designobjekter

Hus for interessant hundeformet campingvogn

Hund hus deco campingvogn skjema

Alltid på jakt etter noe nytt og kreativt, har Judson Beaumont designeren skapt et Dog House interessant formet campingvogn. Det er en original skapelse som heter "Pet Trailer" som lover å gjøre deg smile.


Og hva er enda viktigere - det synes at hundene elsker det også! Laget med stor oppfinnsomhet, personlighet og kvalitet, er denne hunden huset perfekt for din favoritt kjæledyr.

De ulike modellene i denne campingvogn for unik hund hjem til opprinnelig campingvogn hund

Denne kontinuerlige campingvogn formet huset forrige sett med hund campingvogn samme designer som arbeider på Rett Linje Design. Samlingen inneholder fire denne gangen unik hund campingvogn som hver kan være helt tilpasset. Forskjellige utførelser kan brukes til fargene på veggene og gulvet inne eksempel ved hjelp av tre, legger et teppe eller fliser osv ... Og det mest morsomt alternativ er personlig lisens plate der du kan skrive navnet ditt hvis du vil. For litt mer komfort og luksus, i campingvognen hunden kunne du installere det indre lys og høyttalere.

Huset hund og fullt tilpass ulike modeller for unik hund hus

Disse hund hus er også laget av miljøvennlige materialer den inneholder gjenvinnbar aluminium, mot kryssfiner og plast. Hvis du liker denne ideen, og du ønsker å bestille en campingvogn hjem for hunden din, og deretter kontakte Judson Beaumont. I mellomtiden ser på interessante bilder som vi tilbyr for denne unike caravan!

wooden hund campingvogn campingvogn passelig svart hvit hund

Blue Dog Caravan, hvitt og rødt caravne moderne idé for hund

originalt og interessant hus opprinnelige ideen moderne hundehus

Dog Luxury Homes idee moderne hund hus

hus avrundet hundehus interessant form

Komfortable Dog Houses interessant opprinnelige hund hus


About the author

admin