puutarha

Puutarhakalusteet lavan yli 110 ideoita

Puutarhakalusteet lava DIY idea

Mietitkö, miten tehdä puutarhakalusteet kuormalava ? Tarjoamme vastauksen yli 110 alkuperäistä ideoita, sohvat ja nojatuolit! Viime vuosina kalusteita on tullut hyvin suosittuja.


He jo koristavat eri kodeissa ja me rakastamme heitä seuraavalle vuosikerta, tyylikäs ja muokattavissa. Mutta kun se tulee tekemään puutarhakalusteet kuormalava, näyttää siltä, ​​että vielä ei ole ideoita.

Contents

Puutarhakalusteet lava: miten?

lava puutarhakalusteet sohvat pöydät terassit

Mitä hankkeita toimii parhaiten? Pitäisikö meidän maali meidän lava huonekaluja tai jättää ne väri "puu"? Miten sisustaa sohvat ja pöydät, kun ne ovat valmiita? Vastaus on alla olevissa kuvissa, jotka tarjoavat ideoita ja sen, mitkä muotoilu ja värit toimivat parhaiten sinun puutarhakalusteet lava.

Puutarhakalusteet lava: sohvapöytä valkoinen Matt Troy Plain Lavat

puutarhakalusteet kuormalava valkoinen puu pöydät

Vanha puinen levy tulee tyylikäs oleskelutiloja hotellin puutarhassa ja meidän terassit. Suuntaus ei ole uusi, ja se on yhä läsnä, koska se on myös meidän halu kunnioittaa luontoa ja kierrättää. Niinpä yhä useammat ihmiset hyväksymään lava huonekalut luoda pieni viihtyisä kulmat ulkopuolella.

chic puisia kuormalavoja Puutarhakalusteet ja moderni

valkoinen ulkoa puukalusteet

Se torjuu myös viisautta, että puutarhakalusteet on ratkaisu vain niille, joilla on rajallinen budjetti. Puutarhakalusteet paletti esille erityisesti persoonallisuuttasi ja luovuutta.

Mikä väri puutarhakalusteet lavan puuta?

taulukko puutarhakalusteet alue

Siksi nyt on tuhat ja yksi ideoita luomiseen puutarhakalusteet lavan. Hyvä ratkaisu on epäsymmetrinen taulukko valkoinen väri paletti, joka parantaa houkutteleva vihreä kasvi (edellä, luominen Matt Troy).

Sohvat kuormalavojen ja tyynyt

sohva kansi koristelu kuormalavoja

Niille, jotka rakastavat ajatusta, löytää ehdotuksia ymmärtää kuormalava puutarhakalusteet valkoinen tai musta meidän galleria. Jos haluat ulkokalusteet enemmän värejä, voit aina valita tehdä taulukko tai sohva lavan valkoinen tai musta.

Sohva paletin puutarhakalusteet kuormalavojen

terassi puinen sohvat

Voit lisätä sisustustarvikkeet halutulla tavalla. Tämä ratkaisu on erittäin onnistunut, sillä voitte nähdä kuvia alla. Toinen mahdollisuus on maalata puutarhakalusteet lavan eri värejä antaa sille boho tyylikäs ilme.

Miten luoda ystävällinen kulmat sohvat lavan

terassi ja puutarha sisustus puukalusteet

Se sopii puutarha ja me rakastamme sen ystävällinen ulkonäkö meidän terasseilla! Jos haluat antaa vuosikerta ilmeen puutarhassa tai terassilla, voit tehdä hyvin, jossa on sohva lavan. Jätä se luonnollista väripalettia ja koristele muutama tyynyt neutraaleilla sävyillä.

Ideoita tehdä tuoli tai sohva vuosikerta katsoa paletti

messut Puutarhatuolit puuta sohvaNiille, jotka nauttivat hyvästä aikaa auringossa, tässä on toinen ehdotus: voit muotoilla tyypin sohvat puutarha sänky, kuormalavoja, voit koristella useita tyynyjä tai jopa patja.

Ideoita tehdä sohvapöydät vaihtelevat

lava puutarhakalusteet puutarhakalusteita sisustus

Kirkkaassa tai neutraaleja värejä, huonekalut avulla voit luoda käyttäjäystävällinen ulkopuolella viettää iltapäivällä tai illalla ystävien kanssa.

Ideoita puutarhakalusteet lava: luoda ystävällinen tilaa viettää aikaa ystävien kanssa

Deco salongit puutarhaterassille

Ja tässä vihje pieneen tilaan ja terassit: Asenna pyörät pöydälle tai sohva lavan. Voisit siirtää huonekaluja paletti kun haluat!

Mikä Huonekalunvalmistus puutarhakalusteiden lavan puuta

puutarhakalusteet lava miten

Kun nämä selitykset mahdollisuuksista luoda puutarhakalusteet kuormalava puu, nyt nähdä mitä huonekaluja säätää onnistuneen kehittämisen tällaista vyöhykettä. Seuraavassa osassa käsittelemme Suosittuja Huonekalut Kunnosta terassi ja puutarha.

Ajatuksemme tehdä puinen sohva ulkoiluun

terassikalusteet ideoiden

Aloitetaan sohvalla. olennaista huonekalut puutarhakalusteet lava, sohva on usein keskellä rentouttava ulkotila.

