puutarha

puutarhasuunnitelman Fengshui ja Zen sisustus ulkokäyttöön

sisustus kuvia Fengshui puutarhasuunnitelman

Opi perussäännöt suunniteltaessa Fengshui puutarhassa suunnitelma ja tutustu ideoita koristeluun ulkotila kotiisi Zenissä tyylillä! Feng shui on ikivanha kiinalainen taidetta, joka pyrkii luomaan harmoniaa ympäristöön vakioenergiasta (Chinese: chi tai ki) ja viisi keskeistä elementtiä kiinalaisen perinteen, maa, tuli, vesi, metalli ja puu.


Sanat Fengshui kirjaimellisesti tarkoittaa "tuuli" ja "vesi", jotka molemmat mukaan tämä perinne, ovat energialähteitä elintärkeitä chi. Tämä voi tuoda runsautta ja onnea ja sittemmin tehdä olemassaolo rauhallisin miehen ja rauhallisempi. Kun tarjoavat tilaa sääntöjen mukaan Feng Shui, pyrimme edistämään virtaus tämän elintärkeän energiaa kyseiseen tilaan, joka on hyväksi sen asukkaat.

Suunnitelman puutarha Feng Shui: periaate kiinalaisen taiteen

Fengshui ajatus deco ulkotarha

Feng shui on eräänlainen kehityksen tilaa taidetta, joka stimuloi chi energiaa tuoda enemmän harmoniaa ja hyvinvointia elämään sen asukkaat. Voit tehdä vain seurata taiteen säännöt. He jakavat tilan vyöhykkeisiin, ja näyttää miten niitä käytetään, viittaa mihin paras koristeet kullekin.

Puutarhanäkymän Fengshui ja energian virtausta

amenager Deco zen puutarha

Päätavoitteena Fengshui puutarhassa ulkoasu on sama kuin muihin tiloihin. Tämä on kartuttaa chi energiaa puutarhassa, tekemättä tämä liikenne liian nopeasti tai päinvastoin, liian hidas. Itse asiassa huono energian virtausta voi olla haitallisia vaikutuksia matkustajista. Esimerkiksi se voisi tehdä asukkaat kodin korostettu jos energia virtaa hyvin nopeasti tai estää hyvinvoinnin kotiin, jos energia on loukussa ja pysähtynyt osa talon.

puutarhasuunnitelman Fengshui ja Zen Deco terassi

puutarhasuunnitelman ulkopuolella ba Gua Fengshui

Voit luoda puutarhasuunnitelman sääntöjen mukaan tämän taiteen, käytä Bagua (tai pakua) Feng Shui, jollainen löytyy blogissa fengshui Tao. Bagua on eräänlaisena kahdeksankulmainen kortin jakamiseksi tahansa tilaan kahdeksaan alueeseen, joista jokainen vastaa yhtä elämän alueilla, elementin ja väri. Tällä kartalla, Etelä on aina päälle ja Pohjois alas kahdeksalla aloja vastaavia tai: maine Palo (etelä), rakkaus ja suuret maa, lapset ja pieni metallinen (West), ulkona ja suuret metalliesineet uran ja vettä (Pohjois), tutkimus- ja vähän maata, terveyttä ja iso puu (Itä), rahaa ja pienpuun.

puutarhasuunnitelman Fengshui: Koristele mukaan alueille bagua

Zen puutarhat Fengshui ideoita ulkopuolella

Kiinalaisen perinteen mukaan, kahdeksan alueet liittyvät yhteen alueen elämän jokainen perheenjäsen. Heillä on fyysinen ilmaisun vastaavan osan puutarhan ja kodin. Esimerkiksi eteläosassa puutarha on maine ja julkista tunnustusta, seuraavaksi suhteita ja rakkautta ja niin edelleen osittain. Käytä bagua tunnistaa kahdeksaan eri alueilla puutarhassa.

Fengshui puutarhasuunnitelman: alueet bagua ja värit

ulkotarha koristeet kotiin feng shui

Kun on tunnistettu alueet puutarhaasi, se on nyt voit koristella kullakin sopivilla lisävarusteilla tasapainottaa ja yhdenmukaistaa elementtejä tilaa. Voit tehdä tämän, voit käyttää bagua joka kertoo värit varattu kullekin alueelle: miinukselle etelässä nousi lounaaseen, valkoisen lännen ja niin edelleen. Voit käyttää koristeita nämä värit edistää energian virtauksen rauhallinen ja luonnollinen tapa.

