huonekalut

puiset desk Tuota Workshop

Alkuperäinen puu toimistokalusteet suunnittelu

tämä alkuperäinen toimisto ohjasi Tuota Workshop pyynnöstä Little Red Ants Creative Studio, joka työskentelee alalla videoiden tuotanto. Studio, joka sijaitsee kaupunginosassa Singapore, ehdottaa kehitettäväksi teoksia, jotka ovat haastavia ennakkoluulot ja rajoitukset luovuutta.


puiset toimisto tiloissa Little Red Ants Creative Studio

alkuperäinen Office Design sisustukseen

Tämä operaatio nähdään kuvataan onnistuneeksi tavaksi sen tiloissa. Puun tosiasia, toimistokalusteet on suunniteltu edistämään viestintää työntekijöiden studiossa. Ratkaisu saapuvat Tuota Workshop on erittäin mielenkiintoinen: kaappi on muodoltaan nauha, joka ulottuu koko tiloissa Little Red Ants Creative Studio. Se yhdistää näin erilaisia ​​sisätiloja ja ihmiset siinä.

Alkuperäinen suunnittelu Bureau Tuota Workshop

Toimisto ulkoasut alkuperäinen puukiila työtä

Puinen pöytä, joka näkyy meidän kuva on niin täynnä voimakkaan viestin. Se visuaalisesti edustaa yhteistyöhenkeä yrityksen sisällä ja työntekijöiden yhteisiä ponnisteluja yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Hän myös henkilöityy miten työvaiheiden kunkin jäsenen studio yhdistyvät maailmanlaajuiseen työhön.

alkuperäinen toimistokalusteet Workspace

Valokuva puiset toimistokalusteet suunnittelu

Toimisto on myös suunniteltu olevan sopusoinnussa miten järjesti luovan prosessin studiossa. Liike on suuntautunut työtila kirjailijoita, jotka ovat vastuussa ensimmäiset askeleet luoda videoita, kustantajille, käsitellä tuotteen viimeistely tehtäviä.

Ajatus puinen alkuperäinen työpöytä edistää yhteistyöhenkeä

Alkuperäinen puu toimistokalusteet sisustus

Tämä jättimäinen työ seisoo tarjoaa myös etu käytännön näkökulmasta: voit piilottaa sen helposti kaikki sähköjohdot, erittäin runsas tiloissa ja käyttää sen rakenne yhdistää tietokoneet ja muut atk-laitteet eri alueilla sisällä.

puiset suuri kirjoituspöytä Kuva kahdella tasolla

Ulkoasuja alkuperäinen toimistotilaa Sisäkulma työtä

suunnittelu TV kaappi salaaminen baari

TV alkuperäinen toimistokalusteet suunnittelusta

Osa huonekaluista on baareja, joiden avulla työntekijät voivat päästä korkealle osa huonekalut ja istua foorumi, joka taloa pöytä ja puisia tuoleja. Tuota Workshop joukkue on myös toteuttanut toinen luova ajatus samassa työtilassa: baari takana television kaapin seinään (kuvassa yllä).

puukalusteet design Tuota Workshop

puukalusteet sohva huonekaluja moderni muotoilu

Design puinen sohva

sohva moderni sisustus puumuotoilu

Tuota Workshop, jonka tiloissa sijaitsevat Singaporessa, on ryhmä nuoria ammattilaisia ​​erikoistunut alan suunnittelu ja toteutus esineiden ja sisustus. Joukkue pyrkii aina hänen hankkeisiin tarinan tai tietyn viestin. Kautta hankkeita ja saavutuksia, se osoittaa, että rajoitteet talousarviot ja taloudelliset säästöt ovat tärkeitä tekijöitä, jotka pyrkii kunnioittamaan ja edistää luovuutta.

Nykyaikaiset puiset TV kaapin Tuota Workshop

puusisustustuotteiden muotoilu nykyaikaisia ​​huonekaluja TV

Tuota Workshop koostuu neljästä nuoria ammattilaisia, Yi Cheng, Loh Juan Hao, Yap Boon Kiat ja Stanley Tan, jotka kukin työ eri näkökohtia yrityksen elinkaaren, suunnittelun sisustus kautta huonekalujen valmistus ja strategista kehittämistä yhtiön lopettaa liittyviä kysymyksiä varainhoitoon.

Kuva huonekalujen puun kirjahylly tilaa tv-kamera

kalustemuotoilu TV seinä puu säilytyslaatikko

puukalusteet suunnittelu seinäelementit ja tv

TV kalustemuotoilu kirjasto puinen seinä

Kuvia alkuperäisen toimistokalusteiden suunnittelu ja puun Tuota Workshop ja Edward Hendricks, CI&valokuvaus


About the author

admin