Suuri puutarha sohva lavan puuta

Retro kalusteet kalusteet ulkopuolella ideoita

Mitä toteutumista tämäntyyppisten huonekalut, sinulla on hyvin monia vaihtoehtoja. Itse asiassa lavat mahdollistavat valmistuksen erilaisia ​​korkea sohvat, muoto ja monipuolinen suunnittelu.

Ideoita puutarhakalusteet kalustesarja: kulmikas sohva

Huonekalut puutarhaterassi sohva ideoita

Korkeutta on sohva riippuu pääasiassa määrästä lavojen että haluat rakentaa kantamaan huonekaluja istuin. Yleensä kuormalava sohva on valmistettu yhdestä, kahdesta tai kolmesta kaksi lavaa päällekkäin toisiaan.

Yksityiskohta puinen sohva ja tyynyt

puutarhakalusteet lava sohvatEnsimmäisessä tapauksessa, alaosa lavan käytetään huonekalujen jalat. Muissa tapauksissa, voi kiertää kuormalava toimii kaapin pohja ylösalaisin. Tämä pikku temppu voitaisiin edistää vahvuus sohvalla.

Suuret lavat puutarhakalusteet puu maalattu mustaksi

puu kuormalavojen puutarhakalusteet suunnittelusta lava musta maali

Suosittelemme soveltaa tässä tapaa, jos haluat luoda pitkän sohvalla kolmesta tai neljästä kuormalavoja vierekkäin toistensa kanssa.

Muokkaa sohva DIY deco terassi

puutarhakalusteet kuormalava sohva ovelle kasvi

Tämä yksinkertainen ja helppo lähestymistapaa meneillään useita muutoksia. Ne, jotka ovat enemmän lahjakkaita korjaustöissä voi siten päättää tarkentaa suunnitteluun niiden sohvalla DIY deco terassi. Sen jälkeen he voivat halutessaan perua lavat kerätään käytettäväksi perusmateriaalina, niin siellä lisäämällä koskettaa heidän valintansa.

Puutarhakalusteet paletti: koriste ideoita musta ja beige

lava huonekalut puutarhakalusteet

Esimerkiksi ne voivat lisätä ylimääräistä tukea selän takana sohvalla, joka toimii myös huonekaluja jalkaa. Muuten on myös mahdollisuus käyttää lankkuja rivien vaakasuoraan luoda hyvän pohjan istuin sohva. Kumpikin niistä on havainnollistettu kuvan mukaisesti.

Deco ajatus lavat puutarhakalusteet

ulkokalusteet puu aurinkotuolitMitä tulee puutarha huone huonekalut takaisin itse, vaihtoehdot ovat myös hyvin rikas. Mahdollisuus yksinkertaisin ja mukavin olisi kysyä kuormalava pystysuunnassa istuimen takana sohva.

puutarha väripaletin

Huonekalut ulkoterassilla koristeluunMutta voit myös yllä olevien ohjeiden mukaan: purkaa lavat ja antaa kansio mukautetun näyttää. Puhumattakaan siitä, että saatat olla seinään tai kannella kaide tiedostona!

Tekee hänen puutarhaloungessa sohva lavan tehdä itsestäsi mukavampaa

ulkoaula huonekaluissa kuormalavoja

Nähdään puutarhakalusteet huonekaluja lavan puuta mukavampaa mukauttaa sohva muotoon ulkotilaa. Mahtuu enemmän ihmisiä, harkitse kulmasohva.

Puinen sohva pyörillä

sohva valikoima-of-puu-lounge puutarha-ulkona

Tai, helpottamaan liikkuvat huonekalut asentamalla rullat yli jaloillaan. Et siis voi siirtää sohvan perusteella, miten haluat järjestää terassille. Tämä temppu voi myös puhdistaa kannelle helpommin.

Esimerkki Deco penkki tai puutavaran sohva tyynyt

Deco huonekalut terassi kuormalava

Lavat brutto ja melko karkea aines. Kaunistella sitä tyynyt!

Puutarhakalusteet lava: vuosikerta katsoa

terassi vuosikerta sisustus ideoita

Aseta ne istuimen sohva entistä tyylikäs ja nautittavaa ilmapiiri. Riippuen valitusta mallista sohva, voit myös käyttää niitä mukava kansioihin.

Puutarhakalusteet lava: tyylikäs katsomaan altaan

sohva huonekalut paletti valkoista puutarha

Opetusvideota tehdä sohvan puutarhakalusteet puulava

Haluatko päästä näin sohva oman puutarhakalusteet lava? Anna itsellesi muutama minuutti katsella opetusohjelma ylös! Se näyttää, miten tehdä askel askeleelta onnistuneen toteuttamisen tällaista DIY huonekaluja.

Making tuolit ja istuimia varten puutarhakalusteet lavan puuta

Puutarhakalusteet puu tuolit

Tämän lisäksi yksinkertainen ja käytännöllinen huonekaluja, on olemassa myös paljon istuinvaihtoehtoja ja lisäpaikkaa korjailla.

Huonekalut ja sisustus paletti tyynyt

pöytä kuormalava puu puutarhatuolit

Jotkut ovat helppo tehdä. Riittää yhdistää kahta kuormalavaa toimii istuimen ja muut hallituksen kansioon. Toiset vaativat enemmän edistysaskeleet DIY taitoja. Ne, jotka haluaisivat saavuttaa kehittää tuoleja ja täytyy purkaa lavoja käyttää yksittäisten laudat.

