puutarha

Asian vesi puutarha: kauneutta ja meditaatio

järvinäköala Japanin bonsai puutarha

Mikä tekee kaikki vetovoima Aasian vesi puutarhan, se on kristallinkirkas vesi, jonka avulla voidaan nähdä altaan pohjaan, kalasta, äyriäisistä näkyvissä, kaikki täynnä rehevän kasvillisuuden.


Johtuvat Kiinan ja Japanin vaikutusvalta, Aasian vesi puutarha on suunniteltu yksityisyyttä ja meditaatio.

Aasian veden lammella ympäröivät kalliot ja kasvit

Aasian vesi puutarha lampi kasveja kiviä ympäröi

Aasian vesi puutarha ei yleensä väistämättä suuri espace.il voidaan rakentaa jopa vaatimaton sivusto. Ennen asennusta tällainen puutarha, harkitse maahan ja tunnistaa keskeiset alueet raidat ja istutukset määritellään riippuen yksityiskohtien puutarhassa. Niistä ominaisuuksia japanilainen puutarha on sen yksinkertaisuus. Mutta Kiinan tyyli on yleensä auki ja monimutkainen. Tärkeimpien toimijoiden Aasian vettä puutarhaan ovat kivi ja vesi ovat toisiaan täydentäviä.

Tyypillinen japanilainen tyyli veden puutarha

tyypillinen japanilainen tyyli veden puutarha

Voit käyttää tyypillisiä ominaisuuksia Aasiassa, kuten bambu aidat, yhden kiven tai ryhmä tällaista edustaa perinteistä lukuja, kilpikonnia, kivi lyhtyjä, penkit ja kioskit teräväkärkiset kattoja. Sivusto tulee pakata soralla tai kivi lattialaatat, täydentää vihreä vaahto aurinkoisessa paikoissa.

Hyvin koristeellinen vettä puutarha, jossa muotoiltu silta Aasi

vesieliöille kukka puutarha silta takaisin muodossa ane

Erityyppiset pinnoitteita yhdistää toisiinsa niin, että ne näyttävät mahdollisimman luonnollisina. Maaperä kaivettu muodostettaessa "sänky" säiliö voidaan luoda keinotekoista mäet, saaret, CSS vesiputouksia. Kapeassa osat altaan täytyy laittaa silta. Kuten kaikki muut erät Aasian vettä puutarhaan.

Veden puutarha kaunis vesiputous

vesi puutarhan kaunis vesiputous

Niistä ominaisuuksia Itä perinne, polku polkuja. Niiden avulla voimme vaihdella vauhti ja suunta kävellä. Leveys polku ja polku voi muuttaa optinen illuusio lisätä tai vähentää alueen. Tärkeintä on materiaali, josta se on suunniteltu. Perinteisessä puutarhat ovat edullisia heiniä ja saniaisia. Ne ympäröivät päällystetty polkuja, täytä rinteitä ja runko rajat vesistöalueilla. On tärkeää turvata mietiskelevä koostumusten luonteen pitävät symmetrian ja säännöllisyyden, kaikki kasvit pitäisi kuulostaa luonnollisemmalta.

Zoomata punainen silta ja näkymä Aasian puutarha

zoom punainen silta Aasian puutarha

Näkymä kultakalaa veteen puutarhassa

kultakalaa vesi näkymä puutarhaan

Tarkastele nucturne vettä puutarhaan

nucturne vesi puutarha

Näkymä vihreä japanilainen puutarha

Japanin vehreässä puutarhassa näkymä

Yläkuva Aasian vesi puutarhan

Top Aasian vesi näkymä puutarhaan

Näkymä koriste vesiputous

koriste vesiputous näkymä

maalaismainen puinen japanilainen puutarha

Japanilainen puutarha puiset tukee
kaunis japanilainen puutarha näkymä kannella


About the author

admin