puutarha

rentouttava puutarha tuoli

lepotuoli suunnittelu puutarhakeidas Kenneth cobonpue ulkokalusteet

Kevät on tullut, on aika nauttia hänen puutarha. Jos olet vielä etsimässä ulkokalusteet suunnittelun, sitten meidän upea valikoima lepotuoli puutarhassa on sinua varten!


Visuaalinen kävellä joka keskittyy parhaiten ulkoa ideoita. Meidän puhaltaa sydämen: suunnittelija Kenneth Cobonpue ja nojatuolit Dedon kudottu hartsia.

lepotuoli ulkokalusteet puutarhan suunnitteluun Kenneth cobonpue

Kenneth Cobonpue on suunnittelija ja valmistaja design-huonekalut kotoisin Cebu. Hän teki New Yorkissa teollisen muotoilun opinnot, sitten hän työskenteli Saksassa ja Italiassa. Hänen saavutuksia, hän yrittää sisällyttää paikallisia materiaaleja ja veneet tuotantoa. Hänen työnsä tunnetaan ympäri maailmaa. Hän on voittanut useita palkintoja hänen alkuperäisiä malleja. Vuosittain se yllättää uusia keksintöjä.

Puutarha Rentoudu tuoli Yoda Kenneth Cobonpue

tuoli rentouttava puutarha ergonominen Kenneth cobonpue

Suunnittelussa tämä tuolin punainen puutarhan innostui kalastajien mesh. Käytetty materiaali on akryyli ja jalat on valmistettu teräksestä. Se on todellinen pieni koteloida sopii mainiosti auringossa. Tunnet kuin pieni lintu, istuu mukavasti pesänsä.

Garden Lepotuolien Rapunzellepotuoli puutarhassa Rapunzel Kenneth Cobonpue

Tyylikäs geometrinen luonnehtivat suunnittelu tämän tuolin Adesso kokoelma. Tämä huonekalut on yleinen ja voi sopivat kaikkiin sisä- ja ulkotiloissa. Jännittävä peli värejä ja muotoja, se on orgaaninen ja yhtenäistä kokonaisuutta.

muotoilu puutarhakalusteet, adesso kokoelma, Kenneth Cobonpue muotoilu puutarhakalusteet tuoli huonekalu puutarha pöytä Kenneth cobonpue

Tämä tuolin runko tarjoaa värit ja todellisen käsitöihin kudonta. Se koostuu viidestä epäsymmetrinen silmukoita varovasti omaksua lempeinä sormet.

Puutarha nojatuoli, runko, Kenneth Coponbue

tuoli rentouttava puutarha aluskonstruktioissa Kenneth coponbue

Kevyt, mukava ja appelsiini, tämä tuoli tuo tuoretta touch ulkona. Kun istuu sisällä, tunnet rento ja kevyt. Oranssi väri kontrasti hyvin pieni musta pöytä.

Lepotuoli polyeteeni Garden

teräs ulkokalusteet suunnittelu nojatuoli musta basso polyeteeni puutarha pöytä

Tämä puutarha tuoli on osa Noodle kokoelma. Kokoelma on innoittamana kuuluisa kiinalainen nuudelit nuudelit (nuudelit ranskaksi). Välillä tuoli ja nojatuoli, tämä huonekalut on täydellinen ruokailu tai rentouttava. Nestemäisessä muodossa, tehdään pohja polyeteeniä ja terästä.

Puutarhakalusteet Noodle kokoelma

nurmikko tuoli Kenneth-cobonpue-nuudeli

Sohva, pöytä ja tuoli on Voisarvi kokoelmaSohva, pöytä ja tuoli Crescent kenneth cobonpue kokoelma Puutarha nojatuoli Bloom kokoelmamuotoilu puutarhakalusteet tuoli kangas teräs puutarha kukinta

kukka-muotoinen tontti nojatuoli täyttävät Bloom kokoelmasuunnittelu puutarha tuoli Bloom kokoelma

Sohva valkoinen puutarha

muotoilu puutarhakalusteet sohvatuoli Kenneth jakkara sohvapöytävalkoinen puutarha tuoli Sandur

suunnittelu puutarha pöytä lepotuoli puutarhassa Sandur-Kenneth

Puutarha Lepotuolien Kenneth Coponbue ulkona nojatuoli terassi ulkoasu rentoutua rentoutuminen puutarha Kenneth coponbue

Puutarha nojatuoli kudottu hartsia ja suunnittelija Kenneth Coponbuepaju puutarha tuoli koriste design kasvi Kenneth cobonpue puutarha tuoli moderni paju muotoilu Kenneth cobonpue moderni punottu hartsi tuoli rottinki puutarhasuunnittelu Kenneth cobonpue kasvava puutarhatuolit mukavuutta tyyny Garden Gatelepotuoli puutarhassa pavo real Driade patricia urquiola lepotuoli puutarhasuunnittelu Kenneth coponbue ulkomuoto tuoli mukavuus tyyny puutarha pöytä puutarha rentouttava tuoli Balou Kenneth cobonpue huonekalut tuoli nykyaikainen rentoutuminen Kenneth cobonpue sohva rentouttava puutarha suunnittelu Kenneth cobonpue gray white moderni olohuone puutarha pöytä Garden tuoli tyyny sohva moderni valkoinen puutarha pöytä jardinkenneth cobonpue valkoinen tuoli puutarhan suunnitteluun puutarha tyynyt huonekalut moderni ulkoterassi puutarha sohvapöytä suunnittelu lepotuoli puutarhan suunnitteluun nuudeli tyynyt Kenneth coponbuePuutarha nojatuoli kokoelma verhiöllä alhainen puutarha pöytä puutarhaan sohva coussinsdesign suunnittelu puutarha nojatuoli alhainen puutarha pöytä puutarhakalusteet sohvapöytä puutarha jakkara tyyny alhainen puutarha tyynyt puutarha Dedon

Sohva Dedon maisemointi paju puutarha tyynyt

ulkona sohva tyyny paju moderni design moderni maisemointipuutarhakalusteet ulkona sohva Dedon tuoli modernin puutarhan suunnitteluun ulkotarha allas puutarha ulosteestaTeak puutarhakalusteet suunnittelu Meridiani puutarha tuoli tyyny valkoinen muotoilu Meridianipuutarhakalusteet Meridiani suunnittelupöydällä puiset puutarhakalusteet sohva tuoli tuoli puiset puutarhakalusteet pöytä teak puutarha tyyny

Teak puutarhakalusteet puumuotoilu Meridiani Square

Teak puutarha tuoli mukavuutta suunnittelu puuta Meridiani


About the author

admin