puutarha

Halvat Kalusteet: ideoita, kuvia ja vinkkejä DIY

puutarhakalusteet halpa DIY ideoita

Me kaikki haluamme harkittu puutarha qu'entretenu ... Voit hyödyntää tätä, me tarvitsemme tietenkin mukava ja tyylikäs sisustus. Jolla nykyaikainen puutarhakalusteet ei välttämättä vaadi suuria investointeja.


Sen sijaan, moderni ulkopuoli on tarkoitus DIY ja edullinen hinta. oma puutarhakalusteet on valmistettu sen makuun ja tarpeisiin. Tässä julkaisussa tarjoamme sinulle 5 ideoita halpa puutarhakalusteet tehdä itse, että ei maksa sinulle mitään vieressä.

Halvat Puutarhakalusteet: DIY huonekalut ideoita

Aikaisemmassa artikkelissa näytämme neljän puutarha penkki DIY opetusohjelmia. Tänään laajennamme horisonttia ja me kertoa teille joitakin ajatuksia DIY pöytä, sohva, tuoli ja puutarha tuoli tehdä itse kierrätysmateriaalia.

halpa puutarhakalusteet DIY ajatus puun puutarha penkki renkaat

Tehdä halvalla puutarhakalusteet, voit käyttää mitä tahansa talteenottolaitteista kuormalavojen puiset kannot, renkaat, tölkit ja monet muut. Kaikki ideat ovat hyvin omaperäinen ja helppo tehdä myös aloittelijoille aloittelijoille.

Making halpa puutarhakalusteet puulavoja

Tiedät jo hyvin on vihreä tähti nyky ja ulkoa - puulava! Making halpa puutarhakalusteet puusta lavoja on hyvin yksinkertainen kuten tiedätte. Tullut erittäin trendikäs viime vuosina, se on erittäin helppo saada puisia kuormalavoja kaupungissa. Näemme vasemmalla puolella roskakorit tavarataloissa tai he voivat oppia supermarketissa vieressä ja kysy. Kuten varmasti tiedät, puulavat ovat perustana käytetään tavaroiden kuljetukseen.

tuoli puutarha-kuormalava-puu-kalusteet päätöksenteossa

Making puutarha taulukon puisia kuormalavoja, se on hyvin yksinkertainen.

Helpoin valmistaa huonekaluja lavoja on luultavasti sohvapöytä. Yksinkertaisesti ottaa kaksi puisia kuormalavoja tähän. Lopuksi, ei ole tarvetta purku- tai kiinnitys. Voit vapaasti valita säilyttää luonnollisen ilmeen puun oman pöydän tai maalata suosikki sävyjä. Jos haluat, voit myös lisätä pyörien omaan puutarhaan taulukkoon puulavoja. Tämä helpottaa sen liikkumista. Se valmistaa puutarha pöytä samalla tavalla kuin sohvapöytä! Ainoa ero on, että se on suositeltavaa hoitaa Pöydän kanssa erikoistuote suojella sitä sään ja hyönteisiä.

lounge puutarha-no-hinta-table-DIY lavan

Valmistus puuritilällä sohva

Valmistus kuormalava puutarha sohva tarvitsee joitakin perustyökaluja. Yleensä, mitat puinen kuormalava on 80-90 cm 120 cm. Jos nämä mitat ovat oikea sinulle, sinun ei tarvitse leikata. Yksinkertaisesti ottaa kolme puisia kuormalavoja vakiokoko tehdä sohva yksinkertainen puutarha backsplash. Käsinojat ovat valinnaisia. Korjata kaikki elementit tarvitset seuraavat työkalut:

  • saha
  • pora
  • ruuvi
  • vahvistamisesta kynnet
  • vasara

puutarhakalusteet halpa puisia kuormalavoja DIY ideoita

Määrä lavojen riippuu mallista sohvan haluat olla. Saat sohva, sinun on tietenkin vähintään kuusi puisia kuormalavoja. Neljä lavat muodostavat istuin ja kaksi luoda backsplash. Lopuksi, voit vain keksiä malli haluat sovittaa täydellisyyttä omaan ulkotilaa.

