valaistus

Suunnittelu hehkulamppu vintage valaistus

suunnittelu lamppuliitännät jousitus

Ja ajatella, että kaikki ajattelivat olleen viimeisten joukossa todistajat ovat tienneet, mitä se oli kuin hehkulamppu! Vuoroveden LED, olimme jo tottuneet lähettää hehkulamppu museossa huoneessa, kun nurkassa muistinsa koulun hehkulamppu Edison, ja kaikki materiaalien testaus edeltäneen moderni volframia.


Vaikuttaa myös siltä, ​​että tyyppi hehkulampun joka työskentelee yhä joitakin alustavia sipulit on tehty bambusta kuitua.

paluuta hehkulamppu

hehkulangan teollistuneempaa

Mutta lamppu ei ole sanonut viimeisen sanan; Viime vuosina vallankumouksen suunnittelussa valaistus, saapuminen mainitussa hehkulangan voimaa. Tämä on suhteellisen alhainen kulutus sipulit, välillä 30 ja 60 wattia kaikki samat, kuten muodossa ja polku hehkulangan ensimmäiseen yritetty tuottaa keinovalon.

eri malleja

Eri hehkulamput malleja

Jos olet jo ollut mahdollisuus nähdä sisälle vanhan radion tai jos sinulla on nykyaikainen huippuluokan amp, olet perehtynyt suunnittelussa transistorit, ja monimutkainen rakenne, joka tukee hehkulampun. nykyaikainen muotoilu hehkulamput muistuttavat joitakin niistä, nämä transistorit, ja heijastavan osan yläosan lampun ja vähemmän.

transistori ilman

Vähittäiskauppa lamppu hehkulanka

Nämä lamput voidaan käyttää suspensioiden muodossa, tai koostumuksen kirkas nippu, huomaa, että niitä käytetään usein pienissä ryhmissä, ja että niiden ensisijainen tehtävä ei ole niin paljon valoa, että tarjoavat mielenkiintoisen kehitystä, koska se sopii moderni, mutta maalaismainen, vuosikerta tai teollista.

kimppu valo

hehkulamppu kimppu jousitus

Käytetyn kaapelin tarjonnassa hehkulamppu Edison tyyppi, tai hehkulamppu, täytyy myös noudattaa sääntöä vuosikerta, tietenkin. Se on tässä tarkoituksessa tekstiili- kauppaa kaapeli saatavana eri väreissä parantua yksityiskohdat loppuun asti. Katso kuvia.

tyylikäs oranssi tekstiili kaapeliKaapeli hehkulamput baladeuse

tyylit

hehkulamppu maalaistyyliin setup

Classic uudistunut

hehkulamppujen valossa keittiö

ylimääräinen valaistus sisustus

hehkulamppu mittakaavassa järjestely

ja nykyaikaisesti

hehkulamppujen järjestely

tai maalaismainen, ranch-style

hehkulamppu järjestely karjatila tyyli

hehkulamppu järjestely rustiikkityyliin

hehkulamppu kammio suspensiot

hehkulamppu Vintage Style

Vuosikerta designvalaistus

eklektinen keittiön valaistus

lampun hehkulanka

hehkulangan lamput tuuletin

hehkulamput keittiö

hehkulamppuja vuosikerta kimpussa

talja kaapeli hehkulamput

hehkulangan kokoonpanot sydän

valaisimet valosuunnittelu hehkulamppuja

muotoilu hehkulamppuja MadebyMI

koostumus LVI lamput


About the author

admin