huonekalut

Varastohyllyt kirjoja oleskelutilassa. Muotoilu sisustus.

maalaismainen olohuone rakennettu kirjasto

Kun ne siirretään, niin se ei enää valtava tehtävä kuin pakata kirjoja. Vuosien mittaan useimmat perheet hankkivat asuntojen tilavampi ja kerää enemmän ja enemmän kirjoja.


Kullakin uudella osoiteluettelojen tulee pakata, siirtää ja sitten varastoidaan uudelleen. Eikö olisi hienoa siirtyä asunnon tai talon, jossa on jo järjestelmävarastointi hyllyt kirjoja toiminnallisia, joka kokoaa yhteen kaikki arvot ja sisätilassa? Seuraavat kuvat tarjoavat erilaisia ​​sisustuksia jonka tarkoituksena elävä arvosta kirjaston kokonaisuudessaan ja korostavat säilytys- kirjoja.

Varasto hyllyt kirjojen kanssa syvän avaruuden

Varasto hyllyt kirjoja syvyyteen

Tosiasia on, että vaikka rakastat kaikki kirjat, olet lukenut yksi kerrallaan. Varastointi hyllyt suunnittelu kirjoja alle otetaan huomioon tämä tärkeä yksityiskohta pelaamalla enemmän syvyyttä kuin kentällä. Kirjat voidaan järjestää perusteellisesti ja tekee sinulle enemmän tilaa vähemmän varatun tilavuuden.

Useita rivejä kirjoja perusteellisesti

Varasto hyllyt kirjoja tilavuuden syvyys

Tämän kaupungin asunto teollinen muotoilu on holvikatot ja monissa tapauksissa se tarkoittaa, että sinulla on runsaasti tilaa pään yläpuolella. Tämä varastointi hyllyjärjestelmä kirjojen on melko massiivinen. Voit nauttia tämän lisävolyymia jonka avulla voit tallentaa kirjasi tahansa korkeus kattoon. Sinulla on myös tikkaat päästä nopeasti ja helposti kaikilla tasoilla.

teollinen muotoilu huonekaluja kirjaston ja sen laajuuden

Kirjasto Teollisen muotoilun näyttely

Tämä esimerkki osoittaa toinen tapa nauttia korkeat katot. Nämä upotetut hyllyt on täysin integroitu seinään, joka erityisesti korostaa kokoelma.

Kirjasto upotettu seinään

Seinäsyvennykseen Kirjasto oleskelutila

Se ei ole, koska sinulla on iso tila hyllyjä kannattaa välttämättä miehittää kokonaan kirjoja. Tässä näemme, miten varastohyllyt kirjojen altistaa paitsi kirjoja, mutta myös lehtiä ja koriste rihkamaa. Tuloksena on kaksi tehtävää - sekä käytännöllinen ja koristeellinen.

Varasto hyllyt sekakäyttöön kirjoja

Hyllyt sekakäyttöä deco kirjoja

Ne, jotka ovat yleensä pelätä kotimaisen onnettomuuksia voi tuntea täysin mukavaksi olohuone suunnittelu valkoinen. Mutta toisille, he varmasti tuntea tunnelma seesteisyys. Tässä sisällä, emme näe järjestelmäävarastointi hyllyt kirjoja Siksi. Se on melko minimalistinen joidenkin varastointi hyllyt kirjoja hajallaan seinälle.

Hyllyjärjestelmä minimalistinen muotoilu

hyllyt minimalistinen muotoilu järjestelmä

Tämä kirjasto on tilava ja vie paljon tilaa. Säännös kirjojen on tuuletettu. Siinä korostetaan kirjoja, enemmän kuin huonekalut. Tämä määräys voi ihailla kirjojen lisäksi myös pohja takana, luonnonkauniissa seinään.

Kirjahyllyt moderni muotoilu

Hyllyt moderni design kirjoja

Pinottava hylly geometrinen muotoilu

pinottava suunnittelu hylly

Varastointi järjestelmä korkeus

Kirjasto Hyllyt

Hylly on massamuisti

massamuisti telineeseen

minimalistinen muotoilu Hyllyt

Hyllyt alkuperäisen suunnittelun kirjoja

Kalusteet Kirjasto BUILT

pieni hyllyt kirjoja System


About the author

admin