huonekalut

Bambu huonekaluja sijoittaa kodeissamme

bambu suunnittelu penkki

Bambu on monivuotinen, joka on monta lajia, se kasvaa nopeasti, mikä selittää sen kehittämiseen laajoilla alueilla Kiinassa tai Intiassa. Kaikki on hyvä bambu, lisäksi sen käyttöön elintarvikkeissa, se mahdollistaa sekä tuotanto- selluloosan joka valmistaa korkealaatuista paperia kuin rakennustelineiden vaikuttava snaking pitkin pilvenpiirtäjiä Singaporessa.


Bambu mahdollistaa monia sovelluksia

Korkea baarijakkara

Se voi myös tuottaa korkealaatuisia tekstiilikuituja, tai hoito tai kosmetiikan. Se on rakennusmateriaali, joka on juuri alkaneet käyttää monia etuja, ja lopulta se on jalo ja ekologinen olemus puuta, jonka perusteella voidaan suunnitella monia huonekaluja. Seulomalla bambusta mahdollistaa tuotannon koreja ja muiden kudottu tarvikkeet, mahdollisesti yhdessä muiden materiaalien kanssa.

jalokaasu

pesuallas liimapuuta

Tämä kasvi sopii erityisen hyvin etninen ja eksoottisia suuntaus sisustus ja pehmeät sävyt ja sileä hänen kylkiluun on kutsu rentoutua, rauhallinen, ja viettää laatuaikaa kotona harmoninen ympäristö. Usein saatavilla viimeistely luonteeltaan beige tai valkoinen kiinteä aine, kun on lähinnä, että sopii hyvin saamiseksi puhtaana ja elegantti liimapuuta.

laminoitu huonekaluja Union Elemental

bambu tuolit Liimapuu unionin Elemental

Sen ominaisuudet ovat loistava, se on erittäin herkkä kosteudelle, ja todennäköisesti periksi haitallisia hyökkäyksiä tai lahoa. Onko toimi muistuttavat toisentyyppistä puuta, tai käyttää raaka, et ole valmis on yllättynyt tästä kasvi, joka on hieman ihmeellinen puoli, maailmassa, jossa tarjonta woods ja tuhoaminen aarniometsien on kasvava ongelma, sen käyttö vaikuttaa yhä ihmelääke. Valikoimistamme löydät kuvia.

Yllättävän kasvi!

bambu suunnittelu jousitus

teema on valtava

SANITEETTITEKNIIKKA Edvin Sjöberg

teki erittäin esteettinen

Buffet bambu suunnittelu

puutarhakalusteet Living Forest

Suunnittelu lepotuoli Living Forest

Hän ei pelkää vettä

Kylpyhuoneen suunnittelu seinä

intohimo

valosuunnittelu

Suunnittelu Terra Kalusteet valaisimet

puutarhakalusteet suunnittelu Zuarq Rakennusliitto

Valkoinen bambu pöytä

sohvapöytä tee

huonekalut Green Village Bali

pöytä tuolit Green Village Bali muotoilu jakkara Fanson Meng


About the author

admin