Kartta Fengshui puutarhassa: miten hallita eri alueilla bagua

koti ja Zen puutarha

Lisäksi on mahdollista lisätä erilaisia ​​lisävarusteita, jotka sopivat symbolinen merkitys vyöhykkeiden. Esimerkiksi, voit luoda vähän nurkassa puutarha oleskelutilassa vastaavan ulkopuolelta liittyy yhteyksiä ja ihmisten mukana teitä elämässä. Veden virtaus symboloi virtaus resursseja, pienen suihkulähteen olisi hyvä koristelua vastaavalle alueelle rahaa, kuten kuvassa yllä.

Puutarhanäkymän Fengshui: koristelu idea alueen recheche

tarvikkeet Fengshui amenager omassa puutarhassa

Zen patsas, kutsuva meditaation ja pohdintaa, olisi hyvä lisä varatun alueen tutkimusta, kuten kuvassa yllä. Ajattele pienet yksityiskohdat ja sisustaa kaikilla näillä alueilla tasapainoisesti, jotta energiaa kurssin ilman mitään estettä.

Fengshui puutarhasuunnitelman: rinnakkain harmonisesti kasvit

garden kuvat Fengshui

Jos olet päättänyt sisustaa puutarhan suunnitelman mukaisesti Feng Shui, myös muistaa, että kaikkien kahdeksan alueet vastaa yhtä luonnon elementteihin, listattu bagua. On voit auttaa näitä elementtejä rinnakkain harmonisesti omassa puutarhassa, jotta niiden vaikutukset elämän alueilla eivät kumoa toisiaan. Voit tehdä tämän, harkitse kasveja, jotka sopivat monenlaisia ​​tekijöitä puulle, joka symboloi kasvua ja muuttaa puita; palo symboloi kauneutta ja mieliala-kasveja kuten auringonkukka ja koiranputkea; maa, synonyymi vakaus ja tyyni Elämänlanka; metallin, symboloi kasvit vahvuus Cortaderia perheen ja vesi-vesi kasveja, jotka liittyvät vahvuus luonnetta. On voit löytää tapa elää rinnakkain harmonisesti näitä kasveja, kuten yllä, ajattelu siitä, minkä tyyppisiä maaperän ja valon omassa puutarhassa.

Fengshui puutarhassa suunnitelma: älä unohda edustaa veden ja tuulen

amenager puutarhaansa Fengshui

Onnistuneen Fengshui puutarhassa Zen tunnelma, älä unohda puhdistaa régulièremen ulkotilaa. Järjestys, puutarha on tärkeää, koska se mahdollistaa chi energiaa virrata vapaasti. Varmista, että jokainen kasvi ja jokainen lisävaruste on tasapainossa viisi Fengshui elementtejä. Taiteen Feng Shui voidaan soveltaa mihin tahansa puutarha, suuri tai pieni, jos seuraa suuntiin bagua ja älä unohda, että käytössä on kaksi elementtiä, Fengshui ja tuuli ja vesi, on pakollinen tähän tilaan. Vesiputouksia, lampia ja suihkulähteitä ja tuulikello symboloi miellyttävä tuulahdus auttaa edustaa molempia. Löydät lisää Fengshui puutarhassa koristelu kuvia alemmassa galleriassa:

Idea järjestää hänen puutarha taiteen Feng Shui

puutarhasuunnitelman Fengshui bagua

Suunnitelmat deco zen puutarha Fengshui

pakua Fengshui puutarhassa suunnitelma

puutarha suunnittelee kuvat Fengshui

terassi puutarha sisustus ideoita Fengshui

Valokuva Fengshui puutarhassa

puutarha maisemointi suunnitelma

puutarha sisustus feng shui ideoita

Zen puutarha sisustus suunnitelma bagua

Ulkoasuja ulkona Zen-tyyliin Fengshui puutarhassa

koriste feng shui ulkoinen puutarhat

ulkotarha sisustus kotiin altaat

Parks kuva Fengshui

Ulkoasuja ulkoa Fengshui

Deco ulkopuoli feng shui kotiin


About the author

admin