Jos sinulla ei ole paljon kokemusta DIY, aloittaa toteutumista yksinkertainen hankkeita, jotka vaativat vain vähän työkaluja. Vihje: aina ryhtymään toimiin olla varma, että sohva sopii teidän ulkopuolella, varsinkin jos se on pieni. Se on sääli päätyä liian suuri sohva tarpeisiisi!

halpa DIY kuormalava sohvapöytä ideoita puutarhakalusteet

Puutarha sohva puisia kuormalavoja 5 minuutissa?

Sohva näet alla on yksi helpoimmista mallien valmistukseen. Ei ole tarvetta leikkaamista tai poistamista. Se toteutettiin kolmella lavojen muodostamiseksi istuin ja lava backsplash. Todellakin, tämä pala on puutarha penkki puoliväliin ja sohva.

halpa puutarhakalusteet ajatus DIY sohva kuormalavoja

Kuten olemme jo maininneet, backsplash on vapaaehtoista. Jos etsit todella lyhyen esittelyn puutarha sohva, malli alla on sitten sinulle! Vain katsomaan valokuvan ymmärtää, miten tehdä se.

puutarhakalusteet-sohva-alue RECUP

Joitakin ideoita sunnuntaina DIY harrastajille halpa puutarhakalusteet sohva puinen sohvapöytä lava DIY

On tietenkin sohva malleja ja puutarha pöytä että y ou kysyä hieman yli 5 minuuttia. Jos haluat viettää viikonlopun puuhastelun löytää video alla ymmärtää, miten tehdä lavan puutarha tuoli:

lounge puutarha-no-hinta-alue-puustalounge puutarha-no-hinta-alue-sohva

Making puutarha huone raakaöljyn puinen kannot

Jopa helpompaa kuin olohuoneessa halpoja puutarha puisia kuormalavoja, puutarha huone Kannot! Täällä et edes tarvitse työkaluja! Raakapuun kiehtoo sen luonnollinen estetiikka. Joilla on tällaisia ​​puutarhakalusteet takaa harmonisen ulkoa ja kaikkea vihreää. Kokoa jakkara tai pöytä puinen varsi riippuu puuta olet valinnut. On suositeltavaa puhdistaa puun ennen sen väritys. Hiekka se ja laittaa tuotteen sen suojelemiseksi hyönteisiltä.

idee-huonekalu-puutarha-puu uloste

Voit vapaasti kysyä puinen kannot kuin ne ovat tai kiivetä jalka luoda sohvapöytä skandinaaviseen tyyliin. Sillä ulosteet, suosittelemme jätät niitä, koska ne ovat siellä. Voit maalata ne, jos haluat ja laittaa rullat mukavuutta.

runko-puu-RECUP-DIY-huonekalu-puutarha-table-low

Missä Kannot?

Ne ovat kaikkialla metsissä varsinkin kesällä, kun on paljon kuivaa puuta. Tätä varten tarvitaan luultavasti valtuutuksen kortille. On myös aloja, joilla et tarvitse, mutta se on suositeltavaa tarkistaa ennen kaataa puita! Ja kiinnittää huomiota, on välttämätöntä, että se olisi kuollut puu!

Jos olet poissa metsästä, niin voit ostaa verkosta tai runkopuu runkoja tai mene erikoisliike.

DIY-taulukko-kanta-puu-DIY

Mikä ihana maalaismainen pöytään! Sohvapöytä alla voi olla puutarhan taulukon tai sohvapöytä - sinä päätät. Jaloille, sinun ei tarvitse asentaa metalli jalat kaltaisia ​​kuvassa. Tee riippuen laitteista on käytössäsi: vanhoja huonekaluja, putket, suluissa. Anna mielikuvituksen puhua ja rohkeasti kokeilla. puutarha pöytä ajatus halpa olo

Lakattu puu suuri kantasohvapöytä-puu-DIY ideoita elävät halvalla puutarha

Puu kannat voivat myös muuttua ruukkuja! runko-puu-idee-DIY-kalusteet-ajatus RECUP puutarhuri halvalla