Puutarhakalusteet lava: ajatus luoda pieni pöytä ja tuolit terassi

tuolit ulkokäyttöön koristeluun kuormalava

Tuloksena kaikki nämä ponnistelut? Kiinteät tuolit mukavat istuimet ja jopa käsinojat! Vaikuttavaa, eikö?

Deco ajatus puutarhakalusteet puulava

Deco terassipuutarha sohvat kuormalavojen

Joten ajatus DIY huonekaluja lava puutarhakalusteet välttämättä kokeilla jos sinulla on puuta suuria määriä. Etsi malli ja aloita uudelleen!

Puiset tuolit ja mela

Deco tuolit puinen terasseja

Making puiset puutarhakalusteet penkkejä sen DIY ulkotilojen somistamiseen

malli-huonekalut kuormalavojen lounge puutarha-a-do

Sohvat ja nojatuolit ovat houkutteleva vaihtoehto kulmat ulkona rentoutumista. Mutta on myös toinen hallintaratkaisu lavan puutarhassa. Nämä ovat puiset penkit.

Puinen pöytä ja penkit terassi

penkki kantaman-of-puu-ulkoterassi koristelu

Puiset penkit ovat tyypillisesti istuin pitkä jalat. Ne on helpompi tehdä kuin tuolit ja tuolit, varsinkin koska sinulla on kyky toteuttaa kuormalavoja ja ottamaan ne projektiin ilman nauloja pois.

DIY suorakulmainen penkit ja puinen pöytä

huoneet puun puutarha ideoita

Kuten muutkin Deco DIY paikkaa, lava penkit voi vaihdella korkeutta. Se riippuu suunnitteluun pidätte ja Salon ulkoasua haluat.

Ajatus pad DIY puukalusteet

tuoli-puu-lavojenvarastointitila terassi koristeluun

Voit vapaasti muokata penkit palettia maalilla väri, tyynyt ja jopa säilytystilaa ulkotilaa!

DIY taulukko pic nic Deck

table-piknik-puu DIY idea-lounge puutarha

Koska niiden muoto, penkit ovat edullinen vaihtoehto, kun on kyse rakentamisen lavan puutarhakalusteet, joka on osa nurkassa ulkopuolella ruokailu.

Picnic pöytä ja penkit kuormalavoja

taulukko-piknik-kuormalava-puu-a-valmistus

Puhuminen ruokailunurkkaus lavoja, huomaa, että tämä materiaali käytetään myös tehdä picnic pöytä ja penkit, jotka täydentävät sitä. Pienikokoinen on mainio kehittämiseen pieni ulkoterassi.

Halpa huonekalut puinen kansi

ulkopuolella asuvat lava-table-penkki-piknik

Tämä johtuu siitä, että pankit ovat usein kiinnitetty tukeen taulukon, jotta voidaan vapauttaa tilaa nurkan takana aterian.

Luo ulosteet muuntaa nurkkaan aterian tai lounge puutarha ulkona alue

huonekalu lounge puutarha-puu-kuormalavojen-idee

Puisia kuormalavoja on melko tilaa vieviä näköisiä. Tästä syystä monet ihmiset ajattelevat, että huonekalut, jotka on tehty on raskasta ja vievät paljon tilaa niiden terassilla. Mutta tämä ajatus ei ole aina täysin paikkaansa.

DIY puinen verhoiltu baarijakkara

Jakkara baari ulkopuolella kuormalava-of-puu-moderni

Itse asiassa, tämän materiaalin kierrätys veneet voidaan käyttää tuotanto pienten huonekaluja, kuten ulosteet.

DIY baari kuormalavoja ja maali ajatus

baari kuormalavojen de-malli puu uloste

Päätä kokoa ulkona uloste tehdä itse perustuu tilaa olet. Kuvitella ne voivat laittaa ne muiden huonekalujen tarvittaessa.

Istuin ja pöytä

puulavalla ajatus DIY maisemointi tyynyt

Tai antaa heille monipuolinen rooli. Yllä olevassa kuvassa, esimerkki huonekalun suunniteltu koriste-esineitä, jakkara mutta myös pieni puinen pöytä!

Den terassi DIY versio

sohva lounge puutarha-puu-kuormalavojen-DIY

Joka tapauksessa ajatella tapoja tehdä ulkokalusteet Ulkokalusteille vielä mukavampaa alue. Ja hanki itsellesi untuvainen tyynyt riittävä määrä!

Puinen pöytä, olennainen kalusteita puutarhakalusteet koriste ekologinen alue

nojatuolit sohvat puiset puutarhakalusteet

Pöydän puulavalla on olennainen huonekalu jokainen elävä ulkona puutarhassa. Majoitettu usein keskellä tilaa, se on saatavilla vaihtoehtoisia ruokapöytä tai sohvapöytä liittyä paremmin suunnittelu teidän kuormalavojen huonekaluja.

Puutarhakalusteet viihtyisä puinen kuormalava

tehdä puukalusteet rivitalo puutarhat

Periaatteessa tämä laite on melko helppo tehdä ja ei vaadi paljon vaivaa. Perusmalli voi koostua yksinkertaisesti yksi tai kaksi lavat sijoitettu keskelle istua ulkona.

