keittiöt

Teollisuuden keittiö: aito kauneus

Keski-saari teollinen keittiö

Jos olet luomassa tai koristella keittiön, 2015 on ehdottomasti täydellinen aika mennä teolliseen tyyliin. Tarkistaa tämän valinnan esimerkkejä Teollisuuden keittiö inspiroivia kauneutta tämän tyylin tuli iso trendi.


Huomaat monia tapoja luoda sen omassa keittiössä. Vankka materiaalit ovat keskeinen osa tätä tyyliä. Enemmän materiaalia on luonnollista ja raaka, sitä enemmän ihmeellinen kauneus on läsnä. Jos pidät kirpputoreilta hyvin ja usein löytää itsesi etsivät aitoja kohteita nautit lisäät sisustus, tiedät varmasti, että markkinat tarjoavat monia mahdollisuuksia.

Teollisuuden keittiö muotoilu riipus valot

teollistuneempaa keittiökalusteiden keskeytetty

Jos on käytännöllinen, tyylikäs ja mukautettu rajallinen budjetti, tämä on epäilemättä teollisuuden tyyliin. Määritellään sileä käyttämällä vankka materiaaleja, kuten betonia, terästä ja puuta. Tämä tyyli on helppo integroida moderni huoneistohotelli, parvi, talon tai huvilan. Itse asiassa tuolloin teollisuuden tyyli ei edes määritellä tyyli - se oli tyypillinen sisustus tehtaiden ja varastojen.

Aika kului ja ihmiset alkoivat arvostaa yhä enemmän yksinkertaisuutta, "luonnollisuuden" ja puute teeskentely. Ei ollut mitään todellista tutkimusta tahallinen tyyliin. Hän loi Kuten huonekalut meillä oli käytettävissä. Pinnat oli puhtaasti käytännöllinen toiminto. Ytimessä tämä kohtaus oli pelastus. Yhtäkkiä, teollinen muotoilu on tullut todellinen trendi ja useita oleskelutilat ovat tarkoituksellisesti hyväksyneet tämän muotoilu.

Teollisuuden keittiö ja omaperäisen sisustuksen

teräs teollinen keittiö

Aluksi mukautettu rajallinen budjetti, nyt kalliimpia taloja ja huoneistoja ovat valinneet teollisen muotoilun. Sen menestys on nöyrryttää materiaaleja ja se, että se on avain. Usein eriä ja takaisinperinnästä huonekalut ovat ainutlaatuisia ja täynnä luonnetta. Jos pidät omaperäisyys, antiikkia ja retro näyttää, voit kokeilla ja luoda oman teollisuuden maailmankaikkeuden omassa keittiössä. Tämä on yksi tärkeimmistä osista, joka paljastaa kauneuden sen yksinkertaisuus. Vintage huonekaluja välittyy ainutlaatuinen historia ja aitous. Tämä tyyli oli pitkään varattu taiteilijoita, jotka halusivat sisustaa ja parantaa ulkonäköä verstaista vähällä rahalla.

Teollinen keittiö ja musta sisusta ja puuelementtejä

keittiö-teollisen suunnittelun moderni-sisustus

Voit kunnostaa keittiön lainkaan, mikä kysyy enemmän investointeja aikaa ja rahaa. Voit myös työskennellä perustua nykyisiin osia keittiön kalusteet. Tee ensin luettelo kohteista jo omassa keittiössä ja ajatella, että sinun tulee korvata. On tärkeää valita teeman yhdenmukaistaa kaikki sisätilat.

Keittiön teollistuneempaa teräs ja kivi

keittiö teräs ainespuubisneksessä tyyli

Kaikki suunnittelijat ovat järkkymätön nykymuotoilussa bitti on paras. Antaa kohteen oikealle paikalleen, se on voitava kehittää. Lisäksi teollisen muotoilun on yksinkertaisuus ja luonnon kauneutta materiaaleja, jotka ovat hallitsevia. Jos olet asentanut mukava maalaismainen puinen pöytä, se on tarpeetonta kattaa koriste-esineitä tai pöytäliina. Teollinen tyyli on minimalistinen. Todellisuudessa teollisen muotoilun tarjoaa monia vaihtoehtoja materiaali ja väri. Voit valita metallia, mustaa rautaa, sinkkiä, teräslevy, ruosteinen ulkonäkö rauta, raakapuun, tiili ja kivi. Jos sinulla on keittiö omassa ruokasalissa tai olohuoneessa, integroida valinta perustuu näihin. Yhdistä kaikki nykyisten huonekalut.

