Deco jul

Saat Ystävänpäivä teki itse sydämet Deco Felt

Tunsi sydämensä punainen Deco

Saat Ystävänpäivä me koskaan ajatellut kaikki sisustus: ostimme köynnökset, Deco sydämet Kaikkien design, tyylikäs kynttilöitä, kukkia ... mutta jotain puuttuu.


Meillä on se käsitys, että kaikilla on samat elementit Deco markkinoidaan ja se on joko vaikeaa tai liian kallista saada lisää alkuperäiseen. No, sinulla on vielä aikaa saada se, sisustus Valentine korjaustöissä. Älä pelkää, se ei ole vaikeaa, juuri ottaa ensimmäinen askel. Se ei ole suuri DIY, voit hallita. Valentine on tarina sydämen. Voit esimerkiksi tehdä itse pieniä deco sydämiä kysyä noin. Rakkautesi on vieläkin vakuuttunut rakkautesi. Todellakin, on olemassa erilaisia ​​materiaaleja, joita voidaan käyttää - tekstiilien, paperin, pahvin, jne. Tarjoamme sinulle yksinkertaista tekniikkaa huovasta.

DIY koristelua Ystävänpäivä

Deco Felt sydämet ommellaan

Seuraa vaiheita ilmoitettu. Ensimmäinen, arm itseäsi saksilla, pomo sydämen muotoinen ja neste liimaa. Leikkaa irti paloja huovasta ohuiksi suikaleiksi, kirjoita ne pomo. Nyt dip pomo nesteessä liimaa ja anna kuivua useita tunteja. Lopussa voit liimata yhteen liuskoja, jotka eivät sovi hyvin ja harjaa sydän kaikki osapuolet poistaa ylimääräinen liima. Siellä se on tehty. Tällaisen yksinkertainen tekniikka voi tehdä paljon Deco sydämet kaikki värit. Muitakin temppuja tehdä Koristetakeet Ystävänpäivä, kuten kirsikka kakun. Joten nyt sinun vuorosi!

Tee sydämet Deco Felt

Sant Valentin sydämet Deco Felt värit
Kohouma sydämen muotoinen, kappaletta huovan ja liimaa

deco sydämet huopa liimataanAnna kuivua ja olet valmis! Sant Valentin sydämet Deco Felt
lähettäjäEmily Friedman ValentineAbout the author

admin