Ajatus DIY huonekaluja puutarhakalusteet kuormalavojen

huonekalut palettipöydät puutarha

huonekalujen malleja DIY kuormalavoja puutarhakalusteetkoristeluun terassi puutarhakalusteetJäljitellä tätä mallia, sinun ei edes tarvitse jalkoja. Kuormalava tuki on hieno täyttää tämän tehtävän!

Jalostus suunnittelu sen sohvapöytä puisia kuormalavoja

table-low-to-tee-se-itse kuormalavojen varastoiva deco ulkopuolella

Vaikka mikään ei velvoita sinua asettamaan kaikki lavat toimii sohvapöytä, sinun täytyy tehdä, jos haluatte vakaampi ja käytännölliset kalusteet.

Ideoita puutarhakalusteet kuormalavojen ja sohvapöytä

Huonekalut ajatus palettipöydät puutarhakalusteet

Näin voit tarkentaa muoto teidän huonekalut ja antaa hänelle joitakin lisäominaisuuksia.

Pöytä pyörillä

pöytä pyörillä puulavalla tehtaan tuoli DIY idea

Kasaamalla kaksi lavat todistaa siis optimaalinen vaihtoehto niille, jotka haaveilevat sohvapöytä pieni varasto.

Outdoor puukalusteet

ulkona puun tuolit koristeluunKoska, kuten arvata, välinen tila levyn ja taulukko tukea voidaan käyttää varastointiin pieniä esineitä.

ulkotilojen puukalusteet

do sohva alueen alhaalla puupöytien

Ajatus ulkona puukalusteet ja DIY sisustus

pöydät puutarhakalusteet alue

Lisäksi sohvapöytä tehdä itse on loppuun niin pyörillä tai lasia. Ensimmäinen vaihtoehto helpottaa sen liikettä kun taas toinen tekee siitä vieläkin chic huonekaluja.

DIY sohvapöytä ja lasia

puutarhakalusteet kuormalava puu pöytä-low-hylly lasi

Tietenkin, olet vapaa inspiroi näitä ajatuksia ja antaa heille omaa tulkintaa. Ja voit jopa hakea kaikkia vaihtoehtoja olemme luetellut: maalaus, lisäämällä pyörät ja lasia!

Pöytä puinen kaapit

puutarhakalusteet kuormalava-puu-low-valko-pöydän

Lyhyesti, ennen ryhtymistä pöydälle DIY projekti puutarhakalusteet, tutkia hyvin kuvia meidän galleria. Ne osoittavat useita vaihtoehtoja tällaisen esineen ja auttaa määrittämään, mitä ominaisuuksia säätää ulkotilaa!

DIY puu ulkona puutarhakalusteet

table-low-range-of-puinen-pyörillä terassi

Sohvapöytä puusta lavoja tulee ulkoinen osa koristeluun

table lounge puutarha-puu-a-tee-se-itse

Sohvapöytä on yksinkertainen huonekalu ymmärtää, että hän on innoittanut monia tulkintoja yksinkertaisesti ylimääräisiä koristeita varten elävä puutarha.

Melko ideoita lava puutarhakalusteet pöytä ja pieni puutarha vuode

sänky palettipöydät puutarha

Siten tällainen huonekaluja voi tulla tukea viherkasvit tai pieni varastointi tyynyt ja peitteet.

Tiedot sohvapöydät vaihtelevat mustavalkoinen

ulkokalusteet lava ideoita

Järjestelyt tämänkaltaiset räätälöitävä tyyli valittu koko ulkoalue. Maalaismainen sisustus, valitaanko tavallinen puukalusteet. Kääntäen temaattisen vintage näyttää, valitse väri deco.

Luovempaan palettipöydän vaihtoehtoja

kaappi-ulko-lavan sohva-d-kulma

Tärkein etu ajatus oman puutarhakalusteet on, että voit kuvitella huonekaluja, jotka tarpeitamme. Taulukoissa Tässä osassa on täydellinen esimerkki tästä etua.

Idea ulkona sohvapöytä lavan

huonekalut puutarha pöydät kuormalavoja

Yllä olevassa kuvassa antaa käsityksen, joka valittaa yourselfers joka toivotti uuden jäsenen heidän perheensä. Viettää enemmän aikaa ulkona lastensa kanssa, he voivat nyt ripustaa riippumatto alla heidän pöytään!

Taulukko Idea paletti avotakka

puutarhakalusteet palettipöydän hiilipannu-home

Fancy ulkotakka patiolla? Tee DIY pöydän hiilipannu ja puun varastoinnin herättävä mallin kuvaa edellä!

Puinen sohvapöytä malli itselle

Huonekalujen kuormalava-puun lounge puutarha-table-of-extra

Sinun ei välttämättä tarvitse puutarha valmistettu kokonaan lavaa. Silti pieni sohvapöytä koskaan sattuu!

