modus kjendiser

Kjole elegant mann, moderne og avslappet: noen ideer for ikke å gå glipp av!

skjorte jakke mann kjole

Hva formelle antrekk man velge? Du er invitert til en spesiell hendelse, og du vil ha et perfekt antrekk? Du kommet til rett sted! spesielt utvalg av noen kvelds kjole ideer mann elegant og avslappet for ikke å gå glipp av!


kjole dress mann butterfly idé

Hva er kjole ideelle mannen? En som er elegant og uformell på samme tid! Føler seg vel (og seg selv) i hans klær er avgjørende for en god kveld. I vårt utvalg av kvelden antrekk mann av ideer, vil du finne alle typer utseende: elegant, alvorlige, uformelle og inspirert av street style.

kjole idé mann utseende

kveld utseende tilfeldige menn skjorte bukser briller

Evening Wear smart mann, smart casual: hver hendelse har sin kleskode

Å velge sin mann formelle slitasje, må det først vite kleskode av hendelsen. Hver hendelse har en kleskode! Det betyr ikke nødvendigvis sette samme antrekk for en bursdagsfest og bryllup. Noen hendelser krever en dress og slips, andre - jakke og joggesko. Det avhenger av temaet for kvelden, så vel som dine egne ønsker. Flere og flere bryllup ut uvanlige og foretrekker alt å være veldig avslappet og lett. Bruder ikke lenger føler seg forpliktet til å bære en hvit kjole og hæler, menn foretrekker å bære stilige joggesko i stedet for ubehagelig sko. Vi elsker stilig sporty utseende på bildet over. Det er en perfekt illustrasjon av avholdelse av moderne mennesket avslappet kveld.

Mannen slips kjole jakkeformelle antrekk mann elegant vinter utseende

Velg din kveld antrekk man avhengig av sesong

Å ha for varmt eller for kaldt ødelegge kvelden. Å tilbringe gode tider, være komfortabel og nyte kvelden, er det viktig å velge hennes antrekk avhengig av årstid og sted. Er det en hendelse utendørs eller innendørs ? I sommer, en setter en enkel myk bomull bukse og skjorte. Sommerfuglen og slips er alltid valgfritt. Vi kan tilby en lett jakke i tilfelle. Om vinteren kan vi velge en jakke i ull og kombinere det med en liten, elegant skjerf. Jakker og gensere er ikke utelukket. Det må likevel velge dem. Genseren "bestemor" er heller en dårlig idé. Velg en genser eller en myk ull eller kasjmir cardigan.

Man-look-vinter trend-jakke-vestlook-vært-mann Straps-kveld-dress-kuponger

Denim i kjole form, er det mulig?

Vel, ja! Sann denim blir mer sporty utseende, men i kombinasjon med noen fancy kjole elementer, kan det godt være en del av den menneskelige kjole. denim jakke listen ikke er utelukket at svært kvelden. Du kan velge mellom følgende alternativer:

  • jeans og en stilig jakke (se perfekt for en våren eller sommeren kvelden)
  • bukser med denim skjorte og jakke (ideelt utseende for en høst eller vinter hendelse)
  • jeans og denim skjorte (dette kan være kanskje litt for mye denim, men hvorfor ikke?)

formelle antrekk mann denim skjorte jakke

Stropper: super stilig og perfekt for å holde avslappet kveld!

Ah, bukseseler ... de fortsatt fascinere med sin gamle sjarm. Skjorte, bukser og bukseseler - kombinasjon for en perfekt kveld kjole tilfeldig mann! Du kan velge bukseseler med eller uten grunn. Det hele avhenger av om du ønsker å fremheve eller snarere kampen til en annen del av antrekket ditt. De koster nesten ingenting og hvis du ikke er altfor "belte", stroppene er et godt alternativ. Du vil finne stilige stropper og liten pris Asos, La Redoute, River Island, Zalando, New Look, H&Mr.

Business casual mann stroppeløs aften bukser ser mannen shirt

Hvilke farger for mannen kjole?

Valget av farge avhenger av hendelsen og sted. Hvis kleskode tillater det, kan du råd til lyse og friske farger. Hvis anledningen er formell, så er det bedre å satse på de klassiske sorte, brune eller nøytrale farger. I lang tid så vi bare sjelden menn slitasje rosa eller lilla. Vel, ikke nå lenger! Dette gjør for noen år at noen herrer besluttet å innføre disse fargene i garderoben deres. Nedenfor gir vi en kjole idé (dans!) Veldig casual og chic som kombinerer rosa skjorte og lilla bukser med komfortable sko mykt skinn.

look-kuponger-man-holding-soiree-dansModern-look-of-holde-soiree-man-kuponger

Og årsakene er tillatt for mannen kjole?

Ja, selvfølgelig! Hvis du vil legge til en liten pep 'til kvelden antrekk, tør grunner! Fliser, blomster, erter ... Et element med grunner nok til å tilpasse og gjøre virkelig originalt utstyr. Du kan kombinere et helt sort antrekk med fargerike sko, for eksempel. Dette shoed en hyggelig aksent og energi utseende.

se-man-soiree-jakke-dress-elegant holdes til Soiree-man-kuponger-look-skjorte-jakke

Den semsket jakke - en god idé for mannen kjole?

Response 100% positive! Denne tidløse mote stykket er så elegant og tidløs at vi ønsker å bære det hele tiden, selv på stranden. Hvis du også nyte det mye, og du har en i garderoben din, er det et utmerket alternativ til den klassiske jakken. Kombiner den med skinny bukser og brogues eller semskede støvler for å fullføre utseende kjekk.

holdt til Soiree-man-CASUAL-lookAsos-jakke-man-look-moderne-soireeholdt til Soiree-man-style-look-moderne

Skjorten - en obligatorisk brikke for mannen kjole?

Polo er en av de store mote stykker blitt et must for mote elskere. Skjorten er ikke alltid veldig behagelig. Noen mennesker føler ikke veldig komfortabel med. Hvis du går til en vår- og sommerkvelder, er skjorten ikke nødvendigvis den beste ideen. Heldigvis Ralph Lauren polo innført permanent i garderoben mann og kvinne. Dette stykket er faktisk "uniform" tennisspillere! Hvis du ikke er veldig skjorte, er polo deretter for deg. Sats på en svart polo, brun eller grå. Kombiner den med bukser og stilige sko. Hvis hendelsen er formell, er det bedre å holde seg på den klassiske - skjorten. Polo snarere en del av tilfeldige stykker.

holdt til Soiree-man-sommer-look-trendyholdt til Soiree-man-look-rosa bukse-shirt Man-look-stropper-look-kuponger holdte-soireeholdt-man-stilig-look-trendy-soireeMan-look-soiree-kuponger


About the author

admin