Ja myös niitä voidaan käyttää asentaa lintu syöttölaite ...taulukko-puu-DIY-runko-puu-idee-taulukko-low-RECUP

lounge puutarha-ei-rakas-lounge puutarha-DIY-runko

Making halpa puutarhakalusteet kierrätettyä metallipakkauksesta

Kuten teollisuuden tyyli? Haluat oikeudenmukainen halpa mutta hyvin omaperäinen puutarha? Puutarhakalusteet tehty vanhan metallipakkauksesta on sitten sinulle! Se on hyvin moderni ja vihreä. Online, löydämme, metallia kalusteet tölkit kierrätetään yli 300 euroa. Ja kyllä, voit tehdä kalusteiden suunnitella itse rikkomatta pankki.

sohva puutarha RECUP häkki-pyörät

Luo sohvapöytä tyhjästä rauta voi on hyvin yksinkertainen. Ensinnäkin on puhdistettava ja sen jälkeen maalata (ellet halua säilyttää sen teollinen ulkonäkö). Lopulta yksi paikka yläpuolella puulevy ja tässä on sohvapöytä on tehty! table-low-puutarha DIY-huoneen puutarha ideoita huonekalut ulkona-can-RECUPlounge puutarha-ei-rakas häkki pöydän alhaisentuoli puutarha-RECUP-ei-rakaskahvipöytäkirjoista-can-RECUP puutarha-DIYRECUP puutarha-lounge puutarha-ei-rakasidee lounge puutarha-ei-rakas-DIY

On myös mahdollista palvella sinua puista tai muoviastioita tehdä halvalla puutarhakalusteet.

lounge puutarha-kalusteet-no-hinta-DIY

idee-RECUP häkki-oli-sohva puutarha-ei-rakas-DIY

Puutarhakalusteet valmistettu vanhat renkaat

Mitä tehdä vanhan auton renkaat? Se valmistaa alkuperäinen puutarhakalusteet ja edullisesti! Renkaat ovat täydellisiä valmistaa nojatuolit, tuolit, sohva, penkki tai jopa sohvapöytä. Ne on puhdistettava ennen ja ajatella väri trendikäs puolella.

huonekalu-puutarha-DIY-renkaan valmistuksen-huonekalujen ei-rakas

Muoto renkaan ansiosta erinomaisesti kaikenlaista hauskaa luomiseen. Anna mielikuvituksen puhua ja muuttavat puutarhakalusteet renkaat joka yllättää vieraat!

idee lounge puutarha-ei-rakas-renkaiden RECUP

Jos haluat vakaan puutarha pöytä, käyttää vanhoja renkaita, jotta kävellä pöytään. Alla halpa puutarhakalusteet valmistettu kokonaan renkaita (ainoana poikkeuksena on pöytä, joka on puinen pohja). Ulosteet koostuvat kahdesta värillisiä renkaita ja rullat. lounge puutarha-ei-rakas-DIY-renkaat RECUP-rengas pöydän-DIY-puutarha-kalusteet

Renkaan tuoli-Garden-DIY-idea-huonekalujen ulkonalounge puutarha-renkaan RECUP-puutarhuri

Rengas on myös helppo valmistaa nykyaikainen puutarha ottomaanien.

Älä pidä liian teollista näkökohta renkaiden ja pidät beanbags? Se on hyvin yksinkertainen tehdä puutarhaan ottomaanien peräisin renkaan ja köysi! Tätä varten ei käynnisty puhdistus rengas ja valitse köyden ja väri. Viimeinen vaihe on kudonta. Nopea kärki mukavan ja pehmeän istuin, mennä köyden puuvillasta tai villasta. Etsi vaiheissa sen täytäntöönpanoa täällä.lounge puutarha-ei-rakas-DIY-ottomaanien-renkaiden idee

lounge puutarha-ei-rakas-DIY-lounge puutarha-ei-rakas

penkki-DIY-puu-no-hinta-idea-huonekalujen DIY


About the author

admin