Taulukko Alkuperäinen suunnittelu puinen palettipuutarha pöytä puulava DIY idea

Opetusvideota tehdä DIY sohvapöytä kuormalavoja

Ajatus tällaisesta kaappi vedonneet teihin? Tällöin sinun tarvitsee vain etsiä opetusohjelma videon nähdä kaikkia yksityiskohtia tällaisen DIY projekti!

puinen ruokapöytä ja ajatus DIY Deco terassi

puutarhakalusteet kuormalava puu ruokailuryhmä pöydän maalainen

Olemme puhuneet paljon kahvipöytään mutta muista, että lavat ovat myös erittäin käytännöllinen vaihtoehto saavuttamiseksi ruokapöytä nurkkaan cookouts. Jälleen voit valita malleja. Yksi mahdollisuus on käyttää jalkojen vanhan pöydän ja lisää DIY asetettu. Toinen ajatus olisi aloittaa tyhjästä ja saavuttaa kaikki huonekalut itse.

Luo den huonekaluja tehdä itse

huonekalut-olohuone-in-puutarha-lavan-a-valmistus-se-itse

Luo rentoutumisnurkkaus puutarhassa kalustesarja? Se on täysin mahdollista.

DIY kansituoli Deck

tuoli pitkä kuormalava-puu-to-tee-se-itse

Sillä, kyllä, voit tehdä mitä tahansa huonekaluja tästä materiaalista, jopa muutaman nojatuolia aurinkoa!

Swing lavat tehdä itse

puutarhakalusteet kuormalava swing-a-tee-se-itse-idee

Ja iltapäivisin ja hiljainen iltaisin sunnuntaina nauttia keinu boheemi chic!

BED keskeytetty itselle ulkopuolelle

puutarhakalusteet kuormalava make-a-swing-vuode keskeytetty

Ripusta se naru olohuoneessa tai alle kruunu puu. Lapset rakastavat sitä! Ja aikuiset rakastavat ajatus tässä kulmassa, jossa hän voi lukea tai istua kaverin kanssa puhua tuntikausia.

Tiesitkö, että voit käyttää lavojen valmistukseen lattia tai tuulta näkymä terassille?

make-a-tuoli pitkä lava-deco terassi-terasseille

Patio tarvitsee makeover ja mietitte, millaista pinnoitteen täydentää paremmin huonekaluja puusta lavoja? Löytää vastauksen alla!

Kestävä puu lankkuja ja halpa luonnollisen terasseille

terassi kuormalava-of-puu-terasseille-idee

Et ehkä tiedä tätä, mutta halpa ja kierrätys materiaalia 'voidaan käyttää myös valmistettaessa lattiapäällysteen ulkoterassi. Levyt kestävät ja kestävät puulaudoituksella tullut ihanteellinen ulkotilaa!

Terasseille puu kannella pinnoite tehdä itse

pinnoite terassi-terasseille puulavoja

On kulunut ilme harmahtava tai kunnostettu ja varustettu suojakerroksella, nämä levyt tarjoavat halpa tapa peittää terassille nauttien aito ilme sen maaperään.

lattia idea kuormalavojen kappaletta rivitalo

pinnoite kerroksen terassilla-puu-a-tee-se-itse

Mutta ei siinä kaikki. Miksi tyytyä yksinkertainen terasseille kun voit tehdä lattia todella merkittävä lavoja? Esimerkiksi voidaan käyttää pieniä puun jäljentää parketti vaikutus ulkopuolella. Tai pelata kiviä, lautojen pyytämään entistä paremman päällysteen!

Mekko allas ulkona puulattia farbiquer

puutarhakalusteet kuormalava Ulkoasuja-allas ulkona puu

Ja sitten meillä on projekti Jännitystä tinkerers: iho maanpäälliset altaan ... Boards kierrätys', tietenkin! Mallissa on kuvassa kertoo kaiken. Toteuttaa tällainen hanke, sinun olisi paljon paletteja. Tarkka määrä riippuu koosta allas, askeleen päässä terassi, joka ympäröi ja muita elementtejä (vaiheita, koristeet, kiinnikkeet ...). Tiedoksi, tiedämme, että keskikokoinen uima-allas ja neliön voidaan pukeutunut peräti 40 lavaa.

Suojaa puutarhakalusteet lava uteliailta katseilta

puutarhakalusteet kuormalava puu aita-exterieur-jardiniere

Lankut puun kestävä ja helppo löytää myös toimia aidat puiset puutarhakalusteet. Mukava vaihtoehto kannella, joka on lähellä kadun tai näkymät puutarhaan naapurin!

Tee puinen terassi näkymät tuulta

puutarhakalusteet puulavalla tuuli-view-malli-RECUP

Määritellä paremmin ulkotilaa tai laittaa pois näkyvistä, aloitimme valmistuksen luonnollinen tuulta näkymä puinen lautoja. Sen muotoilu on valita toiveidenne mukaan. Valita diskreetti versio (kuten tuuli malli näkymä kuvan alareunassa) tai jätä välit lautojen Hangon takana (kuten yllä olevassa kuvassa).

puiset puutarhakalusteet aita malli itselle

aita-puutarha-puu-ei-rakas deco lavat

Lisäksi tällainen näkemys ja tuulta päättäminen upeasti puulattia. Tämä todistaa jälleen kykyä puisia lautoja kierrätys veneet osallistua kaikkiin osiin DIY sisustus!

Koristaa ulkopuolella puun sivuraide tai luonnollinen pergola

aita puutarha-kuormalava-puu-Deco-DIY

Aidat ja näkemykset tuulet tämänkaltaiset kantaa myös pelkkä koriste-toiminto. Jos pidät ulkonäköä puuta, miksei pukeutua seinään ympärille lavoja puutarhakalusteet? Saat enemmän zen ilmapiiri ja aito, harkittava muita luonnon elementtejä, jotka voidaan liittää puutavaran. Kivi, kasvit ja vesiputouksia ovat erittäin hyviä vaihtoehtoja!

