puutarha

Terassi maisemointi: luovat kodikkaan tunnelman

terassi juhla lyhdytTai miten muutamia temppuja tuo lämmin koskettaa teidän patio huonekalut, nauttia ennen ensimmäisinä päivinä keväällä, ja edelleen käyttää patio syksyllä tai talvella.Tulemme siis pidämme kaksi aluetta, joista ensimmäinen on fyysisesti tuoda lämpöä, ja toinen tulee olemaan lämmin ja miellyttävä ilme kuvioita ja tarvikkeet, joita käytetään patio huonekalut; se on enemmän koettu lämpöä psykologisella tasolla tai tasolla tuntemuksia.

Esimerkkinä lämmin patio huonekalut

Deco terassi avotulella

Tehdä vähemmän jäinen kannella, voit käyttää samaa lisävarusteita kuin käytät suojautua auringolta tai sää. Hävittää tuuli-sivukuvia, joka toimii myös tuulensuojina, yrittää tiivistämällä jotenkin on suurempia aukkoja, joiden kautta syöksyy tuuli.

tuulet-view canisse

tuulta terassi asettelunäkymä canisse

Jos olet paikassa, jossa vallitsevat tuulet puhaltavat lähes jatkuvasti, se voisi olla hyvä harkita ostamista läpinäkyvän osioita. Näitä voidaan sulkea avulla eri järjestelmien, jotka eivät jätä sijaa luonnoksia. Voit sitten päättää lisätä lisälämmitin, patio lämmitin tyyppiä tai vanha puuhella.

hyvin tiivistetty terassi

Suunnittelevat terassi tekstuurit matto tyynyt

Voimistaa lämmön kannalta tunteita, se on paljon helpompaa ja halvempaa. Sinulla on luultavasti suurin osa ainesosia tarvitset jonnekin ullakolle, joka runko tai kaappiin. Se aiotaan lisätä tekstuuri, elementtejä varustautua patio huonekalut.

lisääminen tekstuurit

Suunnittelevat terassi tekstuurit matto tyynyt

Näkökulmasta kolme huonekalut, lisätä puinen kaappi, kiva ulkonäkö, haalistua ajan. Kuten seinäkoristeen, voit ripustaa matto seinille tai neliön kangasta tai kaikentyyppisiä miellyttäväksi elementtejä, jotka suosivat lämmön tunnetta. Valikoimistamme kuvia inspiraatiota.

olennaista tyynyt cocooning

Deco terassi kangas tyynyt

tekstuurin lisäämä kivilattia

Deco kivipäällysteiset terassi

lämpimästä tunnelmasta tulipalon

Deco terassi bioetanolin takka

canisse enimmäismäärä luonnollisessa ilmakehässä

Deco terassi himmeä valaistus

Raised avotulella

Deco terassi avotulella huopia

deco terassi värikäs tyynyt

Deco lämmin puinen terassi

teltta katos patio huonekalut

pergola suunnittelu värikkäitä lyhtyjä

Suunnittelevat terassi vuota matto

Suunnittelevat terassi valaistus seppeleitä avotulella

takka tulisija terassi

avasi massiivinen tulipalo terassi


About the author

admin