tila julkkikset

Kynä hameet – 35 tapoja käyttää niitä tyylikkäästi ja luokka

lyijykynä hameet idea muoti

Kuten kaikki naiset maailmassa, olet luultavasti ihmettelevät joskus, miten voisit olla vieläkin seksikkäämpi ja kauniimpi. Vaihda housut ja farkut lyijykynä hameet on keino tällaisen tuloksen saavuttamiseksi.


koska lyijykynä hameet nainen korostaa naisten siluetti kehon ja tunnet olosi mukavaksi ja turvallista. Tänään Ehdotan 35 ideoita miten pukeutua lyijykynä hame erilaisiin tilaisuuksiin. Valitsevat nämä naiset näyttävät ja hyvin muodikas:

Lyijykynä hameet - 22 mielenkiintoisia tapoja käyttää

lyijykynä hameet nainen muoti

Valitsemalla hame nainen kynä, tekee muutenkin hyvin varovainen materiaalin ja vuokranantaja. Hyvin valittu hame visuaalisesti pidentää jalat ja piilottaa tarpeettomia käyriä. Tämä kausi on suositumpi hameita mallit - mini, leveä hame, tiukka istuva hame sekä nahkahame ja ne ovat kaikki eri värejä ja materiaaleja.

Musta nahka Pencil hame

lyijykynä hameet musta nahka

Jotka kengät halutessaan täydentää hänen katsoa?

Jos yleensä kuluvat lyijykynä hameita yksi väri, mennä naisten kenkiä väri, joka korostaa ulkoasua. Esimerkiksi, jossa on valkoinen reunus, käyttää musta tai ruskea kengät. Voit myös kokeilla rohkeampia yhdistelmä - pukeutuvat valkoisiin lyijykynä hame värikkäitä kengät, kuten punainen tai oranssi.

Moderni hame musta pitsi

hameet musta pitsi lyijykynä

Kun paita joka pukea hameen valittu, se on sitten valittava moderni varusteet. On erittäin tärkeää, ettei liioittele koruja. Riippuen siitä, miten pukeudut piste hame, voit liittää koruja. Saat tyylikäs, valitse diskreetti koruja. Muuten mennä flashier lisävarusteita.

vaaleanpunainen hame kuluneet musta nahkavyö

vaaleanpunainen kynä hameet vyö

Kynä hame on klassinen ja muotisuunnittelijat avulla voimme tietää. On myös hyvä käyttää jokapäiväisessä elämässä työssä tai illalla. Useimmat ihmiset tunnistavat sen olemalla tiukka ja tyylikäs hame. Mutta tämä ei aina tapahdu. Rento-chic tyyli on yhä läsnä. Nykyään monet naiset yhdistää sen mukava lenkkarit.

Modernin ilmeen lyijykynällä hame

lyijykynä hameet moderni painettu

Kynän hame ja sadon alkuun ovat uusi suuntaus 2017

Seksikäs ilme, lyijykynä hame voi hyvinkin olla kulunut lyhyt toppi tai toisin sanoen kasvuston alkuun. Tiivis yhteys hame korkea vyötärö on lyhyt alkuun on uusi suuntaus 2017.

Look tyylikäs nainen mustavalkoisena

nahka lyijykynä hameet moderni

Ajatus kynän hame on korostaa muodon linjalta. Se sopii sekä ohut naiset ja lomakkeet. Kysymys tilassa kuin perinteisessä värejä, mutta myös loisteputki, kuviollinen ja kukkia.

musta lyijykynä hame kuluneet vaaleanpunainen toppi

musta nahka lyijykynä hameet

Side materiaalia, mieluummin ne, paksua materiaalia kuten puuvillaa tai tweed. Kesällä ja talvella kynän leikata hame täydellisesti suuri villapaita, että voit käyttää yhtä hyvin korkeat korot kuin lenkkarit.

moderni lyijykynä musta pitsi hameet

jupescrayon musta dantelle

Ja mennä töihin, voit valita joukon kanssa erivärisiä takki, sekä tähän liittyvät tarvikkeet. Tässä tapauksessa olisi parempi antaa hameen klassisella pumppuja.

lyijykynä hame trendi pastelli pinkki

piukka hame vyö ajatus

Jossa voi käyttää kynää hameita?

Lopulta ennen valitsemalla sopiva pukea täytyy tietää, missä aiot käyttää sitä. Esimerkiksi jos menet illalla, voit melko paljon vetoa paljetein lyijykynä hame antaa enemmän pep ulkoasua.

moderni kullattu helma Ajatus Slinky hame kullattu

Jos hame on kynä on melko yksinkertainen, vetoa omaperäisyys loppuelämäsi vaatteita ja asusteita. Jos kuitenkin se on kuvioitu tai paljetein, valitse yksinkertaisempi korkea kaunistaa ja parantaa lyijykynä hame.

mielenkiintoinen kaksivärinen hame hame moderni kahden puuvärit

Kun käytät tällaista lyijykynä hameet on otettava huomioon muoto kehosta. Jos olet hoikka ja siro on parempi panostaa malleissa paksut materiaalit. Hyvä esimerkki olisi joulukuu Hoose villa hame Tweed tai keittää antaa sinulle muutamia muotoja. Jos toisaalta olet ja kaarissa, on parempi keskittyä hienoja materiaaleja. Tässä tapauksessa puhtaat värit kuten musta, valkoinen ja harmaa mahdollistaa oman käyriä.

valkoinen lyijykynä hame kuluneet mustat kengät hame moderni valkoinen kynä

Varokaa viilto hameet myös!

Ja lopuksi, jos arvostat oma mukavuus, välttää yllään hameet viilto. Liian tiukka, sinun on vaikea suorittaa liikaa liikettä. Joten jos et halua kävellä kuin pingviini, olla varovainen.

erittäin alkuperäinen helma kuvio musta lyijykynä hame mielenkiintoinen

Kuten jo mainittiin, kynä helma voidaan kuluneet selin, lenkkarit. Mutta on yksi sääntö seurata kenkiä. Vältä yllään split hame baletti asuntoja. Näin olet vaarassa visuaalisesti lyhentää jalat.

denim lyijykynä hameet moderni farkut kynä helman

Itse asiassa, kynä helma käytettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1880 ja tehtiin useita muutoksia sen jälkeen. Se on vaate, joka ei koskaan mene pois muodista ja voi sopeutua kaiken ja mitään. Niin se on, että voit tehdä valinnan!

Ruskea nahka Pencil hame lyijykynä hame ruskea nahka

Moderni beige ja musta hameModerni raidallinen lyijykynä hame

Kynä helma kuluneet lenkkarit Moderni beige Slinky hame

mielenkiintoinen ruutuhameessa slinky valkoinen sininen hame

Mielenkiintoinen yhdistelmä valkoinen ja sininen piukka valkoinen hame kesän

valkoinen musta slinky hame

piukka hame kukkakuvioinnit

moderni musta slinky helman

Musta punainen hame chuassures

Moderni vaaleanpunainen musta hame

lyijykynä hameet moderni kukka

moderni lyijykynä hame ajatus

moderni nainen ilme idee

tyylikäs nainen, jolla ajatus

nahka lyijykynä hame saappaat

musta nainen lyijykynä hame

lyijykynä hame kukka

kynä hame punainen selin

kynä hame korkea vyötärö

hame talvikengät

hame korkea vyötärö nainen

sato-top-beige-musta

yksikköä-high-paidan koko

vaatteet-split-punainen tila


About the author

admin