Miten tehdä puinen pergola terassi

alue-of-puinen-koriste-terassi-pergola-on-miten-se-itse

Sopivat puutarhaan tai varjoisa terassi ympäri vuoden, jotta kuormalava pergola! Lisäksi puun kappaleita kierrätys', myös suunnitella kiinteitä kantajia muodossa kantavien palkkien. Kuumin päivinä, harkitse roikkuu teltta verhot ja valo vaaleat kangasta. Hyödyt vieläkin tehokkaampi suoja!

Mitä paletti? Ideoita ja huonekalujen seuraksi puiset puutarhakalusteet

lounge puutarha-kuormalava-puu sohva pyöreän pöydän

Tutkittuaan useita vaihtoehtoja luoda puun korjaustöissä deco puutarha ja terassi, nyt nähdä, mitä muita huonekaluja ja tarvikkeet kaunistaa saavuttamiseksi ulkoa ja tehdä siitä entistäkin viihtyisämmän.

Koristeluun puutarha tai terassi: sohva tyynyt ja lavan sohvapöytä

nojatuoli puutarha sohvat kuormalavoja

Pieni tai suuri, ulkoterassi vielä vihreitä avaimia. Sijaan ostaa ruukkuja ja eri medioiden oman avomaankasvit, järjestää vihreä kulmaan lavaa.

Koristelu puutarhakalusteet tehdä itsensä kanssa kylvökone lavan

huonekalut lava-puutarhanhoito-vertical-ulkoinen deco

Ruukkuja DIY vapautuminen on esitetty vaakasuoraan tai pystysuoraan variantti. Entinen soveltuvat puutarhoihin ja isompaa terassia. Jotkut jopa ovat samanlaisia ​​"sänkyä" soveltuu rakentamiseen korotettu kasvimaa.

pystysuora kylvökone ja puutavaran kuormalavojen kalusteet terassi

Jardiniere kuormalava-puu-sisustus-parveke terassi

Vertikaalinen puinen ruukkuja puolestaan ​​ovat erinomainen ratkaisu pieniin tiloihin. Voimme luoda maahan tai ripustaa seinälle, alueesta riippuen että haluamme keskittyä niihin.

vihreä seinä käsite puinen ovi kasvien

idee deco terassi-on-miten-se-itse-lavat

Nämä pienet sisustustarvikkeet helppo tehdä helpompi luoda viheralue ulkopuolella kaikenkokoisia. Jotkut käyttävät niitä sinnittelyä mini ruukkuja ja kukkaruukkuja.

Planter keskeytetty pystypuutarhalla kuormalavoja

Jardiniere-kuormalavojen koristelu-lounge puutarha-ulkona

Toiset haluavat luoda pieniä vuoteet heidän kasvit sisällä sama paletti. Tämä vaihtoehto näkymätön säiliöihin antaa luonnollisemman ulkonäön ulkotilaan.

DIY sisustus paletti succulents

koriste-puutarha-puu-objekti-image-RECUP

Olet jälkeen suuri DIY projekti ja huomaat, että on vielä puukappaleet ei käytetä? Joten, sinulla on varaa pieneen vihreä seinä tehdä muutaman palan puuta ja mehikasveja, mehevä tai epifyyttejä.

Tee itsellesi kasvis puinen pöytä

make-a-puutarha-vertical-ulkoinen-lavat

Helppo asentaa, nämä kolmenlaisia ​​kasveja auttaa kaunistaa ulkoa ilman suurempia ponnistuksia. Ja tulos on todella merkittävä!

Making vaakasuora kylvökone kuormalavoja

Jardiniere kuormalava-Puukoristelu lounge puutarha

Horisontaalisen ruukkuja on jalka on toinen projekti ajatus nopea ja helppo DIY saavuttaa. Täytä muutamia laatikoita sellaista kukkia ja laita ne ympäri olohuoneessa tai nurkassa Maastoruokailu!

Jotkin hankkeet käsitöitä ja luomuksia puusomistus

Deco-seinä-puu terassi-DIY-table-lavat

Making puutarhakalusteet kuormalava on hyvä, mutta tehdä omia koriste-esineitä on vielä parempi! Seinäkartat, peilit, kynttilänjalkoja, pieniä kohteita asennetaan sohvapöytä ... Tässä muutamia esimerkkejä lisävarusteista, että jokainen voi tehdä itse ekologinen ja luova sisustus.

DIY puinen seinä koristeita ulkona

pöytä deco-seinä terassi-lavan-puu-teema-Marine

Tee kaavio seinäsomisteiden kuormalavojen on paljon helpompaa kuin miltä se näyttää. Jotta tällainen hanke, suunnitelma kolmen tai neljän puulevyjen tulisi asettaa yhdessä. Liima on mahdollisuus tässä vaiheessa. Mutta suosimme vahvempi vaihtoehtoja, kuten kaksi pientä palaa puuta saada taakse levyt ja käyttää tukia, joiden kehitykseen tulemme naulaamalla levyt. Kun tuki teki jopa voit koristella pöydän kuin haluat. Käytä maali vaihtaa väriä levyjen, lisää mielenkiintoisia saapumisen tai liitä köyden elementtejä, esimerkiksi.

peilin kehys tehdä itse palasiksi kuormalavoja

että-miten-to-lavan puun runko peili deco puutarha

Kuvittele alkuperäisen seinäsomisteiden peilit ulkopuolelle! Kiiltävä pinta peilien parantaa kirkkautta patio. Jotta tällainen kohde seinäsomisteiden kotona, se riittäisi löytää vanhat peilit ja muuta sen asetusta. Vaihda se muutaman palan puuta hallussa metallisia elementtejä liimattu tukea he jakaa itse peilin.