Keittiön Industrial mielenkiintoinen muotoilumetalli keittiön pöydän muotoilu parvi teollistuneempaa michele marcon Snaidero

On ansiosta teollisen muotoilun betoni käyttöön sisustus. Pitkä varattu ulkorakenteissa, se on nykyään hyvin arvostettu sen työstämättömät ulkonäköä. Toinen aina läsnä elementti teollisuuden-tyyli tilaa on seinään. Hänen tarinansa on samanlainen kuin betonia. Tiili, joka oli aina varattu rakennusten ulkoseinien, on nyt erittäin läsnä nykyaikaiset sisätilat. Se liittyy paitsi teollisuuden tyyliä, mutta myös minimalistinen skandinaavinen, italialainen ja maalaismainen. Koriste-tiili mekkoja, koristaa ja parantaa huonekalut tyhjästä.

avoimen ja nykyaikaisen teollisen tilaasuunnittelu-keittiö-style-teollisuus

Teollinen tyyli yhdistetään usein maalaismainen tyyliin. Keittiö Alla on hyvä esimerkki tästä harmoninen yhdistelmä. maalaismainen puuta, metallia, altistuvat putket, suurta valoa - kaikki elementit ovat läsnä. Tunnelma on moderni ja lämmin.

Ainespuun keittiösaarekkeen ajatuskeittiö-style-teollisuus

Teollinen tyyli on boheemi. Pitkä oli sisustustyyli työpajoja taiteilijoita, jotka halusivat kehittää niitä vähillä resursseilla. Nykyään yhä enemmän, tämä tyyli yhdistyvät luksusasuntoja ja parvea.

betonilaatta ja tiiliseinäkeittiö-style-teollisen suunnittelun-sohva

Valaistus tahansa huoneen pitäisi olla varovainen, varsinkin keittiössä. Tämä viimeinen sisältää useita aktiivisia alueita: työsuunnitelma, ruoanlaitto piste, järvi, ruokailutila. Kokki, valmistella, palvella ja syödä mukavasti, se asentaa asianmukaista kalusteet. Keittiön yläpuolella saari, voit asentaa metalli kalusteet. Valmistelusta ja liesitaso, yksi voi valita lampun Holophane voimakas ja vanhaan ulkoasuun. Valaistus yläpuolella ruokapöytä ei tarvitse olla kovin vahva.

Valokuva suurtalouskeittiö puukalusteet

Teollisuuden keittiö keskellä saari keittiön hyllylle puukalusteet matot

Huonekalut keittiöön teollisuuden tyyli on metallista tai puusta. Sen ilme on vuosikerta Kierrätys mielessä. Se väistyy metalli, rauta, ruoste ja maalaismainen puuta.

teollisuus- keittiö tiiliseinä

keittiön lamppu musta valkoinen suunnittelu teollinen tyyli keskeytettiin Oliver suunnittelu palovammoja

Teollinen oleskelutilat ovat yleensä auki. Kun me asettui asumaan tehtaisiin ja varastoihin, ei ollut seiniä erottavat huonetta. Vähitellen huomasimme, että tällainen avoimuuden ansiosta paremmin sen tilaa. Se näyttää suuremmalta, kirkas ja helppo elää. Tänään, aukiot yhdistyvät moderni sisustus. Itse asiassa tämä suuntaus oli peritty teollisen muotoilun.

Ajatus suunnittelija keittiö keskellä saarta

moderni keittiö valosuunnittelu teollistuneempaa keskeytetty Keski-saari

Sitten suunnittelee teollisuuden keittiö sekä olohuone ja ruokasali. Kun ompelu teollisuuden tyyli ruuastaan, se on mahdotonta olla myös sisällyttämään ruokasali ja oleskelutila. Up huoneen tässä muotoilu tarkoittaa sijoittaa kaikki sen elintilaa. Betoni, tiili, rauta, ja maalaismainen puu ovat materiaaleja voimakas luonne.

