Deco jul

Miten luoda meheviä järjestelyihin

mehikasveja ajatus Deco taulukko Kolme asiaa sinun täytyy kasvaa kauniita mehikasvit terveitä: maaperä, vesi ja auringonvalo. succulents, joka tunnetaan myös nimellä mehikasveja, ei ole vaikea entretenit.


Mehikasveja ovat vaikuttavia niiden monitoiminnallisuuden ja mitä voimme luoda niitä. Kanssa vähän lahjakkuutta ja inspiraatiota, voit kääntää mehevä ruukut taideteoksia. Esimerkiksi voit tehdä jotain todella mukavaa häät käyttäen siivuja puuta, kuori ja mehikasveja.

Saada inspiraatiota loistavia luomuksia succulents

succulents Ruukun järjestely ideoita

Inspiroidu luomaan mini puutarhat mehikasveja on kirkas lasi kulho. Tee peti mehikasvit puutavarasta ja aseta se keskelle taulukossa juuri sinun loma. Yhdistellä värejä, kuvioita ja materiaaleja halutun vaikutuksen. Voit myös lisätä joitakin lisävarusteita, kuten kuoret, kiviä tai käpyjä. Jos haluat jotain hieman monimutkaisempi, voit tehdä pienoiskoossa puutarha yhdistämällä niin monia lajeja, värejä ja muotoja haluat.

Suuri tai pieni, nämä kasvit ovat kauniita ja monimuotoinen

Mehikasvit Japanin kukkataidekoulut ideoita

Mehikasveja ovat hyvin monipuolisia ja niitä voi käyttää useita eri projekteja ja jopa kääntää ne seinälle. Toinen idea on tehdä pieni korkki kasvattajien pientä mehikasveja ja kiinnitä magneeteilla jääkaappiin. Nämä kasvit ovat todella söpö. Ne ovat pieniä ja helppo laittaa pienissä astioissa, kuten vanhoja leluja, esimerkiksi. Hyvä idea, jos sinulla on lapsia, jotka ovat kasvaneet ja sitä ei käytetä enää.

Luoda taulukoita kasvien - helppoa!

mehikasveja puutarha ripustuskehyksen

Liuos jos sinulla ei ole potin

mehikasveja kukka vaahdot

Ajatus seinä sisustus tekemistä meheviä

Jääkaappimagneetteja elossa

Kaunis kukka järjestely succulents

häkki'oiseaux comme pot pour les succulents

Kukkakaupat herkullisia kirjava

mehikasveja järjestely sohvapöytä

vihreä seinä konsepti herkullinen

Art kasvien seinälle

Kukka Japanin kokedama ja succulents keskeytetty

ajatus'arrangement de plantes grasses sans pot

Zen puutarhat ovat kauniimpi succulents

Garden mehikasveja

pystysuora meheviä puutarha

pystysuora meheviä puutarha

Seinään succulents

Seinään succulents

Potissa aarre

Potissa aarre

Potti on kirja

pot seikka'un livre

Mehikasveja järjestetty yksinkertainen potin

Mehikasveja järjestetty potin Vanha lelu käytetään potin ylevä järjestely succulents kaunis kattaus tiny Centerpiece Keskipisteenä meheviä Indikaattori useita mielenkiintoisia taulukon Lasiastiaan succulents Shell-muotoinen potin meheviä Potin romanttinen muoto kasveille puiset ruukut succulents Mehikasvit ruukkuihin


About the author

admin