DIY ulkona sisustus puun liitutaulumaalilla

Huonekalujen kuormalava-puu-table-musta-liuskekivi deco ulkopuolella

Jos haluat lisätä uuden lisälaitteen ulkotila, mutta sinulla ei ole aikaa luoda maalauksen tai peilin kehys, aloita paljon yksinkertaisemmin vaihtoehto. Se koostuu ottaen paletin ennallaan ja soveltaa maalikerros hänen liuskekiveä levyt. Kun maali kuivuu, voit vapaasti kirjoittaa erilaisia ​​viestejä hätävara taululle!

Pienet orgaaniset tarvikkeet DIY deco puutarhaan tai terassille

DIY-hylly-seinä kuormalava-of-puu-kynttilät

Kukapa ei rakastaisi kynttilöitä? Symbolinen monipuolinen valaistus lähde ja miellyttävä ilmapiiri, kynttilät ovat pakollinen osa kesän deco. Siksi ehdotamme rakentaa pienen seinähylly tallentaa kynttilöitä. Asenna se lähellä rentouttava alue katsomaan illalla.

Linnunpönttö päätöksenteossa puinen
puutarhakalusteet kuormalava house-a-lintu-a-tee-se-itse

Tee talon tai lintu syöttölaite on kaunis tapa kutsua luonnosta sen ulkoa. Tämä on melko yksinkertainen projekti tehdä lavoilla tai muun tyyppinen puisia lautoja. Saat malleja Tällainen rakenne, ota erikoisia aiheesta mietinnön!

lava hylly idea nurkkaan Maastoruokailu

DIY-deco terassi-idee-hylly kuormalavan puuhun

Kierrätys veneet ja luonnollinen materiaali toimisi myös saavuttaa DIY puinen tarjotin. Samankaltaisessa muodossa kuin sisustus maalauksia edellä nähtiin, se myös lainaa valmistusvaiheet. Alkaa vaakasuorassa kokoamiseen kolme tai neljä levyt voidaan kiinnittää yhteen käyttämällä puuta asetetaan pystysuoraan. Kun valmis kehittäminen median, jatka vaiheeseen hauskaa: Peitelevyn koristelu!

Luo käytännöt lavat sen ulkokalusteet

huonekaluja terassi-parveke-a-kuormalavojen valmistus

Saat terassi, parveke tai hyvin järjestetty puutarha, harkitse kaapit käytäntöjä. Jos sinulla on pieni ulkopuolella, paras ratkaisu olisi sisällyttää tällainen huonekalut nojaten seinään. Ole valpas ja käyttää seinään kysymykseen takaosassa kaappiin. Se on tapa säästää tilaa, lopeta projektin nopeammin ja säästää materiaaleja!

Varastointi ulkopuolelle halvat: laatikkokuormalavat

DIY-deco-ulkoterassi-storage-box lavan

Vaihtoehtoisesti suuret parvekkeet ja terassit, voi helposti kuvitella boot. Käytä monipuolisia varastoalue (varten heittoja ja tyynyt, lelut, puutarhatyökaluja, esineet ...), tämä pieni huonekalu asennetaan helposti nurkassa ulkona oleskelutilassa.

pyörävarasto puiset puutarhakalusteet tehdä itse

Varastointi-velo-ulkopuolella-kuormalava-puu-idee

Myös ajatella muita nerokkaita keksintöjä, jonka avulla voit antaa patio siistimmän näköisiä. Esimerkiksi ulkona pyörä varastointi on hyvä tapa pitää hänen polkupyörän pois sateen ja on entistä hallitumpi terassi.

Miten tehdä ulkona puu suihku

suihku ulkona-kuormalava puu ajatus-toimisto automaatio terassi

Näiden lisäksi huonekaluja, jotka täyttävät tarpeet varsin käytännöllinen, on myös nerokas keksintöjen tarkoituksena on tuoda meidät onnellisiksi. Tämä pätee ulkona suihkut, jotka viilentävät kesällä ja edistävät hyvinvointiamme. Nykyään kuka tahansa puutarha voi hyötyä tällaisesta suihku. Tarvitsemme kolme tai neljä lavat (varten lattia ja seinän), pääsy putkenosat ja klassiset elementit.

Tee kalusteet kesäkeittiö terassilla

keittiö-ja-olleet-a-tee-se-itse-huonekalujen puun

Jos sinulla on vähän enemmän tilaa ulkopuolella, miksei järjestää kesäkeittiö siellä? Tämä on hyvä idea niille, jotka nauttivat viihdyttävä ystävien ja ystäville gastronomian.