suurtalouskeittiö muotoilu betoniseinät

Keski suurtalouskeittiö saari sisustus valkoinen matto lattiavarastoon

Keittiö teollisuuden tyyliin tiiliseinät suunnittelun Maxa

nykyaikaisen teollisen keittiön suunnittelu tyyli Keski-saari liesituuletin

Voimmeko teollinen keittiö ottamatta sen seinät, katto tai betonilattia? Vastaus on kyllä! Se on pitkä aika, että teollinen muotoilu ei ole enää varattu parvea ja taiteilijan studiot. Jos asut huoneistossa tai nykyaikaiseen kotiin, on olemassa yksinkertaisia ​​ratkaisuja majoittaa teollistuneempaa omaan keittiöön. Asenna seinään jäljitelmä tiili tai betoni, järjestää kanssa vintage näyttää Kierrätys huonekalut, valita metalli valaistusratkaisuja, rauta- ja ruoste valmis. Kokeilu!

Teollisuus- Style: tiili seinät, puu ja teräs keittiön suunnittelu suunnittelu teollinen roikkuva lamppu pöytä puinen tuoli

Musta sisustus vaaleat puukalusteetsuurtalouskeittiö valaisin suspendoitiin keskiosa keskeytetään suunnittelu

Mikä värit teollista keittiöön? Tämä muotoilu ei rajoita värivalikoima. Yksi voi valita vaaleat värit, tumma tai kirkas. Useimmissa tapauksissa kotimainen teollisuus tyyli mieluummin tummemmat sävyt, joskus violetti.

Teollisuuden keittiö violetilla huonekalutsuurtalouskeittiö keskeinen saari violet hood

Yhdistämällä kaksi sisustustyyleihin on yleensä hyvä idea. Usein näemme sulhasen teollistuneempaa skandinaaviseen tyyliin. Tulos, teollisuuden sisäisen ja puhdistetut kerrallaan. Tämä pätee kaikkiin valkoinen keittiö alla sen vintage metallista ja puusta saari. Hyvin tehty!

Valokuva teollisessa keittiö keskellä saarta ja vuosikerta tuolit keittiö nykyaikaisen teollisen keittiö muotoilun keskellä saarta

Keittiö saaren ja valkoiset huonekalut keskus saari keittiö lamppu nahka tuoli puinen pöytä

Musta sisusta ja tiiliseinät modernin talon Bayon Design Studio keittiö keskellä saarta musta puinen jakkara pesuallas muotoilu riipus valoa moderni design

Yllä oleva keittiö on osa asunnon, joka on nimeltään "Loft". Sijaitsee Kellotorni San Franciscossa, se on suunnitellut Design Studio Bayon. Keittiö on siirretty ensimmäisen tason edessä varaston ja ikkunat koko seinään. Kaappien räätälöidään Teräsvanteelle antiikki aksentti löytyy paikallisessa pelastaa pihalla. Kaksi sanaa kuvaamaan tätä elintilaa suunnittelu: teollisuuden ja hienostunut.

valkoinen sisältä keittiö keskellä saarta ja vintage puinen ulostevalkoinen sisustus puu keittiö Keski saari moderni ajatus valkoinen puulattia suunnittelu tuoli

Uppoavat teollisen tyylin suunnittelu OMG projektit Moderni keittiö suunnittelu taitto keskeinen saari pesuallas

teollistuneempaa mustavalkoinen musta valkoinen musta teollisuuden keittiön pöydän riipus valaisinsuunnittelun

alkuperäinen valaisinDeco moderni keskusvarasto keittiösaarekkeen kattovalaisin valkoinen muotoilu

alkuperäinen kiintokalusteet teollistuneempaa moderni keittiö keskellä saari puu valaisinsuunnittelun punainen hyllyt

