkkenbordet udvidelse blok

en stabil tabel, hvor dans y

valnød spisebord

solidt industrielt inspirerede tabel

spisebord vintage stil symaskine fod

for en vellykket fest

rustik træ banket bord

stort udvides bord

Maya udvidelse træ bord

et slankt design

værelse spisebord design

adel træ

spisebordet design El Dom Cassina

design og årgang side

værelse spisebord design Kinesis Linfa Design

i art deco-stil

værelse spisebord Design La Dolce Vita Stilema

en gratis konstruktionsfejl

værelse tabel spise massiv

patina rustik spisebord

værelse spisebord design Poggenpohl

rustik spisebord billede Christophe Rouffio

spisebord design Toronto Sovet

rustikke spisebord bukke

modtagelse værelse tabel klassiske Villa Venezia Modenese Gastone

råtræ minimalistisk spisebordet

træ Carpenter Tisettanta bænk bord

spisebordet Chalet råtræ

spisebordet mørkt træ

værelse spisebord metal træ

tabellen træ lag

værelse tabel spise rå træ Outletarreda

værelse tabel spise rå træ STORIA Domus Arte

værelse bord spisebord Duffy London Woodsman Axe

minimalistisk design bord Arcobaleno

stort bord design Funksjonelt

Meridiani Gong bronze design bord

Nyt design bord Cillo hærdet glas

design tabel Pianca Arena træ glas

Salix Valcucine designer bord træ metal

design table hjul se Sestiniecorti

exceptionel design bord Wave Riflessi

Stærk træbord Vitamin design Dona Handelsges


About the author

admin