Kalusteet ulkokeittiö ja patio varastointi idea

että-miten-to-kuormalava-of-puu-varasto terassi-idee

Tietenkin voit ostaa huonekaluja tässä kulmassa patio. Mutta jos vielä kuormalavoja miksi ei tehdä huonekalut tälle alueelle oman ulkopuolella?

Kuormalava puutarhabaarissa

bar ulkona puun-make-a-esimerkki

Ymmärrettävä baari useita lavoja pystysuorassa asennossa ja puulevy. Tai, jos tarvitset suurempaa kokonaisuutta, rakentaa, jossa on grilli ja puinen työpöytä pukeutunut!

ulkopuolella baari ajatus puiset kuormalavat

keittiö-baari-terassi päätöksenteon lavat

Pienille ulkona keittiöt, harkitse buffet vaihtoehto avoimen ja suljetun varastointi.

Buffet vintage huonekaluja tehdä itse

Buffet-vintage-koriste-keittiö-of-kesä-puu-RECUP

Ja vapaasti lisätä koristeet ja median tukena seinän teidän terassilla. Koristella ne ruukut ja lyhdyt avoimen kertaa hauskempaa!

Pieni puinen säilytyslaatikko terassi ja puutarha

lounge puutarha-ulkopuolella deco lavojenvarastointitila

Jos tarvitset enemmän tilaa, suunnitella hyllyt. Luvassa on sinun ja mausteet ja muut keittiön lisälaite että olet pitävät tarpeellisina.

Wall varastointi itselle kuormalavoja

BBQ-keittiö-ulkokäyttöön koristelu-on-miten-se-itse

Juhlia saapumista kesän kuvitella alkuperäinen jääkaappi oman virkistäviä juomia. Tätä varten saat itsellesi kylmälaukku ja pukea puu!

jääkaappi ulkopuolella verhous puu

Deco-ulkopuolella-of-lavan-puu-kalusteet-baari jääkaappi

Lopuksi, täydellinen ulkoa sisustus leikkipaikka ulkona lapsi. Selaa kuvia pohjaosan ja etsi ideoita erilaisten kalusteiden ja pelata rakenteita itseäsi!

Ideamme tehdä huonekaluja ulkoleikkipaikan kuormalavojen

make-a-alue-to-play-ulkoterassi-lavat

Nykyaikaiset leikkipaikat on suunniteltu vastaamaan muodon ja koon ulkotila he mukana. Jos sinulla on pieni terassi, voit määrittää osan omistamaan leikkinurkkaus. Jotta tämä hauskempaa ja luova ala, mukana huonekalujen ja kotitekoisia koristeet. Puisia kuormalavoja käytetään toteutumista klassisen varjossa lattia. Mutta niille, jotka haluavat hieman enemmän väriä, ne on vielä mahdollisuus kattaa maalilla. Lisäksi laudoista myös on hyötyä valmistaa mini sohva teidän pikkuinen.

ulkona leikkipaikka, jossa lava kalusteet

ala-of-pelien-lapsi-deco-huonekaluja on-miten-se-itse

Asenna Luova lapsesi leikkipaikka! Tätä vielä mennä kun DIY sisustus. Pelata pöytä ja jakkarat tai puisia jäteastioita. Tyttäresi tai poika käyttää tätä osaa ulkoavaruutta omia käsitöitä, maalata tai lukea.

leikkipuisto Deco lapsi tehdä itse

Makeover-huonekalujen maalaus lavan ajatus

Voit vapaasti koristaa tätä hauskaa nurkassa vähän maalia. Ajattele värit miellyttää vähän ja yrittää ottaa ne taustalle. Ja tässä on vielä yksi hauska idea: inspiroidu suosikki toimintaa pienten koristella pöydän ja tuolit. Se voi olla urheilua, animaatiosarja, kirja, videopeli ...

Luonnollinen pelata rakenteita ja suojattu kulmassa pelien vieressä puutarhakalusteet lava

house-kuormalava-puu-lapsi-on-miten-se-itse

Kuka sanoi ulkopuolella leikkialue puutarhassa, sanoi myös puinen pienasunto, keinut, liukumäki ... Jos olet kuin me, sinun olisi ehdottomasti antaa lapsellesi asettaa hetkiä luonnollinen ja turvallinen ilmapiiri. Tätä varten mitään parempaa kuin tehdä omat rakenteet Puisten pelien. Kuva alla esimerkki hiekkalaatikko, joka täyttää nämä vaatimukset. Raised, se suojataan eläimiä, kun lapset eivät pelaa. Ja lisäksi hänellä on kaksi penkkiä, joka mahdollistaa pienten istua mukavasti ympäri!

hiekkalaatikko suojeltu kuormalavoja

Ulkoasuja alue-of-pelien-lapsilla terassi-huonekalut-a-valmistus
Ja älä unohda, että leikkipaikat myös lisärakenteita pelejä. Ne vaihtelevat kausittain ja mukaan ajatuksia nuorten. Sen sijaan, että rahaa tällaiseen kohteita, joita ei käytetä kovin pitkä, jotta puu. limonadi seisoo, mini kesällä keittiö, nukke taloja, kulkukiskoja ... niin paljon rakenteita, jotka voivat tehdä itse ja mikä sulautuu täydellisesti kanssa puutarhakalusteet lava!

Stand Lemonade lapsi

ruoka-for-lapsi-on-miten-se-itse-ideoita


About the author

admin