Pieni keittiö keskellä saarta pyörillä

keittiön suunnittelu moderni muotoilu puinen valaisin Keski-saari

Maalaismainen puu keittiö ulkoasun suunnittelu roikkuu lamppu puu keittiöPuun keittiösaarekkeen teollistuneempaastryle suurtalouskeittiö puuosia moderni keittiö sisustus keskeinen saari hyllyt puinen valkoinen tuoli Nykyaikaisen teollisen keittiö jakkara puulattia ullakolla Keski-saari moderni kehitys keskus saarella keittiö teräs jääkaapin hyllyjen Sininen moderni design keittiö hyllyt varastointi seinälle keittiön moderni puu muotoilu puinen valaisin suspedu Keski-saari moderni muotoilu keskeinen saari riippuvalaisin suunnittelusta ruostumattomasta teräksestä puukalusteet Teollinen moderni keittiö keskellä saarta roikkuu lamppu Moderni punainen keittiö jääkaappi suunnittelu Teollisuuden keittiön suunnittelu keskellä saari puu riipus vaaleanpunainen puinen tuoli jääkaappi kaakeloitu moderni teollinen keittiö muotoilu moderni keittiö keskellä saari keskeytetty valaisinsuunnittelun puinen jakkara moderni keittiö keskellä saarta moderni musta puu telineeseen Keski-saari Deco keittiö keskellä saarta tuolin puinen penkki Teollisuuden keittiön suunnittelu roikkuu valaisin musta puinen pöytä keittiö nykyaikaisen teollisen tyyliin tiili sisustukseen modernin keittiön valaistuksen suunnittelu puinen pöytä ajatus puulattia Moderni tiili liesituulettimen suunnittelu sininen puu seinähylly keittiö keskellä saarta musta jaloterästä moderni keittiö roikkuu musta nahka jakkara valosuunnittelu kodin sisustamiseen keittiön keskeinen teollisen muotoilun riippuvalaisin saari valosuunnittelija keittiö keskellä saari jakkara puu tiilet Ainespuun keittiö tyyli Keski-saari ainespuun keittiön suunnittelu Musta teollisuuden keittiö keskellä saarta moderni keittiö keskellä saari puinen valkoinen metalli jakkara laattamallia moderni keittiö puu pöytä suunnittelu riippuvalaisin keskeinen saari hylly sisustus Teollinen tiili puu keittiö musta keittiön suunnittelusta tiiliseinä Moderni puu keittiö keskellä saarta suunnittelusta kehittää nykyaikainen valaisin roikkuu keittiö keskellä saari jääkaappi ajatus parketti Moderni valkoinen kaakeloitu keittiö suunnittelevat suurtalouskeittiö seinävaate telineeseen tiili suunnittelu liesituuletin nykyaikaisen teollisen keittiö idea keskellä saari keskeytetty valaisinsuunnittelun Teollisuuden keittiö lampuilla musta nahkasohva keskeytetty suurtalouskeittiö muotoilu moderni seinä roikkuu lamppu tiili keittiö-style-itämainen-puu-sininen studio keittiön puinen pöytä ajatus keskeytettiin musta puinen tuoli designvalaistus keittiö moderni muotoilu puuteollisuuden keittiö koristelu idea kukkia puinen pöytä tuoli keittiö keskellä saari puinen jakkara lamppu suspedu vuosikerta keittiö kehittää keskeinen saari keittiö puutavaran valaisin puu tuoli jääkaappi Nykyaikaisen teollisen keittiö puupöytä keittiö liesituuletin ajatus puukalusteet huppu suunnittelu keittiön suunnittelu moderni sisustus puiset hyllyt Deco huonekalut Moderni keittiö suunnittelu riipus valoa hyllyille keittiön puinen pöytä riipus valaisinsuunnittelun keittiö keskellä saari idea liesituuletin puinen pöytä puukappaleen valaisin keskeinen keittiö liesituulettimen suunnittelusta moderni muotoilu jakkara moderni ajatus kehittämiskeskus saari keittiö keittiön Keski puulattia lamppu luoto Teollisuuden keittiö keskellä saarta riipus vaaleanvihreä Keski-saari deco keittiö alkuperäinen valaisin suunnittelu tiiliseinä Keski keittiö saari suunnittelusta kattovalaisin puukalusteet kehittää teollisuuden keittiö sisustus ajatus moderni keittiö valosuunnittelu keskeytettiin teräs Keski-saari Keski teräs keittiö saaren suunnittelu moderni keittiö puukalusteet valkoinen Keski-saari valaisin kehittää teollisuuden keittiö riipus valaisinsuunnittelun keittiön suunnittelu teollinen tyyli riipus valaisin Keski-saari sisustus keittiön seinä tiili teollisen muotoilun moderni sisustus keittiö keittiö layout idea puinen pöytä moderni keittiö puinen pöytä teräksestä jääkaappi Keski-saari keittiö moderni studio teollistuneempaa kattovalaisinsuurtalouskeittiö moderni seinään kaapissa


About the author

admin