arkitektur

Interiør original og ultra moderne leilighet i Paris med design av ECDM

interiørdesign paris leilighet

Du vil aldri gjette hva som er inni boksen suspendert i denne Paris leiligheten! Parisisk arkitekter og Dominique Emmanuel Combarel MARREC av ECDM skapte i leiligheten opprinnelige du vil finne bildene nedenfor og hvis soverommet er inne i en kube suspendert i sentrum av leiligheten.


Kuben er en metallkonstruksjon, med paneler av tre som er dekket med hvite polyuretan resinlag.

Interiøret veldig originalt leilighet i en liten leilighet: en original løsning for å håndtere mangelen på plass i Paris-regionen!

Interiøret moderne leilighet paris

Denne interiør løsning er en original oppfinnelsen av en arkitektkontor i Paris. Hennes team hevder å vite godt problemene med mangel på plass i huset i byen. Derav deres ønske om å løse dette problemet med det opprinnelige prosjektet. Så de søkt måter å spare plass for bygging av et komfortabelt soverom. Arkitektene ønsket også å frigjøre mer overflaten inne i leiligheten.

Parisisk leilighet med soverom suspendert: en fantastisk løsning for bygging av en liten plass inne

Moderne leilighet paris intereiur

Løsningen der de bestemte seg for å bygge: installere soverommet suspendert! Hvor mye ledig plass under den delen gjør at lyset kan sirkulere fritt inne i leiligheten. Denne effekten forsterkes ved valg av maling farge for klaring. Om nødvendig, kan plassen under rommet forvandles til lagringsområde!

Planen av interiøret i leiligheten med et stort åpent rom

interiørdesign paris leilighet

Endelig har denne ideen om interiørdesign aktivert arkitekter til å dele stort rom som er alt i denne leiligheten. På denne måten sine innbyggere har nå et interiør mer organisert og daglig praksis. Smart, ikke sant?


About the author

admin